Navštíveno 13445x

13.12.2011, 19:33 |
Alííí Jsem na drogách, nebo je to reál?
Jak mě Quashquai (nebo jak se to probůh píše) nezaujal, tak JUKE je docela huj. A tahle verze je minimálně zajímavá... :-)
[ Link ] 

13.12.2011, 19:34 |
Alííí

Alííí

Alííí ...a jedna úchylná... :-)

13.12.2011, 20:05 |
nome jo jo je to real, mě to přjde docela hezke
me se takovej styl aut libi, na juke-r jsem zirat uz davno, spravna uchylarna.
skoda ze to je jen koncept, na druhou stranu je fajn ze nekdo dokaze koncept car i dovezt do pouzitelne faze, a nejen do z hliny uplacanyho modelu co se nekde bude otacet na podiu po dobu konani nejakyho autosalonu.
Alííí: :oDD tak to taky můžu!
Mě se líbí a proto polalec nahoru :-) a je fajn že je projekt dokončen a že to jezdí...

13.12.2011, 21:50 |
imax mazec :)
To auto je tak hnusne ze se me na druhou stranu zase strasne liby :-D

13.12.2011, 22:14 |
DaveX Mi se líbí, pecka :)
Ten Juke na tý poslední fotce by vypadal hodně zajímavě bez těch horních světel.
Mě se Juke jako takový docela líbí, je to takovej extrovert. Obecně ale moc nepobírám to, když automobilka zvedne auto, aby tomu mohla řikat SUV nebo crossover a pak ho zase následně sníží, aby v podstatě znemožnila to, k čemu mělo původně sloužit - viz AMG a podobně
Juke se mi nelíbí ale takhle je hezkej :)
..vypada to jako vetrelec..

14.12.2011, 23:44 |
clown jako Kleneex ...
hosi, kdyz si muze nekdo dobrovolne koupit Fabii II, tak proc ne exotickej JUKE .., po Praglu potkavam tak dva do tydne .. a je to srandovni. Samo, je to urceny pro urcitou skupinu lidi. Nas mladych :o)))
Japonec. Eva a STIčka taky nejsou krasavci.
to taky nejsou spotrebky na poskakovani ve meste... trochu zase srovnani mimo misu.

16.12.2011, 00:03 |
hanzz U nás ve městě s tím (v sérii) jezdí jedna docela subtilní panička. Není v tom autě skoro vidět a hlavně má evidentně sama dost problém z toho auta vidět ven a tušit, kde to auto začíná a kde končí. Už jsem ji párkrát viděl parkovat a docela komedie. Ale to se jí nijak nesměju. Jak by řekl recenzent aut, ta kastle je poměrně nepřehledná :)
Auto je to hnusný řádně, ale zase to není žádná zaměnitelná blbá tuctovka. Kdo si to koupí, má jistým způsobem moje sympatie.
Jinak Juke-R sice cool, ale celkově to vidím jako Escudo.
to H-Honza: ale jsou to Japonci...zrovna tyhle tri modely se srovnávat dají, protože to nejsou krasavci. Vůbec jsem nenapsal nic o technice. Šlo o čistě srovnání vzhledu. Použil jsem je schválně, protože je zná každý.
Pořád je to srovnání o ničem, ty dvě jmenovaný jsou kategorie sama pro sebe, nemají srovnání a konkurovat si vzhledem můžou maximalně tak mezi sebou, a ze by nebyli krasavci bych nerekl, design odpovida urceni auta, tak jsem to myslel já.
Me se ten juke celkem libi, jako alternativa k mestskym a mezimestskym postrkovadlum co maji trochu styl, srovnal bych to spis s mini countryman, proste pokud chci lidi zaujmout a pritahnout na neokoukany design, nebudu vyrabet auta jako je roomster scout nebo nissan quashqai.
Juke v sérii naživo fakt kentus, ale tenhle černej s vytaženýma blatníkama není k zahození .. zajímací počin, vskutku.

30.12.2011, 05:54 |
MAX Jako Kleneex - ono, taky jsem to bral podle čumáku jako auto pro ženský. Ohledně snížení - ono to nebude ani tak do terénu, jako maximálně někde na lesní cestu k vodě (to snad spíš X-trail) - ta 4x4 tam bude spíš kvůli jízdním vlastnostem, ale je pravda, že ta 140kw 1.6 sama o sobě zní dobře. S tak lehkým autem to už asi živé bude.. Být tam nějaký 165kw dvoulitr (kvůli pocitu objemu :-)) tak to může být taky pěkné "R".. Jen ten bodykit k tomu.. A být to velké jako Quashquai, tak bych ani neváhal..
zalezi na barve, nektere vypadaji cool, taky je to o cloveku, kdyz z toho vyleze: sebevedoma zenska v kostymku, je jinde nez tipek s omluvnym vyrazem- "lidi sorry, chtel jsem japonsky 4x4 a na Murano nemam, vim ze su chuj, ja to tu jen na chvilku parknu, tak to vydrzte"

30.12.2011, 10:58 |
Bucci | Upraveno: 2011-12-30 10:58:55
jako Petura a tappík, to celý pak vynásobit 10ti... neskutečně hnusný auto v sérii...