Navštíveno 10364x

Kdyby někdo chtěl našel jsem tuhle akci, jen je neznám, tak nemohu říct kvalitu, neznáte je někdo za cca 10tisíc udělat celé auto je velmi pěkný
[ Link ]
Spis aby vubec pristi rok existovali... Tech 9k se plati predem predpokladam? :(
Tak do toho bych nešel ani omylem. Buhví jak doprasej lak pod tim.
Nevíte někdo o montáži fólií na autoskla (SunTek apod.)resp. o nějaký slevě/slevomatu? (když už jsme tu u těch fólií)Už od léta uvažuju o nějakým lehčím zatmavení,ale zase to není něco,bez čeho bych nedovedl žít..takže víceméně rozhoduje cena..

02.12.2011, 14:15 |
Lufas jako Rustapha-659 taky o tom uz delsi sobu uvazuju.....

02.12.2011, 14:31 |
jodua | Upraveno: 2011-12-02 14:32:20
Na okenni folie muzu doporucit jedine firmu v Plzni
www.japkor.cz
Uz mam od nej odelano mnoho aut, a vzdy bez problemu a ma ceny.
No, pro někoho, kdo má třeba druhé auto na zimu, za 9.000,- je to podle mě slušné, když si změní komplet vizáž :o) mě spíše udivuje, že to normálně stojí téměř tolik ty fólie, co celolak :o)
podle mě auto dělali členu Ricardo na jeho audi v kombiku.. je tam ve fotogalerii..jestli je to teda jeho:-) může kdyžtak podat reference..
je pravda že tohle je lákavé, ono když folie vychází na 22t a lak na 25t tak neřeším, ale tohle je dost velký rozdíl
mě by možná zajímalo, kdo polepí černym matem kola :o) ideál Praha, nefušuje do toho pan Rajdlouš? Je to jednoduchej tvar

02.12.2011, 20:07 |
FBS No to je mazec, za cenu materiálu udělat auto. Z čeho žijou? Resp. asi teda teď nad tím přemýšlím, co používají za materiál, z fotogalerie to není ani MacTac, ani 3M. Takže levná sračka?
Já to řešim už docela hodně dlouho. Přes dvacet sem za to nikdy dávat nechtěl a přiznám se, že se mi to hooodně líbí. Nechci žádnou brutalitu, jen mám auto už jedenáctiletý a na tom laku je to kua vidět. Dát tam něco, na co dostanu ještě sedmiletou záruku bych opravdu uvítal.
Co je to za typ folie by mě celkem zajímalo, píšou že používají AVERY & 3M, ale jak píše FSB tak nevím, já to nepoznám, ale našel jsem tuhle fotku, pozná to někdo?

čao, já je znám .Nechal sem si tam dělat sluneční folie. Myslim si že jde o docela slušnou firmu. Dělali už spoustu polepů, celopolepů. Jmenuje se to autofolie-praha ,ale sídlo tam nikdy neměli. Mají ho kousek za mym barakem. Za ty prachy si myslim celkem luxus. Folie používají většinou od sunteku a bruxafolu a co se týče barevných tak často kvalitní MacTac. Takže myslim si že nemaj kšefty a za tech 9 to nebude moc daleko od nákupky. Viděl bych to tak na 4000 matroš, švihácí to tam lepěj za 80 na hodinu borcovi a tak na tom pořád vydělá dost :)

03.12.2011, 07:32 |
deda Mě kdysi dávno (asi 2005) dělali fólie na okna. Na počkání a celou dobu jsem jim koukal pod ruce a co si paamatuji tak jim to šlo pěkně. Co vím tak fólie jsou na autě do dnes bez zjevného poškození,takže asi to nebyla úplná sračka....

03.12.2011, 09:57 |
DaNNy Escudo:
Zajeď si na Dobříš do toho dvora za Fabiánem k Durdíkovi-Autookna. Lepí folie na okna a taky dělá polepy na karoserie. Určitě se s ním dohodneš. Jestli ty kola jsou jednoduchý, tak bych to zvládl i já. Pošli foto kdyžtak.
DaNNy: na toho jsem úplně zapoměl, tenkrát už mi nabízel flop samolepou :o)
dj.DEKL:super to jsem nějak úplně přehlíd.. :o) díky!

04.12.2011, 13:04 |
bafis Escudo : co skusit toto, uz se to tu resilo ;-)
[ Link ]
co to je?:) to by se mi taky líbilo:-)

04.12.2011, 13:13 |
bafis
co k tomu je všechno potřeba že bych to zkusil doma:-)

04.12.2011, 19:20 |
FBS Replayman007: To doma rozhodně nezkusíš :-)))
Rustapha-659: koupil sem kuponek, tak snad to nalepi dobre :-)
tak před chvilkou měl být konec akce a nakonec to prodloužily o další 2dny

04.12.2011, 22:55 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-12-04 22:57:37
Cendler: Jo koukal sem na to... Kua za ty love... Asi se necham zlakat. Tim ze to prodlouzili mimto ted fakt vrta hlavou