Navštíveno 10158x

Zdravím přátelé, zajímá mě, jestli existují nějaké zkušenosti s tím, jak snášejí 3D fólie na kastli myčku. Hlavně by mě zajímala (a myslím, že nejenom mě)zkušenost s tzv. ručním předmýváním obsluhou myčky, kdy se používají docela ostré mycí prostředky a WAP?

17.08.2011, 15:03 |
Shr3k Tak spíš si dát pozor na podebrání fólie wapkou, než na chemii. Běžná autokosmetika včetně různých tenzidů na odstraňování hmyzu atp. tomu nevadí. S fóliemi spíš budeš mít jiné problémy (tepelnou roztažnost atp.), takže určitě je třeba volit takové, u kterých výrobce garantuje použití na auta. Např. řadu 3M Di-Noc nelze používat kompletně, jen vybrané vzory a barvy.

17.08.2011, 21:49 |
FBS jelikož dělám celopřevleky (folií MacTac), tak jsem chtel vyzkouset co to snese. Normalne jsem často jezdil do myčky a pohoda...

18.08.2011, 11:25 |
PlusOne | Upraveno: 2011-08-18 11:28:16
Mám na části zadního nárazníku nalepenou fólii (přes prasklinu, nechtěl se mi sundávat a lakovat nárazník) - viz. Passat vpravo na foto, nakládací hrana je černá plus kousek pod ní. Je to blbě vidět, lepší foto nemám.
V myčce bez problému i v případě ručního předmytí WAPkou, co je to za fólii nevím, dělala mi to reklamka v Olomouci...

ano vubec neni problem na kastli myčku,
hlavne ta folie je kvalitna folie...
a u kvalta folie jsou velky rodili.