Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Fuck 3M di-noc

o Navštíveno 10264x o
o 11.08.2011, 19:24 | Vasekkch
Pravému zalakovanému carbonu se to nikdy nevyrovná :)

foto k příspěvku  od Vasekkch

o 11.08.2011, 19:24 | Vasekkch

o 11.08.2011, 19:58 | Rajdlos
Tohle ma do praveho karbonu hodne daleko :DDD Klasickej laminat potazenej supickou. Jinak hezky. Akorat to zloutne, protoze valna vetsina vyrobcu pouziva epoxid, kterej nema "uv filtr". Ale hezci jak folie je to rozhodne :)

btw. co to mas za sedacku? vypada pekne? muzes cely foto?
o 11.08.2011, 19:58 | Newman
taky zastávám tenhle směr ...
o 11.08.2011, 19:59 | Rajdlos
Ja mam z tohohle lizatko, predni kapotu, hardtop a zadni vrata, zadni vrata jsem koupil jety a byly total zezloutly, tak jsem je pred tydnem prave menil. Takze neparkovat moc na slunicku ;)
o 11.08.2011, 20:02 | Vasekkch
Tak to jsem tě včera/předevčírem potkal u nájezdu z barandova na okruh.. bílá S2000 s carbon díly. Je to potažený originál plast. Nemá smysl na takovou věc dělat kopyto a dělat to celé z carbonu. Na tu UV stálost se zeptám výrobce.
o 11.08.2011, 20:10 | Rajdlos
Hehe jsem byl ja s prdlym downpipem :))) Jo jo fakt to bledne, mam to odreferovany od vicero lidi, je to takovej pseudo karbon, coz je vestina dilu, pravej dry carbon by stejne konecny zakaznik tezko zaplatil, kdyz napr kapota od JS Racing stoji kolem kila.

Vsichni vyrobci pouzivaji to same - Seibon, VIS, CarbonSpeed, Aeroworks.., stejne se to dnes vsechno dela v Cine. Karbonovej hardtop mam taky primo z Ciny a je to jedina "karbonova" vec na aute, co se nemusela predelavat tak jako kapota (predelani a prevareni zamku), zadni vrata (dopasovani nechutny) a lizatko (dobrouseni a dokytovani) made in juuesej.
o 11.08.2011, 20:12 | Vasekkch
Toto dělal český výrobce na zakázku.. tak zjistim, jak je to se stálostí. Sedačka je z IKEI koženková, ale už jí nemají v nabídce..aspon na webu.
o 11.08.2011, 20:26 | Vasekkch
Odpoved na tu uv stalost od vyrobce:
No takto, je lepší se tomu samozřejmě vyhnout, ovšem matariály jsou použity s UV filtrem, tedy bez problému...
maximálně maličko vyleze struktůra materiálu, ale ani to by se stát nemělo..

Tyto zrcátka jsou na pohled zvláštně zlatavé, což vytváří na povrchu speciální gel... ten je UV stabilní... ovšem jde to udělat i baz něj a tedy to bude čistě černé... ale v tomto případě ten gel je asi lepší použít..
když by náhodou se stalo, že třeba se to niničí o kamínky nebo někdo úmysli ze závisti to poškrábě, je to podstatě opravitelné.....
Nesmí se to prodřít až na vlákno, pak tam už zástane defekt na vlákně.. ale i tak je to opravitelné alespoň povrchově...
o 11.08.2011, 21:08 | Rajdlos
Otazka je jestli to bude opravdu pravda, protoze stejnou vec de facto tvrdi i firmy, co jsem uvadel :) Ale to poznas az za nekolik let. Kamradovi vybledla kapota takhle za rok a neco.
o 16.08.2011, 09:51 | assassin
karbon zrcatka tezsi nez original.. tohle mi porad jaksi hlava nebere:)
o 16.08.2011, 20:59 | Tuner#2
Když karbon, tak pravej... Takhle si hraje kamarád: [ Link ]

o 18.08.2011, 08:22 | Vasekkch

o 18.08.2011, 08:22 | Vasekkch

o 18.08.2011, 21:26 | Rajdlos
Pekny, blby je kdyz Ti nejakej vocas do toho binkne, je to jak papir. Ja daval malicky APR, ale kvuli nim jsem asi 3x malem boural, tak letely do ( )*( ).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3285 sekund.