Navštíveno 9966x

05.10.2011, 13:16 |
JR Zrovna jsem se perfektne pobavil .... uz nejakou dobu se prodava od Folitecu tzv Atomizer
[ Link ] Je to proste udelatko, aby to foukalo paru jak v Rychle a zbesile .... no a dneska jsem potkal video jak to funguje :-))))))))))))))
[ Link ]
velmi praktické :D to aby tam měl nádrž tak na 100l vody :D
prodavat se to unas tak to ma kazda skodovka :)

05.10.2011, 13:49 |
JR U nas se to prodava, rukou mi proslo tak 10 kousku, ale nikdy jsem to neresil :-)

05.10.2011, 15:38 |
Ravo co to je? k čemu to je? co to má simulovat?
Jakože jsem tomu šlápnul, tak motor pouští páru? Dodneška jsem si myslel že je to špatně, když mi zepředu od chladiče jde pára...
asi jsem fakt starej

05.10.2011, 15:53 |
Pavel 528 | Upraveno: 2011-10-05 15:53:14
jste to nepochopili..to jsou ucinnejsi ostrikovace na svetla,tzv vaporore,jak je reklama v TV na parni cisteni,jen to manik namontoval blbe..DDD

05.10.2011, 15:59 |
Ravo když vidím tu kvalitu slícování dílů karoserie a super výdechy, tak bych řek že ten maník má úplně jinej problém než že špatně namontoval vaporizer (se mu bude dobře jezdit, když při každým šlápnutí bude mít bordel na předním skle a bude to stírat).
Ten největší problém je u něj v hlavě...asi má v žilách zelenou krev ;)

05.10.2011, 16:00 |
swep no, je to spatny
chudak cordoba :o( na skaaajlajnu to ale opravdu aspon knecemu vypada ale toto fakt ne :o)
Nevím proč by to měla mít každá Škodovka? Z mých by to neměla ani jedna a celkově mě těší trend poslední doby, že už u toho zůstali jen ty "správný" lidi a nikdo z nich by si to na auto nedal...
JR: Hrozný peklo v kombinaci s tím stěračem co neobsáhne celé okno :-D

05.10.2011, 16:46 |
Ravo To Tuner2 - on nemyslel škodovky zadohrabky (jako tvoje žlutka), ale třebamegapřísněhrubodrsný fabie1 HTP junior, nejlépe provedení sedan. Nebo neméně drsná ochcáfka v tédéíčku s tesco-tuzingem. Dnešní "mladí" už pořádně ani neví, jak vypadala např. užovka s Mkovou klastlí (my tomu přezdívali šalina ;-)atd...
T2: tim sem nemyslel tvojí škodovku nebo podobný co sou upravený tímhle stylem. Ale myslel jsem tuzingovou.

05.10.2011, 17:17 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-10-05 17:18:42
Ravo: To je pravda ;-) :-))
endru.ondra: OK, já pod pojmem škodovky mám prostě zažité ty naše staré pixly a to co šlo/jde z AZNP po spojení s VW už není škodovka :-D Dnešní mládež tuní/tuzí spíš starší "západní" vozy ;-)
T2: už felice je zapadní vůz. Jinak tim sem myslel 110 zrezlí, poklice, nedopasovaný nárazníky a podobný tuning globus, hlavně že tam maj, tenhle odstřik :)

05.10.2011, 19:57 |
rebel N to je extra kokotina asi před dvouma rokama sem si to koupil taky a je to totál k hovnu a nestříká to páru ale vodu .Vřele doporučuji tomu kdo chce bejt nasranej

05.10.2011, 22:22 |
gizmi Kolik to stoji? To chciiiiii!!!! :D Obcas se stane ze jedu za nekym, kdo ma blbe sestelovane ostrikovace a misto sveho skla strika za sebe - za jizdy primo na me.. ja bych se na nej nalepil a pekne ho taky "vystrikal" :D:D:D:D
gizmi: Na dálnici je to běžné, při vyšší rychlosti to prostě strhne aerodynamický vztlak na karoserii a šup letí to dozadu přes auto. Tuhle jsem dostal pěknou sprchu až jsem se lek :-)

05.10.2011, 22:37 |
gizmi Tuner: prevazne to zazivam na cervene kdyz za nekym stojim :o))) A mam na to fakt stesti pokazde kdyz mam auto vypucovane a nervuju se ze to musim setrit a zase bude na skle slem po strane :o))))

05.10.2011, 22:41 |
rebel nevím mam pocit že 1500kč jsem za to platil ,ale je to na nic.Je to napojeny na ostřikovače a je to na prd jako ostřikovače na okne skusil jsem a hned sem to vratil
parní čistič skel... hmm dobrý, ale asi měl malou teplotu, že mu moc pára nešla :)

06.10.2011, 20:06 |
nome ty kravo webasto pro chude :-)
peklo - jsem mrtvej !
jako ma to libove namontovany

13.10.2011, 20:59 |
Katy nekdo ma atomizer a nekdo standartni ostrikovace :D:D:D
jinak ja se s tim u nas uz setkala asi na dvou autech