Navštíveno 10655x

29.12.2011, 14:11 |
choze No to se dalo cekat vzhledem k hmotnosti o odporu vzduchu.
chtelo by to alespon stejne obsahy porovnavat :)
Oboum to jede stejně napiču :D
kdyby vypnul klimu tak ho má :D
vzdyt ale on ma Turbo ktere je pro nektere lidi vice nez obsah :o))
tož o 400kg těžší auto skoro :)
samozřejmě výsledek byl očekávanej jasně zprvu asi, tudíž asi vočipovanej wágen s krouťákem jak stodola tomu prostě musí ujet.....
výsledek jasnej, vento startovalo ve špatnejch otáčkách určitě ale dalo se čekat že tiguan udělá první krok a následně se odehraje pouze souboj koní na tunu váhy a je jedno zdali sou naftový nebo benzínový ale koně jedou dopředu né krouťák....
Tak myslim v pohode nato ze tech 235 Nm co ma Vento neni zadna hitparada.To TDI ma kroutak nekde jinde.Ale proste ten benzin jede furt a nemusite furt kvedlat tim klackem mezi sedackama:)
Na ty pojížďky do práce to stačí :o)
A když už se mluví o litrech, tak jde o objem :-)

30.12.2011, 16:10 |
Syrup zcestny video..
super video, super úspěch vydrtit verunou auto pro ženský do města. najděte ještě Vento/Golf VR6 vs Scirocco s tímhle nafťákem, aby byla porovnatelná aerodynamika.
hlavně majitele takovýho tiguanu bude než prohra s VR6 daleko víc hřát pocit při návštěvě čerpačky.
jinak jako syrup
Jako jo, tady souhlas s Lukem. Srovnávat srovnatelný, bohužel youtube je takových videí plnej a někteří je berou dokonce vážně.

30.12.2011, 16:51 |
gizmi smysl videa? Prosim at mi nekdo vysvetli, co tim autor mysli - tedy krom toho, ze jede jako dobytek a tim vidlackym posezem si mysli Buh vi jak je na kamere drsnej a pritom si jen krivi zada :)

30.12.2011, 17:31 |
Alííí gizmi: Víš kolik za tohle dostane "LIKE" na FB ? Na záda sere bílej tesák. :-DDD
Hovno sem koupil verunu pyč* tak se musim pochlubit jak to hustokrutě jede:D
Jinak asi jedinej pochopil smysl prispevku Nismo,myšleno vázne ze me zajimalo jak to dopadne.Myslim ze porovnavam porovnatelny.Kdyz budu porovnavat ze je to sice 2,8 benzin ale s bidnym kroutakem, tamto 1.9 ci co voturbena nafta ktera ma asi 2x takovej kroutak a vykonove je na tom nastejno...Tak me proste zajimalo jak to dopadne no.A co sem kdo pise,nebo co si kdo o tom mysli,to je mi uplne jedno:)
Jo a to je video z netu,to nejsem já aby jsme si rozumeli:)
Alíí: imho true story :))))

31.12.2011, 07:11 |
gizmi Alííí: like :D:D
jako je pravda že VR6 fakt jede bídně a její parametry sou ještě vtipnější takže nejpozitivnější věc je že si vlastně sehnal kus co jezdí :)
zase když nebudu počítat do hry VR16 tak z výběru VR5-VR6-VR8 je zrovna VR6 nejpovedenější a dá se říct nejvýdržnější..... zajmávý jak takhle podobný motory dokážou bejt každej jinej, VR5 nejede sere se a žere a VR8 jede ještě hůř a sere se víc a žere zcela nejvíc.... takže celá tahle VR technologie je vlastně uplně strašná výjma docela úspěšný VR6.... a ten zvuk mezi náma to je prostě takovej horší řadovej 6válec :)

31.12.2011, 11:12 |
hanzz jako gizmi, vždycky mne fascinujou tihle "závodníci", jak nesmyslně v těch autech sedí. Když vidím v autě siluetu nahlou nad řadičkou, tak to je hned signál "bacha, jede kokůtek" :)
jen neříkejte, že když vám bylo 18,19 tak jste takhle nikdy neseděli. já teda jo až po nějaký době jsem dostal rozum a dneska už se tomu směju

31.12.2011, 11:40 |
tygrm kluci musím podstoupit operaci mozku, aby můj život zatěžovali problémy s tím kdo jak sedí v autě?
Jak někteří sedí v autě se vážně hodně usmívám.. A oni nevědí,že jsou trpaní.. Prostě nějvětší gangsta.. :-DD
Luke: Ani když mi bylo 18,19,20let tak sem nikdy takto neseděl a nikdy nezávodil.. Věř nebo ne,ale mě nikdy nebrala nějak rychlá jízda,turbo,co největší objem atd.. Tohle nebylo a ani néní pro mě.. :-)
Nismo děkuju za referát,myšleno v dobrym samozřejmě.Jinak pro mě přestup z 1.6 stokoňový docela dobrý,nepřipadá mi to úplně mrtvý:)
A pro mě je to taková srdcovka:) VR6:)

31.12.2011, 13:09 |
party_boy | Upraveno: 2011-12-31 13:10:30
Já taky sedim v autě trochu šejdrem, ale ne že bych si připadal jako gangsta nigga. Ale je mi nepohodlný sedět tak, jak nás učili v autoškole.

01.01.2012, 15:06 |
gizmi Luke_288: nevim kolik ti je let, ale konkretne u me - ve 120citce to moc neslo :D:D Volant jak autobus a klacek misto radicky :D Pak facko - tam jsem daval sedacky z fabie a jelikoz se moc nezadarilo, tak jsem sedel opet jak v busu.. a pak uz jen Hondice a tam jsem radeji drzel volant obouruc (precijen je to papirak auto)..takze co tak premyslim - asi jsem nemel sanci byt hustoridicem :) Ale priznavam na plne care ze jsem mel pro zmenu obdobi leddiodovych pasku v interieru (120ace to sluselo..heheheh) a rychlych pruhu (ta byla :o) )

01.01.2012, 23:13 |
hanzz to Luke: Ne, nikdy jsem takhle v autě neseděl, protože to nedává žádný smysl.