Navštíveno 10966x

Omluvte prosím foto, které je foceno jen mobilem a pardon za blbé odlesky a pak to vypadá jako ďůlky atd :)

17.07.2011, 21:21 |
Midnite | Upraveno: 2011-07-17 21:22:10
nějak mi nejde vkládání fotek, tak to zkusím zítra :(

17.07.2011, 21:49 |
Kesam Kurwa pěkný tak sem per fotky.

18.07.2011, 08:53 |
TUNER ...tak z první fotky,třeba hned fuj tuzink optika.....:/
to je to vošklivý černý ? :)
pokud si to zase lakoval sám tak pecka
s optikou asi stejny problem jak s tim E36 u xenone predpokladam...holt kdyz asi nic jineh ona vyber neni, z hovna bic neupletes :)
Ale jinak barevne sladeni parada!

18.07.2011, 13:48 |
Midnite | Upraveno: 2011-07-18 13:51:36
optika originál nejde použít a toto aspoň více svítí a tedy víc uvidím :)
Tuner: v tomto případě je to opravdu tuning protože zlepším viditelnost :). Auto je na každodenní ježdění a tudíž potřebuju v noci vidět :)
Nismo: jj to je ono a ano, lakoval sám

18.07.2011, 15:16 |
Kesam Kde se stím ukážeš???
momentálně mizím opět do garáže, ale letos neplánuju žádný sraz :)
ta plocha mezi světlama nevypadá zrovna jako odlesk, to si myslím ,že je špatně vykitované :-)

19.07.2011, 21:26 |
Kesam Taky jsem se na to zaměřil mishane :-)Kde máš ty fotky mede???

19.07.2011, 21:42 |
wefa Vzhledem k tomu, že jsi to dělal sám, tak smekám. Barevně se mi to líbí a můžu říci, že moc :)

20.07.2011, 11:29 |
Aegis já nevím.. :-( ta oranžová to celé auto posouvá někam dolů, i ten přední nárazník tam nějak nepasuje... ale každý máme jiný vkus

20.07.2011, 15:15 |
Muff nevím co ti nemuže nepasovat na originálním nárazníku :-D....kde máš ty fotky?? :-)

20.07.2011, 15:33 |
Aegis Muff: Jsme na "fóóóru", takže jsem pouze napsal svůj názor. Moje fotky tady nemám, protože už ze sériovky mám dobrý kočár (možná až na kola) :-).
Je třeba se smířít s tím, že když sem někdo dá podobné fotky, tak né každému se to může líbit. A neni třeba hned dávat na stůl ohony (fotky aut), aby jsme věděli, kdo má delší (hezčí) :-))).

20.07.2011, 15:44 |
Muff jo to jsme..názor ti neberu.A kde máš fotky jsem myslel midniteho :-)ne tebe.Máš sice pravdu že každý máme jiný vkus ovšem tím že tam dal origo nárazník myslim že absolutně nic nezkazil-jen sem nepochopil co ti na nem nesedí.myslím že u tohodle auta bys težko hledal nakou vhodnou náhradu :-) takže origo nárazník z ventila je vtomto případe jasnou volbou :-) (pokad jsi teda ješte ovšem nevyrostl z laminátu :o)

20.07.2011, 15:53 |
Aegis sice je origo, ale mně tam prostě nesedí :-), ale zároveň nevím, co by tam mělo sedét lépe...

20.07.2011, 15:58 |
Muff :-D promin to je to samé jako kdybych sem dal fotku např. origo fabie a ty bys mi na to napsal ten nárazník mi tam nak nesedí :-D sory ale to jsou fakt marné keci :-D

20.07.2011, 16:06 |
Aegis Tak jinak, ten přední nárazník a tak jak navazuje na zbytek auta, mně nesedí a nedává mně ucelený pohled na auto jako takové.
Takže origo např. tady
[ Link ] sedí ke zbytku.
Možná to dělá ta barva, možná chybějící mřížka a znak... můj subjektivní názor.
ano pánové, není to 100% vykitované atd.. Dělal jsem takovou věc poprvé a celkem lituju, že to nedopadlo lépe, ale jsem rád, že jsem vydržel a vše udělal jak jsem chtěl. Vím že si kritiku zasloužím, ale já sám se cítím skvěle a mám dobrý pocit, ikdyž lak to celkem degraduje..

no na to, co to bylo předtím,je to good
předtím to bylo bohužel od předchozího majitele. Tak sem to dal do trochu lepšího stavu vzhledově a hlavně o dost lepšího stavu po technické stránce
co podvozek? vzadu o 1-2 zuby presadit a nejaky perka :)
oranžový výfuk pobavil:-)))

21.07.2011, 11:59 |
Rudi Za mě barva krok trochu vedle, připomíná mi to německý silničáře, ale to je věc vkusu. Já bych spíš šel do modrý, co byla na Williamsech.
Rudi: oranžová je moc krásná barva a já ji mám rád, fakt že jo :)
Tommas: je to jen provizorium než seženu celý zadní díl, tak sem nechtěl ať čouhá černý nebo stříbrný :)
Proffesor: až se udobří počasí tak to půjde ještě o 2cm níž, nějak jsem myslel na kola a z neznalosti jsem si dal raděj fugu :)

21.07.2011, 18:19 |
swep moc nechapu proc si to lakoval, kdyz si nemel pripraveny podklad na finale. Nicmene to je tvoje vec, aspon to neni rezave.
:-/ nemůžu si pomoc ale připadá mi to nedodělaný :o( kde máš ty blatníky vzadu? Zadní nárazník? Ty světla bych tam dal fakt origo a nebo alespoň černý.

25.07.2011, 01:13 |
Katy velkej kus prace !!! za me palec nahoru a svetla pr. taky cerny...ale to se da kdykoliv zmenit ;)
asi budu za černou ovci, ale mě se to nelíbí vůbec... práce na tom je třeba odvedené dost, ale kvalita už při pohledu na kapotu nic moc... je to koza, kola mohli byt jiná, světla teda radši origo než tohle apod... vím že jse jedinej že mě ukamenujete ale prostě se mi to nelíbí :-(