Navštíveno 8914x

02.06.2011, 18:06 |
mishan | Upraveno: 2011-06-02 18:07:43
Čus, kdybyste měl někdo nějaký nápad, na doladění mého VT ( nějaká grafika na bok )na letošní sezonu, tak pisněte
Barva je RAL9011 mat, kola už jsou hotová ve fluorescentní oranžové, nakreslit to moc nešlo.
Díky M.

Nemáš tu fotku takhle upravenou ve větším rozlišením? líp by se pracovalo :-)Dyštak Mail v profilu :-)
Mám takovej nápad... ale asi bude naprd. ale co.. co místo těch bílejch pruhů tma udělat vzorek pneumatiky?
heh, no nápad to je zajímavý, ale myslím že pro mě dost divoký, to už bych spíš volil černobílé kostky :-)

02.06.2011, 21:03 |
Schejby | Upraveno: 2011-06-02 21:05:42
Tak přemejšlel hledal a nakonec mě napadlo tohle :-) klidně by to mohlo jít i na jinou část než na přední dveře :-)
Ps: tu přední plácačku bych tam asi nedával :-)

mishan: nic dalsiho bych na tom uz nevymejslel... mozna bych ubral tu linku pod oknama....

02.06.2011, 21:38 |
Kesam Dobrý je to.
za mě už tak palec nahoru..od dřevěne tapety evoluce spravnym směrem..jen tak dal mišo a snad se letos ve sluškach potkame a splknem ;)
MiniMike: jsem téhož názoru, tu linku pod oknama zkusím ve photoshopu ubrat, ale se dvěma linkama se mi to tak nějak líbí víc...
Schejby: no není to zlý :-)
tazman: no rád bych to do slušek stihl, jedno auto na sprinty, druhé na TC jen tak pro prdel :-)
Mishan :-) tak jasný :-) každýmu se líbí něco jiného :-)
jasan, nechci zas nějaké výstřelky, ono budou stačit ty kola a pomáhači a chrániči na auto poletí jak včelky :-D ty kola tahají oči docela dost, jak září :-)
Mišáku dobré to bude :) jen ta linka pod tím oknem fakt nevím - buďto tu dolní pryč, nebo horní :)
tak sem si udělal VT bez té horní a je to fakt lepší, takže bude pouze spodek :-)
mishan: jojo dolni je dobra ;-)
02.06.2011, 22:45 | mishan
Viděno lajv a souhlas :)