Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > pls VT kol

o Navštíveno 10190x o
o 17.06.2011, 22:38 | Alda
Muze mi prosim nekdo na rychlo tyhle kola na auto?
Na aute jsou 19", ty z odkazu by byly 18"
A idealne obe barvy, s chrom. i cernym vnitrkem.
Diky.

[ Link ]

foto k příspěvku  od Alda

o 18.06.2011, 22:31 | Alda
Siiiim :(
o 19.06.2011, 10:11 | Deliquente
sorry za koment ale musím :)
Na BMW (kor nádhernou pětečku) takové paštiky nepatří! navíc ti ten límec ty kola v 18 zabije... chtělo by to paprsky až do kraje když už 18... toto by vypadalo exklusivně
[ Link ]

o 20.06.2011, 22:12 | cuir
tady mas stribrne..na cernejch to neumim..asi by to slo ,ale to uz je moc prace a malo z toho. Spatnej uhel spatna velikost, spatne nafoceni , spatna barva vnitrku kola mazi paprsky a to uz neni zrovna lehke to udelat tak aby to vypadalo nejak normalne ,protoze tam pri nataceni kola dojde k velike deformaci obrazu a to je na hovno, nevypada to pak vubec verohodne ,takze sem se o to ani nesnazil. Z toho starsiho BMW predelat ty kola na tvoje BMW nebyl problem, to se jen lehce zmensilo a natocilo a vypada to v celku normalne ,ale ty s cernym stredem tam nezvladnu jednoduse dat. Vstupni material je az prilis nesourodej na to aby se mi s tim chtelo srat :D takze sorry. ale aspon tohle.
Muj nazor je ten ,ze kola nejsou spatnej vyber..mam pocit ,ze sem je uz na stejnem BMW dokonce aji videl a docela me to zaujalo. v cerne bych je tam ovsem ani nedaval. Na cernem aute cerna kola neni dobra volba.

foto k příspěvku  od cuir

o 20.06.2011, 22:26 | Alda
Moc diky za snahu i za nazor.
Akorat bych rekl ze se mi to nejak nelibi, asi to neni uplne vhodny na takovy auto.
o 21.06.2011, 15:09 | xSam
Alda, máš recht, podle mě to dokonce vypadá příšerně...
o 21.06.2011, 15:26 | Pavel 528
proste na tohle auto se hodi mene paprskova kola bez limce,nejlepe origo 5paprsek,vse ostatni je blitba,tyhle americky chromovky extrablitba..o))
o 21.06.2011, 15:44 | jodua
neco takoveho by asi byla nejlepsi volba
[ Link ]

foto k příspěvku  od jodua

o 21.06.2011, 19:51 | Alda
Jj, tohle je M6 paket. Jenze potrebuju 18" a co Ti budu povidat, ty prachy za to nedam.
Jinak teda ted mam na aute orig. M5 pakety, sehnal jsem je jety za 17tkc, coz je pekny. Ale z ET jsem fakt nestastnej, vypada to katastrofalne.
Vypada to strasne, zhruba nejak takhle:
[ Link ]

Nebo tak, proste tragedie: [ Link ]
o 22.06.2011, 11:34 | jodua
No tak to pores pomoci rozsirovacich podlozek a delsich sroubu. Nevypada to vubec dobre, to je pravda.

Ale lehkym rozsirenim podlozkama bych se nebal.

Jasny, cena je docela vyskoda, ale je to origo uplne novy s tim, ze je cena o dost levnejsi nez u dealera.

Ale vypadali by tam hodne dobre :-D
o 22.06.2011, 12:18 | Pavel 528
tak jeta se daji sehnat za uplne jine penize...
o 22.06.2011, 12:57 | Alda
Nevim jak 19", ale 18" pakety stojej kolem 11000/ks. Neprijde mi to teda zrovna levny v tom odkazu..

Do jaky sily podlozek stacej delsi srouby?
o 22.06.2011, 13:43 | jodua
zkus kouknout sem
[ Link ]

co vim, tak kvalita 100% a i odborne poradi
o 22.06.2011, 21:10 | Pavel 528
delsi srouby do sily podlozek 15mm,nad 20mm to chce u stefty a dalsi srouby
o 22.06.2011, 21:57 | Alda
No tak pan z odkazu mi napsal, ze:
Průchozí podložky s delšími šrouby se dělají bez průlému do šíře 30mm
Zatím děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.304 sekund.