Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosba VT

o Navštíveno 8587x o
o 21.09.2011, 22:45 | Honcke
Nějaká dobrá duše?
-bylo by to na 2 varianty
1) vidlice leštěný
2)vidlice černá mat.

V případě že by to někoho bavilo,může tam prdnout části s hvězdičkou taky do leštěna.To se bude dělat určo,ale spíš mi jde o ty vidle,aby nevypadaly jak z čopra:-)

foto k příspěvku  od Honcke

o 21.09.2011, 22:46 | AllInOne
Kua on to fakt nikdo nechce????
jinak sorry za ot
o 21.09.2011, 22:50 | Honcke
Ještě jedna na ty vidlice.

foto k příspěvku  od Honcke

o 21.09.2011, 22:58 | Honcke
All:chce,ale vyměnit za:

-GSXR 600 2000
-Fireblade 900
-YZF R1 98

Nebo ve výkupu mi za něj nabízej 40000,-což mi přijde srandovní i když vím že zadarmo to nikdo nedělá.
Mám ho od ledna,koupen za 55tis,a oleje,řetězovka,kapaliny,svíčky,prostě servis mě stál něco přes 8.To je 63tis+nějaký ty CNC páčky,trocha tý 3M folie a podobny cypoviny. jsme někde na 65.
No rezignoval jsem,VTR logicky nikdo nechce vyměnit za 6tku Horneta,tak si ho nechám,a přes zimu dostane trochu tý kosmetiky:-)
o 21.09.2011, 23:05 | Nora
ocelovou kyvku chceš leštit???
o 21.09.2011, 23:35 | Honcke
Nora to je ocel jak Brno
o 22.09.2011, 12:53 | Nora
mi chceš namluvit, že máš na Hornetu duralovou?? Obejdi si motku s magnetem.
o 22.09.2011, 22:14 | Honcke
Hornet byl postaven na jednoduchém páteřovém rámu s obchodním označením Mono Backbone, vyráběném z ocelových profilů. Ten dokázal v kombinaci se zadní hliníkovou vidlicí nabídnout překvapivě vysokou tuhost, což se v té době zdaleka všem naháčům ještě příliš nedařilo. Odpružení zadní kyvky dostal na starost moderní centrál Monoshock s nastavitelným předpětím pružiny. Na předních vidlicích o průměru 41 mm nešlo nastavovat nic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3253 sekund.