Navštíveno 12185x

31.05.2011, 08:12 |
kamil306 | Upraveno: 2011-05-31 08:13:19
Neviděl někdo podložku pod spz bez spodního zesílenýho okraje? Nějak nemůžu najít ani bez atestu..případně nemáte tip na nějakou pěknou? Nechci na ni žádný potist, chrom vzhled atd..bude to na černým laku.
Zatím jedinou rozumnou jsem našel zatím tady
[ Link ]
Koupil jsem úplně obyčejnou u známého v autodílech, říznul na pile a frézkou tomu udělal zase tu oblinu na hraně, vzal staré Tempo/pastu a zaleštil a nikdo nic nepozná. Okraje mám tím pádem stejné.

ja jsem ji vyhodil uplne, znacku prilepil oboustrankou a super!
tu z linku doporučuji, minulý týden mi přišla. Značka do ní krásně zapadne a podložka zakreje i černé orámování značky, vypadá hezky
tak jsem zkusil objednat tu v odkaze..vyhodit úplně ji vepředu nemůžu a řezat nemám moc možnost.
taky mam tu z toho linku a taky spokojenost
Musí být ze zákona ten rámeček? Také zvažuji že ho vyhodím. Chci také použít oboustrannou pásku. Nebude to problém?

31.05.2011, 19:56 |
Komba Nýty jsou jistota :)
Taky to teď řeším, kdyby auto nebylo denně v provozu, tak bych spz přilepil jen oboustrankou (dokonce jsem ji už koupil), ale mám strach, že ji ztratím.
Takže jsem našel třeba tyhle rámečky, jsou konstrukčně vlastně to samé co v prvním odkazu, jen o hodně levnější.
[ Link ]
KDO MI TU KOPÍRUJE JNICK????? Na to mám autorské právo JÁ - ZDENY60!!!
Rámeček nemusí bejt, já jsem to udělal jednoduše, koupil jsem dva šrouby za 20kč a prošrouboval jsem spz

03.06.2011, 22:04 |
Simmy já jsem z reklamního rámečku sundal nápisy acetonem ... ale plánuju ho vyhodit uplně