Navštíveno 20683x

Zdravím co myslíte bude pasovat přední čirá optika z audi A3 na Fabii Krátkou? Myslím že by mohla,nemáte nějaké zkušenosti? Moc díky,popřípadě bych koupil levně nějaké na Fabku,díky

05.07.2011, 14:21 |
Pajk Neblázni, pasovat to nebude.

05.07.2011, 14:41 |
Petura | Upraveno: 2011-07-05 14:44:24
dyť je to koncern, tak proč by to nesedělo ? navíc fobie a átrojka jsou identický auta :o)))))
to je dotaz, jak kdybych se ptal jestli dám kola z karosy na trabanta ....

Petura na těch světlech je patrný rozdíl :)

05.07.2011, 18:10 |
JR to musi sednout jak prdel na hrnec :-D
Ty woe, dlouho sem nikam nic nenapsal, ale tohle vážně pobavilo :-D

05.07.2011, 21:14 |
Kesam Cočko kapota,blatníky,zadní voči,převařit nárazník a sedí tam jak prdel na hrnec,ale podruhý to už nikdy dělat nebudu.Ale je to možné.:-)
lol :oD To néééé tohle....
Fabia nemá čirou?mladá má fabii r.v 2000 a čirou má od Helly, kupovala novou lampu origo Hella a přes servis měla stát 13kil :)
johanik nevidím na tom něco k pobavení,teda pokud celé dny netrávíš posmívání se druhým lidem,ale každopádně děkuji všem,za pozitivní odpovědi

06.07.2011, 13:03 |
Rudi tak pak ti doporučuju očaře bo todle vážně pobaví :-DDD
já žádnou pozitivní odpověd nevidim :))

06.07.2011, 15:37 |
gizmi Ja bych tam dal ciroty ze 120acitky - precijen na AHC je to nejbezpecnejsi a nejlepsi auto :) a je to koncern, takze to pasovat urcite bude.. :)))))

06.07.2011, 22:23 |
Pinky ja jsem taky menil svetla,dokonce předek i zadek...už nikdy víc..prace jako svině a nakonec to stejně neni uplně ono..

07.07.2011, 09:32 |
20bad možná kdyby jsi napsal "jestli jdou nabastlit světla z A3 na Fabii" a nepoužil slovo "pasovat" tak bys nesklidil takový reakce

08.07.2011, 09:16 |
Kesam Vasekkch:Odemě jí dostal ted jde taky o to co se jeví někde za projekt :-)neříkej mi že to chceš dávat na serii.
Kesam: foto jen pro představu,nic moc,ale zdaleka není konec,prahy už jsou na cestě,a zadní spojler je momentálně v tmavě zelené metalíze,takže bude broušení,hodně broušení :). Jinak k té optice,mám možnost koupit angel za 1500! Tak mě zajímalo co je vše sa tím spojené,ale tady sklidíš jen výsměch :)

09.07.2011, 22:22 |
walish | Upraveno: 2011-07-09 22:22:21
Stydím se za to,že tohle jezdí taky s "T" ve značce.
walish co by tam mělo být?
Asi si myslím že tím chtěl říct že to je nevkus...
Pač zlatě v originálu oproti tomuhle... Mě se to nepáčí.. ostatní ti řeknou vyhozený peníze..

09.07.2011, 22:56 |
JR Fabia se delala jako country?
s těma světlama z audiny to bude solidní bastl... zřejmě ani nevíš, co to slovo znamená a tak se nediv, že tu sklízíš jen výsměch :-D

10.07.2011, 00:44 |
gizmi doufam ze nekdy zavitas s timhle skvostem do Plzne a potkame se :) Podobny "projekt" jsem potkal v Tachove, ridil to nadseny mlady cikán a dostal na vyber - vozidlo odstavi a domu jde pesky, nebo 2500,- blokovka.. Kupodivu pochopil a jeste po podpisu bloku podekoval. At se na me nikdo nezlobi, ale prave kuli takovym autum jsem rad ze nejsem dopravak - me by asi nemelo rado mraky lidi :D:D
...a u PCR by ty psychotesty taky meli zprisnit
Tohle jsem ještě neslyšel... a podle foto zatím ani neviděl :-D Aspoň, že to máš dopasovaný, ale fakt to vypadá strašně...

10.07.2011, 09:54 |
Rudi bejt to před 10ti lety, tak se to možná líbí dost lidem, ale v dnešní době... :-)
jesi chces mam doma bixenony z cirou na marbelu to tam pude na stopro -))
ono ve finále všechno jde na všechno :)
Sakra a já myslel, že tyhle úpravy jsou už dávno out.
Můj poslední příspěvěk k tomuhle tématu: Pro ty co jen rýpou. Asi jste vy trochu natvrdlý,vůbec jsem nechtěl vědět názor na auto,kdyby ano,napíšu to,je jen moje volba co si na auto napasuju a nezajímají mě názory někoho se starým rozklepaným golfem,taktéž názor nějakého namyšleného Vsetínského cucáka,který zastává názor podle sebe soudím tebe. Je mi opravdu jedno jestli se to AHC libí nebo ne

10.07.2011, 12:29 |
party_boy | Upraveno: 2011-07-10 12:31:48
Ale tohle je diskuzní fórum. Chtěl si vědět jestli bude pasovat čirá optika z fabie na a3, odpověď si dostal. Sorry, ale na tohle sis mohl odpovědět sám, že bez dopasovaní to prostě nebude. Výsledek by mohl bejt dost nejistej. Už jsem viděl dost aut, co mělo světla z jinýho a většinou katastrofa. A pokud neuneseš kritiku na svý auto, tak sem tu fotku prostě nemáš dávat, muselo ti bejt jasný, že to někdo okomentuje.
A cos čekal? "napasovat" světla z A3 na Fabii není rozhodně normální, když se dají koupit origo tvarově a čirý taky... Nehledě na to, že sem pak prdneš fotku s autem, kde je vepředu "šorna", máš tam "balóny" a ještě je to vysoko, že z nárazníku se stal sekač králičích hlav. Tady se kritizuje všechno, v 80 % se jedná o docela rozumný názory, což se tady stalo taky, já bych si to na auto nedal protože to mám v mozkovně v pořádku...

10.07.2011, 12:51 |
JR Me se libi jak vzdycky prijde nekdo novej, vymysli nejakou silenou sracku a kdyz mu lidi reknou, ze je to blbost, tak zacne nadavat a urazet.
neni to nejakej bracha nebo rodina se Skodovkarem...??
pepeDb: já a cucák?? :-)))) ty vole, já bych mohl být pomalu tvojím fotrem, tak trošku opatrně s tím, co říkáš puberťáku a jinak přesně jako JR !!!
víc to nemá smysl komentovat.....na podobné blbečky nemám fakt čas ani náladu
hoši, co blbnete, vždyť už tu je registrovanej déle jak jeden měsíc :)

11.07.2011, 16:37 |
Pajk Většinou se snažím udržet, pač se mi nelíbí jen pár drobností, jako třeba Tvoje M3 zrcátka nebo moderní růžová barva na 13" kolech atd. Ale tady kamaráde nechám průtok mých myšlenek... Co to kurva je??? Ten přední nárazník myslíš vážně? Prahy jsou už na cestě?? Jako odkud? Tipuju z prdele jako ten nárazník. Tam maska je taky z řiti! Kua vzpamatuj se! Jsou věci, který se lidem nelíbí, ale toto není Tvůj případ. Toto je na zblití a vybahnění se do textilu... to je minimálně o dvě ligy dál jak nelíbí. Tady u nás i jeden mentál, co si pořád kupuje 120cítky a jezdí po městě na jedničku už pochopil, že tyto laminátové exkrementy už nejsou IN. Asi můžem být rádi, že jsi sem nedal fotku se "zadním nárazníkem". A není pravda, že se to musí líbit hlavně Tobě. Neber to nějak zvlášť osobně, neznám Tě, nevím kolik Ti je, jen jsem se Tě snažil nasměrovat správným směrem jako ostatní. Asi trochu hrubším způsobem, ale je to upřímný. V tomto případě se nemůžeš divit, že sklízíš jen výsměch...
Doporučuju poprosit admina o smazání účtu a zkusit to znovu, pač toto se s Tebou potáhne už na furt.
Pajku, hezkýýý, no to sem proti tobě ještě slabý odvar :-))) ;-) ale mluvíš, teda píšeš mi z duše :-)
gizmi: předpokládám, že ses po tý akci cejtil jako velkej pašák
Ta Fábie na první fotce vypadá 100x lépe než ta "upravená". Najít k ní vhodná kola a je hotovo.
Fábii nemusím a zvlášť tu novou, ale tato mě třeba zaujala:

Jemu to nemá cenu vysvětlovat má určitě svoji hlavu jako Mistr škodovkář :-)

11.07.2011, 23:37 |
Pietro | Upraveno: 2011-07-11 23:38:29
neni to zelené nahodou HTP? predelana do RS-T(jako turbo)..jeste ze je ta fotka tak nekvalitni o to min se mi to hnusí..promin kamo,tohle je SUPERSHIT a MAXI_OUT!
já si myslím že na krátkou to nepůjde, ale na kombi by to mohlo jít
Ty prachy co si vložil do nárazníků kdyby si investoval do kol tak se za tim otočí mín lidí ale řeknou si to je pěkný. Než tohle je hnuj
Koukam na tu zlutou tady od hifimaniaka a rikam si, tomu uz nepomuze nic proste, tohle byl krok vedle od skodovky, rad bych videl novou fabii skakat base jump z horniho mustku macochy. Co mne ale zajima, vsimli ste si nekdy, kolik lidi co se motaji kolem "tuningu" si dava takovy desny gay prezdivky? Piskot, Smoula, Tweety, Pomnenka, ... co by mi asi tak muselo moje auto udelat, abych ho nazval "jahudka", nebo treba "kvetinka". Nebo jestli to ma nejake prirovnani k vykonu motoru:
1.0 - piskotek
1.2 - piskot
1.4 - piskot v cokolade
1.6 - piskotovej dort
1.8 - dort
2.0 - chleba
2.5 - chleba s maslem
3.0 - chleba s maslem a se salamem
4.0 - chleba se steakem
5.0 a vic - steak bez chleba
no nic, je pozde, piskotci, kvetinky, smoulinky, jahudky a pomnenky mne privadi na divne myslenky.

12.07.2011, 00:27 |
Kesam Ty krávo co to je :-) Hele hod tam starej nárazník a o 10 cm dolu :-)
chleba s maslem atd to je vuuuuuul -)))))))))))))

12.07.2011, 09:52 |
choze 1.9 dortový korpus nebo houska
hifim@ni@k: tady jsem našel žlutou jedničkovou :-)Původně to byla Clasik a předělal na Elegance :-) Je to snížený, kola 17 palců. Udajně čip na 51 KW.
Podle mě o dost lepší jak ta zelená :-)

Interiér

Proffesor_W: vykouřit? :oDDDDDDDDDDDDDDDDD

12.07.2011, 16:37 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-07-12 16:38:37
jako ty? mne? ver ze ani to by mne nedonutilo xD
ad ta zluta fabia .... cip na 51kW ???? proboha z kolika?
Proffesor_W: třeba Piškot patří nějaké hezké slečně. Holce by celkem slušela.
to je blba vymluva :D sem vcera guglil a konkretne Pomnenka a Smoula patri chlapum, vsadim ze Piskot taky :P

12.07.2011, 19:19 |
AR Š Fabia Piškot:
jméno :: Tomáš
příjmení :: Prokopec
přezdívka :: dj.bob.piskot
[ Link ]

12.07.2011, 20:09 |
JR Hehe ja dneska potkal Ford Kuga a to byl "Drobek"
drobek a co tahle bobek,bobiš,nebo original name: hov _ o!
dobra debata to tady je si tak řikam pro sebe :o)
Prófa: ne,ptal ses co by to auto muselo udělat... :oD
Já rád čerpám inspiraci ze stránek jako třeba stancenation nebo simplyclean, a taky být originální. Myslím že ta dvojková žlutá fábka je okej až na tu střechu a kola. čip na 55kW??? mhm ... kola třeba BBS RM 17", podvozek vzduchový Airlift, nebo stavitelný Vmaxx či Weitec, střechu bych nechal střechou ne ty kostky. Fabka je ve Škoda Special 8
MÍR
TDinteligent: kéž by takových jako ty, bylo víc ;-) a ten zbytek, ať maže někam na saturn, nebo radši mimo naši galaxii :-)

02.01.2012, 23:54 |
Kesam TDinteligent: Tak si to tam pořádně projed na stationu atd a najdi mi ty 17ky RMa at se na ně kouknu :D