Navštíveno 13022x

Někde jsem se dočetl že se dají silentbloky motoru vylít lepidlem na sklo nebo silikonem pro věčí tuhost jaké s tím máte zkušenosti?

15.06.2011, 19:29 |
JR Teoreticky to mozny je, nemyslim, ze by zrovna silikon byl nejak tvrdej. Kazdopadne tvrdej silentblok bych na motor nedaval, protoze pak ti pujdou vybrace do kastle.
já myslel spíš to lepidlo na skla...
ty vibrace až tak nevadí nejde o auto na normál ježdění ale jen na vrchy a tam to třepání něják překousnu jde mi o rychlejší reakci na plyn aby se motor zbytečně nehoupal a síla šla co nejrychleji na kola.

15.06.2011, 21:30 |
JR Ani ten okenak neni tvrdej. Vezmi radeji Powerfexy jestli se delaj.
mam za to, ze se spis vylivaly lepidlem, kdyz byly uplne v pici, aby se jim vratila puvodni tuhost, resp aby drzely pohromade.
Už jsem to tim lepidlem na skla viděl a asi to i nějak funguje, ale nezkoušel jsem to a nakoupil jsem rovnou Powerflexy.

16.06.2011, 11:24 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-06-16 11:28:33
elfuego: Cinkni si sem,mohl bys být snad spokojenej...
[ Link ] ..ale nebál bych se ani toho lepidla na okna-jen se to musí udělat poctivě a pořádně (ale to každá práce,co má za něco stát). :-)
hele teď sem vymazal všechny silenbloky na nápravách černým PUčkem (v pondělí sme měnil vše co šlo, tak sem vymazal nový díly..)
a je to jak nebe a dudy...dá větší námahu s tím teĎ někam hnout a hlavně auto má jistější stopu..
ja resil u fabie vymlaceny silentbloky na predni naprave vymenou za bloky z Cupry a pristi rok planuju Powerflexy.. tenhle DoDo tuning moc nepreferuju.. uz ted auto sedi jak pribity tesim se na kombinaci KW a Powerflex..
Vyplnenim hmoty lepidlem na skla nefunguje...overeno u bmw e36 zadni sikmy silenblok na prednim ramenu
Mam na aute a funguje to uz rok... Cerne lepidlo na okna.
Ahojky všem, jako výbornou výplň silenbloků jsem použil SOUDAL CARBOND 940FC !!! funguje super, odolává vibracím a je dost tuhý. Doporučuji před aplikací dukladně vyčistit.!!!

21.01.2012, 14:35 |
Lucni.konik | Upraveno: 2012-01-21 14:40:12
tady najdeš snad odpověď - Lander - jezdí závody do vrchu, když měl sviště, tak vylejval taky silentbloky motoru(tuším, že právě tím na okna). Můžeš mu i napsat.
[ Link ] a koukám s křížkem po funuse:-)