Navštíveno 12622x

Jak nemusím všechny ty chromové a zlaté "šejkoviny" tak na tohle koukám už 2. den s otevřenou hubou...

2

3

Tak co tipujete?
1. Lak
2. Fólie?
tipuju lak ;-) ale nerozumim tomu, ale msylim ze hezkej lak bude drazsi nez hezka folie takze bohatej sejk bude mit urcite lak ;-) ale vypada to hezky to jo ;-)

01.11.2011, 15:27 |
Chris podla mna folia, aby to mohol sejk menit kazdy pol rok :D
v názvu videa je Blue Chrome Wrapping

01.11.2011, 15:33 |
MaxxT sejk neni socka, aby mel na sberatelskem ferrari folii :-) to je urcite real. :-)

01.11.2011, 15:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-01 15:40:37
Vasekkch: No vidíš to jsem se ani nějak nevšimnul při pohledu na tu nádheru... Otázka jak moc se dá názvu videa věřit ;-)
Jinak šejk to mít asi těžko bude, je to z japonska i když kdo ví :-D tím šejkoviny jsem myslel spíš ten styl blejskavejch aut což až donedávna byla právě jejich výsada, dneska už v tom jezdí kdejakej pražák :-DDD

01.11.2011, 15:43 |
JP Kdejakej pražák z Moskvy
ono je tam těch "pekáčů" trochu víc :)
[ Link ]

01.11.2011, 16:23 |
Augi Dexter: Ty krááávo...

01.11.2011, 18:06 |
maxov piče sem si zeslintal klavesnici a všechny zdi okolo a prostě všechno
je to nejkrásnější auto, co jsem kdy znal... ale jen a jen v červené barvě
hele dejte tomu pár tejdnů a bude to jezdit i na fobiích u nás
ty kola na tom predposlednim aute, zlaty porsche, co to je zac??
co to ma to Porsche za "divny" kola? 0,48s
hehe michal me predbehl :)
Jiná barevná varianta těhle, ale víc nevím, mám tohle uložený už dlouho :)

to je husty, to jsem teda jeste nevidel

01.11.2011, 21:28 |
Kesam Já jo na citroenu :-)
Ono to bude něco se šejkama i když je to v japonsku. Na začátku je záběr na cedulku Dubai street. Tak to bude možná nějaká předváděčka.

02.11.2011, 08:57 |
Conan Na tom videu "01.11.2011, 15:48 | Dexter", pokud si dobře vpomínám, to jsou poslední "Játra" néé?
:-)))
Už ani nevim, v jaký hospodě to bylo :-))

02.11.2011, 13:07 |
swep nejvic sou porad bezstredova kola, skoda ze nerealna pro normalni provoz, mozna uz okoukana, ale porad nejvic hezka

Já nevím na autě se mě to nikdy nelíbilo...

02.11.2011, 13:50 |
swep prevazne se objevovala a stale objevuji tato kola na conceptech, tady treba to vypada hezky, tomuto je potreba prizpusobit celkovy design vozidla, na obycejnem aute by to nevypadalo dobre, na motorkach to vypada luxusne, protoze za kolem neni zadna vnitrni stavba

Já vím kde se to oběvuje i kdo s tím přišel, ale to nic nemění na tom, že na autě je to hnus, na moto je to zajímavé, ale i tak raději klasiku...

02.11.2011, 15:20 |
swep ona kola obecne jsou na aute hnus, at jsou jakakoliv, je jedno jestli maji jeden paprsek nebo deset, zlata nebo cerna, to je fuk. Bohuzel jejich krytovani je znacne neprakticke a levnejsi technologie, nez kola, ktera by fungovala a byla v seriovem automobilovem prumyslu pouzitelna zatim neni dostupna.
Kola bez pevneho stredu byla zajimava myslenka, bohuzel predcila provedeni a od osmdesatych let, nebo kdy to bylo vymysleno, se stale do praxe nedostala a nejspis ani nedostanou.
kola na prosche jsou Forgiato Parlaro
[ Link ]