Navštíveno 15379x

06.07.2011, 16:03 |
TROY Dělá někdo nebo máte tip?
Původní třmeny z edice - nedrží to už ručku. Nový kupovat nechci. Jde mi o repas jestli někdo dělá nebo zná firmu - prostě opráškovat rez + novej láček + vyměnit válečky,těsnění prachovky atd

06.07.2011, 16:40 |
TROY ; ) nj ty seš starej kabrňák
není problém to udělat...jen bys musel poslat poštou

15.07.2011, 17:23 |
Olda prostřední zadní :D taky mám teď pár kousků na stole. Naposledy toto..
[ Link ]

15.07.2011, 18:01 |
TROY díky
nicméně asi koupim fungl nový třmeny )

16.07.2011, 09:18 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-07-16 09:19:35
Olda: pěkné. Co to je za barvu? Alkyton?
Také zvažuji repasi třmenů. Zeptám se možná hloupě. Ale jak všichni řešíte zpětné napuštění brzdovky? Bylo mi někde řečeno, že doma to nenaplním a neodvzdušním. Takže vypustím brzdovku, provedu repasi a potom auto na plaťák a do servisu, nebo jak?
Auto je Peugeot 406 Coupe, brzdy 4p Brembo.
vím o firmě, co dělá opískování + komax třmeny na celé auto za 100vku, ale Morava :-/

16.07.2011, 13:52 |
Pajk No tak ji pls napiš, zajímá mě to! :)

16.07.2011, 13:53 |
Pajk To od Oldy je super.
hifim@ni@k ne to normalně odvzdušniš žadny servis leda žebys tam měl namontován sbs z mercedesu D:D:D:D

19.07.2011, 01:00 |
Olda Dle mě zbytečnost kupovat nový.. Protože pokud není vyrezlý vnitřek, tak jim nic není! stačí povyměnit co jde a šup zpět na auto. A když už nový, tak jedině origo, jinak můžeš za čas dělat znova..
Pískování a komaxit samozřejmě zajistit umím taky. Sice né za kilčo (by mě zajmalo kde to takhle dělají) Ale není problém. S odvzdušněním taky není problém. Normálně to v pohodě uděláš doma a dokonce sám. a co se týče posledních třmenů, tak opravdu je to alkyton, ale nedoporučuji ho :) protože jak Ti na něj kápne brzdovka, tak sleze. Nejlepší je prostě komax.
Tyhle jsem neměl čas dávat na komax, protože putovaly na moju feldu a potřeboval jsem prostě jezdit, tak stačil jen alkyton, protože na barvu to nejezdí :) Ostatně u závodního auta je jedno jak to vypadá...

04.08.2011, 12:29 |
Brnďa pěkná práce, taky mne to čeká, pujdou na komax, ale nevim jaky budou pistky a sehnat novy to ais neni realne krome hondy...Nevi nekdo co by stalo vytocit pistky z nerezu??

20.01.2012, 10:22 |
Olda přední či zadní? předky umím udělat. zadky bývají složitější viz třeba klasická koncernová 38ka

23.01.2012, 21:34 |
fonz taky pridam par fotek, neni problem to udelat doma a odvzdusneni taky..
[ Link ]
jau už tu foto daval o renovaci třmenu ale většině se nelibilo proč zakladam tema o repasi :-)

odstranění rzi

sory za kvalitu

zadni pistky koncernové se dají koupit za par kaček to nemá cenu dělat
Kámoš by potřeboval zrepasovat zadní brzdiče z golfa (tuším trojkový) je někdo kdo by byl ochotný? Základní gumičky vyměnil sám, ale nedostal ven mechanizmus ručky a ten mu špatně chodí tak to chce nechat udělat komplet.

25.01.2012, 13:10 |
TROY zadní za hubičku? Zatim mě nabízeli za 4500 obě nový na trojku
myslel jsem jen pistky za par k
cele třmeny balik i celkova repase je pohoda

20.02.2012, 23:37 |
Olda tweety_xx a nechtěl by kamoš na zadek třmeny z fabie RS? pasují bez problému na G3 :) jezdím je na feldě. Jsou hliníkové a tím i lehčí. Jinak repasi klidně udělám.

21.02.2012, 10:31 |
TROY olda - co za ně? ;)
Olda: on to má právě na feldu, a ty brzdiče už má doma. Kolik by jsi za ně chtěl? a odkud jsi?

21.02.2012, 17:46 |
Olda TROY a Tweety: koupil jsem za 1800,- a není na ně zatím šáhnutý :) Jinak samo kontrolu udělám a vyměním minimálně prachovky a nejlíp samozřejmě vše. kupuji tyhle sady
[ Link ] a jsou docela fajn a je v nich téměř vše co je potřeba. Takže pokud je budete někdo chtít, tak by jsme se mohli dohodnout. Jinak jsou to klasický 38mm pístky. Mám doma i 41mm ale ty si nechám asi na svojí závodku :) Pokud by jste chtěli oba ty třmeny, tak bych ještě jedny sehnat snad uměl. kdyžtak mi pište sem oldrich.zezula@seznam.cz
Jinak na feldu umím i podložku pod náboj s ušima pro třmen zadní kotoučovky kdyby jste chtěli. Jezdím na tom a pohoda. Případně mohu dodat celý komplet který prostě jen nasadíš na zadní nápravu a jedeš.