Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Cukaní při tahu 1.8 T octavia

o Navštíveno 12003x o
o 19.10.2011, 10:41 | hanzy10
Ahoj kluci,mam dozat,mam octavii 1,8T RS.
a Muj problém je vtom,že prudším tahu a vytáčení otáček začně auto prostě cukat táhne ale furt cuká,pořídíl jsem si Blow ventil,nemuže to mít příčinu??? pač bez toho to nedělalo.jako když jsem ho tam dal tak taky ne..ale počase to začlo,nebo by to mohlo být turbo???co vás napadá??? jinak ma najeto 161 xxx km,1 majitel v ČR, dovoz neměcko,rozvody dělane ve 155 xxx i s filtrama. tak co myslíte???

o 19.10.2011, 10:47 | Nismo.Power
prudší tah ? :) to to auto umí ? :)
máš pružinkovej BOV nebo membránu ? pokud to první tak ho možná zkus jen přeštelovat ;-)
o 19.10.2011, 10:52 | hanzy10
no děkuji za pěkný komentář:)ohledně tahu Blow off ventil Bailey DV26 dvou pístový [ Link ] tady zakoupen.
myslíš že by pomohla diagnostika???
o 19.10.2011, 12:44 | Lukin.xxx
skus dat origo bov a uvidiš jinak diagnoza přičin muže byt mraky
o 19.10.2011, 13:56 | Kapka (M)
urcite pichni na VAG..jestli ti hazi nejakou chybu..tim bych asi zacal..
o 19.10.2011, 14:28 | hanzy10
určitě..začnu tím že dám origo...a když bude vše o.k tak ho tam už asi nechám a nebudu tam dávat ten BOV,nebo by se to pak dalo nějak vychytat???a i tka stejně musím do servisu,tak to rovnou píchnu,moc diky..jen at to neni TURBO:D jedno už jsem kupoval sice ne na tohle auto,ale nerad bych zase
o 19.10.2011, 15:15 | Rajdlos
jj zkusit urco vymenit bov za serii a pak hledat dal, nekdy se stane ze BOV se neshodne s vahou vzduchu. I kdyz Bailey je urcenej prave pro VAG motory s MAF.

Pak bych zacal MAF (vaha), N75, lambda, tesnost hadic, podtlaky atd atd.

Blow off vetsinou vyhazuje sporadickou chyba obtokoveho ventilu. Ale je to jen sporadicka chyba.

o 20.10.2011, 09:34 | jasisoft
ako pise rajdlos, urcite skusit vymenit vahu vzduchu, respektive aspon skontrolovat cez diag ake hadze hodnoty. a osobne by som este vycistil skrtiacu klapku...
o 20.10.2011, 13:26 | Nevřis
mrkni na podtlakové hadičky - netěstnost
ventil N75 - vag
dej zpět seriový BOV
o 23.10.2011, 18:27 | hanzy10
Ahoj,tak dnes jsem dal origo od toho bosh co tam je,ale bohužel to cukaní je tam furt.ne že by to dělalo furt ale prostě dělá,takže asi teda pujdu na diagnostiku a nechám tu škrtíci klapku vyčisti tedy:)jinak když turbo hvízdá není to nějaká vada???
o 23.10.2011, 19:12 | Rajdlos
opravdu projdi ty veci co jsem psal, jsou to nejcastejsi zavady, ale zacal bych urco VAGem
o 26.10.2011, 12:32 | Lukin.xxx
jako rajdlos mi to dělal tlak paliva
o 26.10.2011, 18:44 | hanzy10
zatím děkuji za postřehy,doufám,že to teda bude jen tohle...nevypadá že by to mělo být až tak vážne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3599 sekund.