Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > BOV na octavii

o Navštíveno 9864x o
o 13.07.2011, 19:07 | hanzy10
Zdravím kluci,bylo to tu asi několikrát ohledně této informace,ale ja jsem tady nato lajk.Tak vás žádám o radu či informace, abych nekoupil nějakou hloupost.
Chtěl bych si pořídit BOV na 1.8T O1 RS ,ale nevím jaky...tak jestli mi někdo nemuže poradit nějaky šikovný...jen co bych rád aby z toho ventilu šel ten silný odfuk,né ten pisklaví :D moc děkuji za příspěvky:)

o 13.07.2011, 19:18 | Proffesor_W
Zaptej se uzivatele mishan, pred nedavnem tu prodaval HKS kopii docela dobrou na tuhle motorizaci myslim primo.
o 13.07.2011, 19:20 | dddd
když o BOV nic nevíš tak si nech serii
o 13.07.2011, 19:47 | Rajdlos
hanzy10: ozvi se mi, specialzujeme se na 1.8T, ventilu mame ca 20 druhu skladem
o 13.07.2011, 20:10 | hanzy10
odepsáno icq
o 14.07.2011, 16:37 | jura.j
tam bych řešil místo zvuku to , aby to neskákalo do nouzáku , ale rajdlos ví a zná :o)

já mám dělaný , membránový , sice to trvalo , než sem to vychytal , ale su spokojený , za ty prachy :o)

foto k příspěvku  od jura.j

o 14.07.2011, 20:25 | Rajdlos
pokud nekomu staci pistovy, je to jednoduchy zarizeni, da se opravdu vyjet i na soustruhu, treba hanzy si objednal dvoupistovy Bailey, to udelat zase takova prdel neni :)
o 14.07.2011, 22:06 | hanzy10
jakožto lajk...si člověk nechá poradit,sám jsem zvědavý jaky to bude:)pokud to bude bez jakýkoliv problému myslím si že budu spokojen.uvidíme zítra,když to přijde určitě to pujdeme namontovat:D pak napíši moje hodnocení:D
o 10.09.2011, 22:27 | Ondrero
Já jsem si vyrobil na CNC vlastní ventil na 1.8T.
Koupil jsem si kopii HKS za 3 tis a ten stál pěkně za prd.
Motor mi chcípal při volnoběhu atd...
Můj ventil je membránovej,má výstup na budík,štelování pružiny a štelování podtlaku :-)
Funguje parádně a dobře se ladí.
Akorát by to chtělo kvalitní pružinu co se jentak nevymačká a nějaký lepší materiál na membránu.
Na první zkoušky tam mám duši z kola a ta se moc vytahává.
A chtělo by to ješte do špičky vymyslet nějaký tvar na lepší zvuk.Takhle to je jak když si odfoukne Tatra :-)

foto k příspěvku  od Ondrero

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.