Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jakou barvu karbonu ?

o Navštíveno 9381x o
o 07.07.2011, 22:15 | Replayman007
mám stříbrné auto (seat leon) a naskytla se mi možnost velice levně koupit karbonovou folii.
Mám dilema jakou zvolit barvu.
Chtěl bych jí dát na kapotu, ale váhám mezi stříbrným nebo černým karbonem...
Poraďte:-) díky moc

o 07.07.2011, 22:24 | 1morok
žiadnu
alebo skutočný karbon
o 07.07.2011, 22:38 | Replayman007
jéé:-)) a poznáš v tom rozdíl jestli je skutečnej nebo folie? pokud bych neotevřel kapotu nebo by jsi jí nenesl..?? myslím, že blbě:-)
o 07.07.2011, 23:02 | jasisoft
ale jednoducho, staci poklepat, a na niektorych foliach sa staci len pozriet a hned je vidiet ze to nie je karbon....
o 07.07.2011, 23:08 | 1morok
to si asi robíš srandu?
či rozoznám skutočnú k.tkaninu a fooliu?
to rozozná asi aj 7ročné decko
možno by si mohol poradiť ty mne, chcem vymeniť repro, len neviem či s červenou alebo modrou membránou, hlavne nech to riadne basuje

teraz bez srandy, daj si tam černý karbon, všetci si budú myslieť, že máš auto z karbonu, pretekárske
všetci do 6 a od 70rokov
o 07.07.2011, 23:28 | Replayman007
hele klid, já se sem nepřišel hádat, to mi stačí jít do práce...
chci jen názor jakou zvolit barvu folie

PS: ano na poklepání na opravdovou karbonovou kapotu jsem zapoměl, jde mi jen o styling a nemám x tisíc na karbonovou kapotu (která je na leona pěkně hnusná a nepasovala by mi do celku auta páč mám kapotu zamračenou)
o 08.07.2011, 07:32 | Rajdlos
Pochybuju, ze levna bude znamenat kvalitni. Prirovnal bych to k tomu, ze si auto nekdo necha nalakovat v zapraseny stodole, jen aby usetril.
o 08.07.2011, 08:34 | 1morok
ja som ale nemyslel vyrobiť celú kapotu z karbonu, len ju potiahnuť skutočným vláknom
celokarbonové diely nemajú na civilnom aute žiadne opodstatnenie
a vidieť je to voľným okom, bez poklepávania
veď tie nálepky sú hrozné, to poznať aj na dotyk
o 08.07.2011, 10:18 | Vasekkch
rádoby carbonová 3M folie je hroznej hnus. Už jen chybí aby se začla prodávat na benzínkách. To musí poznat každej ten rozdíl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3594 sekund.