Navštíveno 11433x

ani letos jsme nezaháleli ohledně úprav brouka... první úpravou jaře byla výměna všech koberců za bílou ekokůži... jen po nohy přišly koberce od newmana...

tady už interiér z jara... společně s novým multimedia základem - iPad ;-) + nálepka porsche znaku vyměněna za originál znak

25.10.2011, 11:05 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-10-25 11:07:42
na výstavy a srazíky nová výzdoba do kufru... nazvaná "na pikniku s notebookem verze 1965" ;-)

co se týče motoru... prakticky doděláván je po designové stránce... nějaký leštění, chromování, nový kabely ke svíčkám (modré jak jinak) a kdycí plechy za motor...

další změna přišla v létě... dodělání zbytku interiéru do bílo modra... volant a řadička... ;-)

samozřejmě že si tato konfigurace vyžaduje jiný řidičský přístup.... takže řidičské rukavice byly jasná volba... a přeba při slalomech je to bomba v nich řídit děti moje ;-)

tady fotka s par pohary... chybi jich zde ke dnesku dalsich 16 ;-) nejsou jen za tuningcup a podobny kravinky, ale jsou tam i slalomy, zavody do vrchu, sprinty atp... mame vsestranny stroj ;-)

překlopili jsme také tachál... ;-)

tím pádem máme naježděno s broukem přez 67000km od roku 2006 ;-)
přišla tedy řada na dáreček...:
Jedná se o závodní převodovku Rancho Pro Street. Stavěná přímo pro mojeho brouka podle mých požadavků... 1, 2, 3 prodloužené plus megadlouhá čtverka pro dálniční jízdy... vše kované, vyztužené atp... ;-)

a nyní ještě pár fotek od mástra Moodyho... ;-)

můj nejvěrnější kamarád a letitý spolujezdec Slon ;-)

pro AHC... L-J

uchylarna..o))))
samozrejmne krasa...
Zraje jako dobré víno, sleduju průběžně na FB ;-)

25.10.2011, 12:19 |
bafis krasavec, zajimalo by me na kolik si ho cenis...

25.10.2011, 13:39 |
Conan Já nevim, nemá to Á-čka, hliníkový křídlo, zatmavený světla ... to ti to tu pěkně skritizujou.
;-)))
Jinak samo nádhera.
slintacka, dufam, ze buduci rok uz konecne pokukam aj live.... mas moj obdiv...
nechcš to načipovat? :) dám ti slevu a přiídám 30koní :-D :-D
Moc hezký, sluší ti to auto :-)
L-J super vozítko, opravdová závist ...
Tuning nemusím, brouky nemusím, ale tohle, ... tohle je paráda! :) Radost pohledět.
Bude se jeste na nem neco vylepsovat? Prijde mi,ze tohle je uz TOP. Paradni broucek,klobouk dolu.

25.10.2011, 16:53 |
Alííí Luxus. Divim se, že tě to ještě bere. A že hlavně ještě jezdíš po srazech, všichni na to už pěkně kašlou, ne?
Auto je pecka a MOODY je jeden z NEJ fotografů na tuning-dročky.
Aliii: je to jen o bande se kterou jezdis... A na Budapesti letos na jare se dala dohromady tak supr parta, ze jsem letos najezdil 16000km ;-)
Cupra: jojo ale uz min viditelny veci ;-) i kdyz budiky a palubka treba... Na tech se bude delat prez zimu atp... Porad je co delat ;-)
O_O: beru... Zatim jsem ziskal navic cca 90 koni dalsich 30 by se siklo ;-)
Bafis: jednou padla nabidka na 19.000€ ale jak vidis mam ho porad ;-)
krásný to máš
ta palubka je fakt jediná odlišná - co jí vzít bílou barvou ale tak aby zůstala struktura dřeva ?
a tričko bomba kde se dá sehnat ?
Original posilanej od Foose z ameriky ;-) palubka byla bila, ale postupne tmavne... Prijde asi ocalounit...

25.10.2011, 17:43 |
Směty Já vždycky věděl že je to krásné auto, nevím co bych dodal zkrátka krasavec, snad bylo již vše vyřčeno. Ještě jednou krása.
nemám slov, prostě KRÁSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolik cca výjde taková převodovka na zakázku ?

25.10.2011, 20:11 |
Kesam Masakr Luku masakr.
Midi: záleží na konfiguraci a kravinach co si namyslis... Nemecko rekneme od 25 do 150 amerika o neco levneji
jeee to auto je mi povedome :-) to odnekud i znam ;-) mas to pekny ;-)

25.10.2011, 21:19 |
vypuk 19000 ojro? Do toho jsi ale nastřilal víc předpokládám... :) Každopádně tohohle brouka bych nikdy nezašlápl ani nepoužil raid :))

25.10.2011, 23:44 |
Augi L-J: Máš to opravdu pěkný, bráško :-)

25.10.2011, 23:51 |
MaxxT paradni.. :-) tohle auto si to zaslouzi, je to stylovka :-) i kdyz nekde v Italii by sis to uzil asi vic. :-)

26.10.2011, 19:57 |
masz super moc hezke :-)
Prostě pecka Luku...
Hele ty zvíře, ty máš triko od Chipa Foose - je aspoň podepsaný? :-D
Je! ;-) samozrejme je to jen natisklý, ale mám to triko rád ;-)

27.10.2011, 16:46 |
cuir jojo moc pekne... na to se neda rict nic jineho...uz ted je to dokonale a stale to vyladujes...nechapu kde beres inspiraci na ty detaily.
ty jsi ale krasaveček.. :-D
Jedním slovem:"naprosto úžasný pykčrs" kamaráde. Líbí, moc líbí.
parada mas to fakt nadhernyho krasavce,ja teda nejvic obdivuju co s tim stihnes najezdit