Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > OBD II - Lexus

o Navštíveno 9683x o
o 03.11.2011, 18:20 | M.a.R.i
Ahoj,
měl bych takový dotaz. Zjistli jsem, že LS400 má OBDII, tak bych si rád koupil nějakej kabel na diagnostiku. Nemám v tom absolutní zkušenost, tak se raději zeptám.

Můžu koupit na Ebayi jakýkoliv OBDII kabel?
Jaký software pak používat? VAG jako u koncernu? A nebo má Toyota jiný program.
Když si koupím tuhle OBDII Bluetooth chujovinu, tak při propojení s NTB pomocí Bluetooth zvládnu to samý jako s OBD II USB kabelem?
[ Link ]

Díky
Lukáš

o 04.11.2011, 09:46 | Zbyna
OBD II Bluetooth adapter mam, a prodam ho, pokud by jsi mel zajem.

Novy, jen odzkouseny
o 25.11.2011, 02:10 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-11-25 02:20:47
Díky, ale zatím nechci.

Poradí někdo? Co jsem vyčetl o OBDII, tak je tenhle protokol hlavně kvůli emisím, takže co jsem pochopil se nedájí přes OBDII vyčíst všechny chyby, případně něco měnit.

Lze tedy nějak jednoduše diagnostikovat tohle auto přes PC jako třeba koncern přes VAG? Jakej kabel mám hledat? To OBDII mi přijde hodně omezený

Našel jsem ještě na ebayi VCI kabely, ale stojí 50babek
[ Link ]
o 31.01.2012, 14:52 | M.a.R.i
Tak to trošku zaktualizuju. Třeba někdo už poradí, jestli je levnější varianta než VCI kabel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3248 sekund.