Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > vaření plastového nárazníku

o Navštíveno 8921x o
o 12.09.2011, 10:54 | DaNNy
Ahoj, chci se zeptat zde odborníků na vaření plastových nárazníků. Jde mi o zavaření lišt. Máte někdo nějaký zaručený způsob nebo typ, jak na to aby to nepraskalo? Mám to udělané už několikrát a vždy to malinko praskne nebo se kit propadne.
Doporučíte mi prosím někoho, kdo umí dobře vařit plasty tak, aby tam pak nemusel přijít kit v silné vrstvě?
Díky

o 12.09.2011, 19:58 | Kesam
Zavařit to tak aby tam nebyl kit :-)
o 13.09.2011, 11:12 | Petura
v Obecnici p. Kasl vaří plastové bazény a jímky (mám od nich jímku) a jestli se nepletu tak to z Dobříše nemáš daleko
o 13.09.2011, 17:15 | DaNNy
jj, o něm už mi někdo říkal. Asi to k němu dám. Jde mi ale o to, jestli mám použít stejný plast nebo to může být jiný materiál? A pak mi jde hlavně, jak to udělat, aby to bylo jak píše kesam, tzn. bez kitu?
o 13.09.2011, 20:57 | Petura
no materiál by to chtělo stejný, jednou jsem za pomocí pájky lepil popraskaný nárazník a přidával si tam hmotu z druhého rozlámaného nárazníku,pak přebrousil a lehce kitoval, ale to bylo jen spojení praskliny :o)
o 14.09.2011, 11:29 | Midnite
Danny: to nech na něm
o 14.09.2011, 11:56 | Rustapha-659
Materiál se doporučuje téměř nejlépe a prakticky výhradně STEJNÝ (ideálně ze stejného nárazníku)kvůli spojení materiálů.. Tady je o tom poměrně zajímavej hobby článek-i,když vlastně neříká nic novýho,nebo převratnýho.. [ Link ] ale myslím,že stojí za přečtení.. :o)
o 14.09.2011, 14:45 | DaNNy
Díky. Má tu někdo vařený lišty v nárazníku? Chtěl bych nějaké praktické zkušenosti, jak to udělat, aby to prostě byl už nastálo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.1292 sekund.