Navštíveno 9794x

nevěděl by někdo co za rozměr aby to nebyly moc balony ale aby mě to nestáhlo z kůže?
našel jsem par pneu tak bych chtěl znát váš názor, aby to nebyly taky nějaký kšunty
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] fakt nevim
záleží co máš v TP voe :))) a taky co to třeba je za auto aby to k tomu šlo tak nějak váhově ta šířka gumy....
na 5,5 můžeš mít 155 ale i 195...
v papírech, porát nějaké formality :D jinak auto je suzuki swift 1.3 a chtěl bych zachovat šířku 175 max ještě možná 185 spíš mi jde o profil a hlavně o zkušenosti se značkama z linků
měl jsem 165/65 Mišléény E3B a za těch pár stovek navíc to byl dost znatelný rozdíl směrem výš, hlavně na kočičích hlavách a cestování na dálnici. Možná trochu rychleji ubývaly a rychleji se sklouzly na mokru při kriz brzdění, ale asi subj. pocit.

12.06.2011, 12:33 |
Kesam 165 na 45 akorát

12.06.2011, 14:05 |
Rudi dal bych 185/60
ty 165/45 R13 jsem nenašel ani na google, jedině na na R15 takže asi tak(kdyžtak pokud by byl odkaz), ty 185/60 jsou ještě o kousek větší v průměru takže asi vítězí prozatím pokud někdo neobjeví lepší tak 175/60 r13 falken nebo 165/55 r13 pirelli tam se ale bojim toho indexu 70 mohlo by to být zdá se mi to fakt málo

12.06.2011, 14:43 |
gizmi prodavam:
[ Link ] pro cleny zde bych sel na 2t penez a kdyz by byl zajem, tak mam k sade jeste i fungl nove slicky Michelin (za polovicni cenu).. mel jsem je na ATSkach kolech na Mantu, ale projekt padl a kola jsem prodal zvlast..
Fuldy nebrat. Jezdil jsem je 165/70R13, pištěly a na mokru nedržely...

16.06.2011, 11:21 |
gizmi PlusOne: mam 3. sadu od Fuldy a to co pises se nikdy nekonalo :) Nekupoval jsi stare sady, nebo spatne nezimoval? Odpovidalo by to "zatuhnuti" pneu..
Mel sem Fulda Carat 195/50/15 a gumy výborné.
gizmi:
Kupoval jsem je přes Nejlevnejsipneu, jak je tam skladujou nevím, a na DOT mě tehdy nenapadlo se podívat, abych zjistil, jak jsou staré. Na autě jsem je měl cca 3/4 roku (tzn. cca 10.000km), pak jsem auto prodal, čili přes zimu jsem je neměl, a neskladoval.
Klidně připouštím, že to nemusí být výrobcem, ale špatným skladováním u dodavatele.
Jinak to teda byly Fulda Carat Progresso, a obouval jsem je na autě, kterému jsem se nebál "naložit" - nemyslím náklad - a v neposlední řadě už je to taky pár let zpět. Dobré zkušenosti jsem od té doby udělal s gumama Yokohama, Hankook, nebo Continental.

18.06.2011, 22:13 |
Valdík | Upraveno: 2011-06-18 22:15:20
tak jo rozměr volím nakonec 175/50 R13 ale teď se nabízí buď continental, dunlop a nebo ta fulda nebo nějakej nankang tak jakou? pokud by byla ještě nějaká varianta,sem s ní, je to na normal ježdění a chtěl bych aby taky něco vydržely, sjed za sezonu je nechci tak jak?
vem bud continentaly a nebo dunlopy... jinak nankang se dela jen v rozmeru 165/55/13
dík asi vezmu ty dunlopky, maji trochu lepší testy
ja mam ty falkeny co si sem daval a na suchu maximalni spokojenost, nehucej, nijak rapidne nezvysujou spotrebu akorat chovani na mokru je trosku horsi ale to je mozna tim ze sou jeste novy..
tak objednány Dunlopy díky za reakce :)