Navštíveno 27107x

Co by mě hlavně zajímalo tak vlastní zkušenost s produktem Meguiar’s Paint Restoration Kit, funguje to?? má cenu do tohoto investovat?? je mi jasný,, že na rejhy od klíčů to nebude ale takové ty jemné od mytí auta by to mohlo vymazat :-D. Pokud má někdo i foto, jak tento prostředek zafungoval by bylo super.

26.11.2011, 08:53 |
jok3r foto nemam, zkusenost jo, me to hlavne pomohlo na mistech kde byl lak sedivej/zoxidovanej, jinak kvalita samponu, vosku atd super :) podivej se za kolik bys tu kosmetiku poskladal kdyby nebyla takhle v akci v mensich balenich a podle toho bych rek ze to docela tu cenu ma,,, lestenka vysla na tri auta (tigra, facko, corsa), vosku mam jeste tretinu, detailer dosel po tretim aute, samponu mam necelou polovinu,,,, to pro priklad kolik toho je ;)
No ja uz jedu jen v tehle kosmetice... Narovinu je to pecka. Tenhle restoration kit je dobrej, funguje ale taky nemam fotky... Mam fotky jen jak jsme rozbrusovali a rozlestovali skrabance na broukovi. Ale ne primo touhle lestenkou co tam je. Existujou i brutalnejsi lestenky od nich, ktery vezmou i ty hrubsi skrabance. Ty uz ale nejsou v sade.
A presne jak pise joker ten set je za supr love... Kdybys to skladal po castech tak by to stalo uplne jiny penize...
Megs neudělá zázraky ale ani neurazí. Kromě jejich profi balení nic nekupuju... (zbytečně velká spotřeba produktu, tudíž ekonomika spotřeby je v háji).

26.11.2011, 11:40 |
TROY něco je od nich Ok něco je standard
Já si koupil auto glym na pár věcí a spokojenost velká a je to levnější jak Meg

26.11.2011, 17:38 |
foxos já bych volil jinou značku

26.11.2011, 18:43 |
Kesam Já to zatím nejedu ale klucí okolo to jedou docela hodně mám od nich jenom leštící pastu a ta mmaká hodně luxusně -:-)
Meguiars je hodne dobra kosmetika, ale taky hodne draha. Zatim mam spatnou zkusenost jen s tim sracem na komary. Jinak vse ostatni naprosta pecka, hlavne detailery a lesticky. Hodne kvalitni je zlitec Carnauba vosk. Delal jsem s nim nedavno auto. V podstate uz nepouzivam nic jineho :)
Kdyby nekdo chtel mam ekomplet sortiment skladem.
[ Link ]
Já osobně nezastávám Meguiars, protože je spousty jiných značek :) které jsou lepší, ale taky horší... takže záleží co chceš a podle toho bych volil. Docela hodně se dovíš na www.detailing.cz

28.11.2011, 09:01 |
SIS Také používam kosmetiku od Meguiars a mam jen pozitivní zkušenosti.)

28.11.2011, 10:36 |
soray | Upraveno: 2011-11-28 10:37:30
Megs neni vylozene spatny, ale neni to ani zadny zazrak, souhlas s tim co pise mr.brain.
Jsou kvalitnejsi a ekonomictejsi produkty, ale to ted neni az tak podstatny.
K tomu Kitu - jeden zakaznik si ho u nas objednal, je to pekne zabaleny, barevny ( :-) ), ale podle meho nazoru je to dobry tak pro lidi, co si to chteji vyzkouset, maji vse co je potreba (i vcetne hadriku a aplikatoru), ale v mensim mnozstvi. Claye je tam opravdu uplny minimum (25g), podobne je na tom zbytek veci (vzhledem ke vyssi spotrebe).
Resume, jako darek pekny, jako kit do zacatku relativne taky OK, ale v ostatnich pripadech bych doporucil "kit" poskladat z jinech veci, ktery ve vysledku vyjdou na podobny penize.
Ja jsem teda sel na zacatek do New car kitu... a supr... jak rikate lahvicky malinky ale neuveritelne me prekvapilo jak pomalu to ubejva... :-O (napr. ten gelik na gumy - ten malej na fotce je z toho kitu - tolik ubylo po cca 5ti pouzitich na 4 gumy na broukovi - kua vysoky gumy :-D )
Je to presne o tom, ze dostanes vsechno co potrebujes a kdybys to skladal z jednotlivejch dilu je to uplne nekde jinde cenove... Postupne si doplnuju co je potreba, ale narovinu i ten kit by mi (bez detaileru a lestenky) vysel tak cca na 3/4 roku... a to brouka pucuju porad... ale postupne si doplnuju veci kdyz je nejaka koruna...
a navic je to barevny :-D tohle je muj megvájrs koutek ;-)

28.11.2011, 11:35 |
soray Male srovnani :-)
Megs Paint Restoration Kit:
Gold Class Wash - 473ml
Quik Detailer - 250ml
Clay Bar - 25g
Ultimate Compound - 300ml
GC Carnauba Plus Liquid 175ml
Supreme Shine Microfibres x 2
Soft Foam Applicator Pads - x 2
Cena cca 1275,-
"Uzivatelsky" kit:
Valet Pro Poseidon's Carnauba Wash 500ml 259,-
Dodo Juice Basics of Bling Detailer 500ml 249,-
Dodo Juice Basics of Bling Clay 55g 149,-
Valet Pro Achilles Prep leštěnka/čistič 500ml 389,-
Dodo Juice Hard Candy vosk 30ml 189,- (2-3 pouziti na cele auto)
Aplikator 2x 120,-
Eurow mikrovláknová utěrka 2x 198,-
Cena cca 1553,-

28.11.2011, 11:36 |
soray L-J: Megs Tire Gel je vyjimka, jeden z mala hodne povedenych produktu :-)
Soray: takze je to plus minus na stejno ;-) samozrEjme ze jsme mluvili o cenach megu bez kitu...
Jinak je to fakt spis O tom ze ja beru megu jako takovou branu k "lepsi kosmetice" - ze proste vozkousis rozdily oproti tem "levnejm" co koupis vsude a temhle drazsim... Diky tomu ze se megu prosadilo i mezi uplny amatery kteri nevi o cem je detailing.cz jsem se i ja dostal k nejakej kosmetice ktera funguje :-) pak uz je to jen o preferencich

28.11.2011, 12:23 |
soray Nastejno bych uplne nerekl, poskladany kit ma vetsi objemy (u nekterych produktu i cca dvojnasobne).
Nastejno to je no, ale jedina vec tak vstupni cenou :) Ekonomikou vazne ne... Ale na to musi kazdy prijit sam, at kazdy pouziva co vyhovuje. Ja to taky tak delam. Jedinej problem je ten, ze to pak dopada takhle :D (a to tam neni vsechno xD)

Soray: proto je tam ten smajlik... ;-) Ja jsem si dodo a autoglym vyzkousel taky... Je to fakt supr... Skoda ze o tech znackach se clovek prakticky nedozvi pokud fakt nehleda... ;-)

28.11.2011, 13:01 |
soray L-J: Aha, smajl sem asi predtim nepochopil, dnes jsem nejakej natvrdlej :-D Nejakou propagaci chystame, ale bohuzel napadu je hodne a casu velmi malo :(
Mr.: Pekna sbirka ;-) To je Tvoje? Jak jsi spokojenej s Window Cleanem?
heh :-) taky jsem v tom uz za dost ! u Megu miluju ty jejich vune, vsechno maj pafermovany :-) ten gel na kola bych nejradeji vypil, jak pekne voni :-)
... a zrovna o vikendu bylo pekne na jedno z poslednich rucnich mycich dnu letos :-) nalezite jsem si to uzil :-)
za me urcite doporucuji i kdyz vosky bych volil jine
Newman: naprosto presne! kamarade ta hot rims alu pasta - dohaje to tak voni po skorici ze se dycky musim prastit orez oracky aby to neochutnal :-)))

28.11.2011, 15:41 |
soray Priznam se, ze jsem docela dlouho odolaval Dodo Hard Candy vosku, ktery voni po jahodach, az jsem neodolal a zkusil... Muzu rict, ze rozhodne mnohem lepe voni nez chutna :-D
soray: jo jo. myslis ten od CG? redim (samozrejme destilkou) v lete 1:1 a parada, hlavne ale nesmis mit na oknech nic od Gtechniq, jinak je lepsi to vzit jen vodou a vysusit... ale na interier parada, hlavne to nedela mastny fleky (ale to je i uterkou), ted na zimu spis tak 1:0,5 a myje to pekne, ale jak rikam, na oknech gtechniq, takze to resim jen mokrym hadrem a silikonovou sterkou, zatim nebylo treba nijak docistovat

28.11.2011, 20:09 |
soray Ja mam zvenku taky Gtechniq (G3) na vsech oknech, ale premyslim, co vyvonenyho vyzkousim uvnitr :-) Vim, ze window clean uz od nas nekdo bral, ale zatim nemam zpetny reference.
Jak tady někteří zmínili :) Meguiars má více v marketingu než ve funkčnosti :))) lákavé logo, parfemované výrobky :) a první věc co každy udělá řekne čichni k tomu jak to voní :-D

28.11.2011, 22:57 |
mr.brain | Upraveno: 2011-11-28 22:58:30
Nemuzu to porovnat treba s tim zelenym Dodem (menthol cosi), mozna ze funguje lip, to uvidim, az tohle vypatlam, ale zatim muzu rict ze v kombinaci s dobrou uterkou se s tim dela fajn. Hlavne je to pH neutralni (coz by to Dodo melo byt myslim taky) a neni problem s tim pripadne cistit i ty povrchy osetrene nejakou tou lestenkou (okenni) - hlavne kvuli tomu jsem to kupova a taky kvuli ty moznosti redit, coz je s dodo rozprasovacem docela zbytecne (tech 250 ml 1:1 mam tak na pul roku :-D).
OT: ... okna jsem jež nikdy hloubkově nečistil. Poradíte pořadí přípravků ? (jak moc abrazivní přípravek si mohu dovolit na přední okno ?) Dodo vs. Autoglym

29.11.2011, 09:20 |
soray Idealni je:
1. Nahrubo umyt (klasika voda+sampon)
2. Clay+lubrikace (dost lidi to podcenuje, ale udela to opravdu hodne), po clayovani oplachnout
3. Hloubkove vycistit glass polishem (Dodo, AG, Gtechniq, atd.)
4. Docistit klasickym cisticem (Dodo, AG, CG, atd.)
5. Nanest protekci (Dodo, Gtechniq, apod.)
Obcas lidi pouzivaj AG Paint Renovator na hrube necistoty, abrazivnich past se bat nemusis. Tvrde sklo neposkrabou, i kdyz treba u Tempa uz bych se asi bal :-)

29.11.2011, 09:24 |
soray Samozrejme tohle nemusis delat pri kazdym myti, vetsinou staci cca 2x do roka (jarni a podzimni udrzba). V mezidobi vetsinou staci vlhky hadr, pripadne si pomoci cisticem.
diky ! udelame dalsi obchod :-) ted zase opacne ...
no pěkně se tu rozjela debata, mě jde hlavně o to, jak co nejefektivněji obnovit lak, který si za 11 let užívání asi fakt užil. pokud by byla jiná varianta a více účinna tak bych samozřejmě uvítal doporučení a výpis které produkty použít. lak klidně nafotim. Třeba mi pak napíšete, že to nemá ani cenu :-)
cenu to má a uvidíš jak tě to bude bavit ...
( nemyšleno ironicky )
akorát to něco bude stát

30.11.2011, 10:08 |
soray Satanda: Hod foto (idealni i nejaky zblizka s odrazem svetla) bud sem nebo me do mailu na mjaros@detailingshop.cz, napisu Ti k tomu nejaky doporuceni a pak se rozhodnes podle sebe.
to by bylo super, jen to zajedu umýt a nafotim, ted tady u nás leje a je hnus počasí (teda asi jako všude :-D )
to Satanda: ... jedu to umýt ... Doufáme, že to neznamená auto prohnat pod kartáčema v myčce !? Pokud se do toho dáš, tak tohle ti skončí :-)