Navštíveno 11536x

Můžu poprosit o virtual plasty do bílí a nápisi červeně a víčka taky červeně ? díky

30.07.2011, 19:41 |
Kesam :-)
A co místo bílí takovou krémovou(žlutohnědá) popřípadně sem můžu hodit obrázek jakou myslím :-)? bílá mi příjde ohraná :-)
Chci se ve směs držet barem motosportu daný automobilky audi má černveno bílá.
Pokud by my eště moch někdo udělat návrch plasty červeně a bílí nápisi
O něco jsem se pokusil, ale s Photoshopem si zas tolik nerozumim, takže to podle toho vypadá. :D Alespoň pro představu.

Endru vyprdni se na to a nech to jak to je...tady nic měnit nemusíš ;)
Možná snad jen plasty do černý klavírový...
Chci vydět jak by to vypadalo. Jen ty plasty nic s motorem dělat nebudu

31.07.2011, 14:26 |
Skury | Upraveno: 2011-07-31 14:26:42
vYdět, nápisI... :)
Někde je méně více. Nechal bych plasty jak jsou, takhle bílý je to trošku divný, obzvlášť když to nesedí celkově k autu.
za ušetřený kačky si raději nech doučování z češtiny (:
Jsem se neptal jak se to má psát ale jen jak by to vypadalo. Tak prosím bez zbytečnejch OT
Já bih s ťým ňyc neďelal. Audy dobrí jak je. Šetřy račy na náhradný dýli ,nebo na českí jazik ,jak pýše Nefřyz.
Můžu se zeptat co je k nepochopení na tom bez OT? Jen sem chtěl udělat Virtuál nic víc. Díky P.E.T.R.K virtuál
-Hans-: občas koukni na stránku uživatele, Ondra na svým profilu píše, cituji: Omluv Te muj pravopis, na cestinu jsem byl vzdy levej, trpím dyslexii :(, takže v tomto případě bych se do něj nenavážel, není to zrovna košer :-(
Ondro, sorry za OT :-)
Jinak bych se připojil k Stanlimu, klavírní černá by vypadala myslím perfektně, ta bílá mi k žluté barvě auta připadá moc nevýrazná, černá víc vynikne :-)

09.08.2011, 13:10 |
AR maresk: máš snad pocit že každý tady bude klikat na jeho profil a pak ještě na stránky aby zjistil co je to zač za člověka?
Nevíte někdo co je to za folii na těch plastů? nebo co je to přímo za matroš?

Nechci kvůli tomu zakladat novej dotaz. Pokud by nekdo veděl tak budu rad :)

01.02.2012, 08:20 |
Skury Vypadá to jako variopaint. :)