Navštíveno 9381x

mám stříbrné auto (seat leon) a naskytla se mi možnost velice levně koupit karbonovou folii.
Mám dilema jakou zvolit barvu.
Chtěl bych jí dát na kapotu, ale váhám mezi stříbrným nebo černým karbonem...
Poraďte:-) díky moc
žiadnu
alebo skutočný karbon
jéé:-)) a poznáš v tom rozdíl jestli je skutečnej nebo folie? pokud bych neotevřel kapotu nebo by jsi jí nenesl..?? myslím, že blbě:-)
ale jednoducho, staci poklepat, a na niektorych foliach sa staci len pozriet a hned je vidiet ze to nie je karbon....
to si asi robíš srandu?
či rozoznám skutočnú k.tkaninu a fooliu?
to rozozná asi aj 7ročné decko
možno by si mohol poradiť ty mne, chcem vymeniť repro, len neviem či s červenou alebo modrou membránou, hlavne nech to riadne basuje
teraz bez srandy, daj si tam černý karbon, všetci si budú myslieť, že máš auto z karbonu, pretekárske
všetci do 6 a od 70rokov
hele klid, já se sem nepřišel hádat, to mi stačí jít do práce...
chci jen názor jakou zvolit barvu folie
PS: ano na poklepání na opravdovou karbonovou kapotu jsem zapoměl, jde mi jen o styling a nemám x tisíc na karbonovou kapotu (která je na leona pěkně hnusná a nepasovala by mi do celku auta páč mám kapotu zamračenou)
Pochybuju, ze levna bude znamenat kvalitni. Prirovnal bych to k tomu, ze si auto nekdo necha nalakovat v zapraseny stodole, jen aby usetril.
ja som ale nemyslel vyrobiť celú kapotu z karbonu, len ju potiahnuť skutočným vláknom
celokarbonové diely nemajú na civilnom aute žiadne opodstatnenie
a vidieť je to voľným okom, bez poklepávania
veď tie nálepky sú hrozné, to poznať aj na dotyk
rádoby carbonová 3M folie je hroznej hnus. Už jen chybí aby se začla prodávat na benzínkách. To musí poznat každej ten rozdíl.