Navštíveno 11487x

Pouzivam Ozivovac pneu a vnejsich plastu od Coyote aby pneu vypadaly porad jako novy a auto bylo luxusnejsi ale zajima me jestli se na ceskym trhu da sehnat neco lepsiho co vydrzi dyl ;) jinak me zajimaj zkusenosti s timhle pripravkem ;)
detailing.cz Neco od Dodo, Chemical guys, Poorboys world, Autoglym, Swissmax. Pocitej trosku jiny ceny nez za Coyote, ale kvalita je uplne nekde jinde. Autoglym je nejlevnejsi, Swissmax nejdrazsi.
Tiez pouzivam Coyote (ked nemam cas, lebo ho staci nastriekat) a obcas pouzijem od Turtle wax tyre gel, ten je tiez velmi dobry. Vacsina tych vyrobkov je ale drahsia a vydrz nie je o moc dlhsia :-)
Diky M.a.R.i ty zmeny na detailingu sou neuveritelny.. uz vim co moje auto potrebuje :)
[ Link ] ja pouzivam tohle, zatim nej co jsem vyzkousel, a pro rejpaly, ne neni to kvuli tomu, ze to prodavam, je k otmu i celkem slusnej aplikator

02.07.2011, 22:09 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-07-02 22:09:57
Kluci,budete se smat,ale pouzivam TOROZIN za 59.- Vydrzi to strasne dlouho,veskere cerne plasty co byly vysusovane doseda jsou opet nadherne cerne. dam za to ruku do ohne.Funguje to i na gumach,nelepi se na to prach. Kupovano treba zde u vyrobce....posilaji i na dobirku
[ Link ]

03.07.2011, 19:56 |
Kesam Somax drží tak 2až3 týdny :-)
sonaxem jsem nedavno pred stk namastil skoro cele auto a vydrzelo to spis 2-3 dny.
veškery přípravky přímo na gumy vůbec nevydrželi,ted to stříkám silkalem od Coyotu a max spokojenost
silkal ma nevyhodu v tom, ze od otho sajrajtu jsou zasrany i kola mastnotou a taky ze to nabaluje prah a moc dlouho to taky nevydrzi
tak jsem si objednal ten Torozin,tak uvidím co je to zač
Torozin,jedine torozin :-) Pak poreferuj,ale verim ze budes spokojeny..za 59.- bezkonkurencni :-)

16.07.2011, 09:09 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-07-16 09:10:00
Tak se také zeptám. Na palubku používám nějaký Cocpit sprej. Určitě existují lepší věci na oživení koženky a pro větší lesk. Můžete mi něco doporučit? Díky.
jako Rajdlos !
a ještě to krásně voní
doporučuji !

18.07.2011, 16:42 |
soray Ja uz od jara s kolegou testuju vsechny mozny pripravky (takovej megatest :-) ) od Autoglym, Griots,Swissvax, Meguiars a nyni Valetpro a Dodo Juice a dospeli jsme k temhle vysledkum:
AG - mala vydrz, max. cca 2 tydny
Griots, Swiss - vydrzi docela dlouho (i pres mesic), bohuzel po cca 2-3 tydnech jsou pneu matne (i kdyz vodu a spinu stale pekne odpuzuji)
Megs Tyre Gel- dlouha vydrz (mesic a dele), pneu pekne leskle
Valetpro Dionysus - momentalne testuju, zatim velmi dlouha vydrz (jiz pres mesic), vyborny i na plasty a pryze v exterieru
Dodo Juice Tyromania - to je novinka, obsahuje carnaubu a pomerancovy olej, prvni ohlasy velmi pozitivni, s kolegou budeme testovat cca za 14 dni, vydrz zatim nevim.