Navštíveno 16191x

tak panove, mam tady zapeklity dotaz. Vzdy jsem nakupoval dily naprav delphi, trw, bilstein atp... Dnes vybiram a objednavam veci na mazlika. A tazi se, muzu vzit veci starline? auto najede za rok 5000km max a kdo vi jestli. Geo budu resit nejak od oka, pac na mych kolech nevim jak vyresit. A cena je u kazdeho dilu nejmene o 30% nizsi. Kdyz jsem se zeptal, jestli vse vydrzi, oponuje mi klucina tri letou zarukou na vymenu dilu.
Prosim o rozumne odpovedi. Nechci setrit, ale ani kupovat zbytecne neco co ma na krabicce jen jine logo a je to treba stejny vyrobce.
P čep spodního ramena
L čep spodního ramena
2x P/L tyčka stabilizátoru
2x P/L náboj kola s ložiskem
čep řízení - MOOG
čep řízení - MOOG
No vzhledem k tomu, že všechny tyto věci budou daleko více namáhané než u seriové fabie, tak bych koupil něco kvalitnější než starline. Ani tak nejde, že ten čep dřív odejde, ale aby se celý neurval a neskočil jsi v poli.
joo tak od starline jsem měl spodní čepy na Mitsubishi COlt Gti a vydržel tam 1500km SLOVY TISÍC PĚT SET KM....
ať žije neuhlídatelnej FWD výkon a geometrie od oka :D lol.....
ad starline tak zcela vlidu, s timtvojim setupem prostě odejde o 30procent ryhclejch než delphi nebo vydrží uplně stejně..... záruka tma je a ty díly sou kvalitní at si řiká kdo chce co chce, zpravidla se jedná jen o kvalitní výrobce a je tam umazanej název nebo ubroušenej.... a jejich výrobky sou taky zcela ok, používáme jich dost a reklamace jsou zcela výjmečný, spíš je víc reklamací na "kvalitní" výrobky ala delphi silentbloky a uložení, ate kotouče apod....
já proti tý značce nic nemám a opět to nemá lautr nic společnýho se zemí odkud jsou.... ba naopak uvítám víc takovejch brandů který budou svym obratem zboží tlačit ceny dolu i kdyby měly jako starline vykupovat jejich výrobky ve velkoobchodních cenách a dávat jim svoje krabičky....
to nismo: geometrii budu resit, ale radeji se ani neptej jak...
ad ten starline, me taky prijde, ze x dilu bylo hodne podobnych co jsem v ruce drzel se znackovyma, no uvidime.
jen se mi moc nechce verit, ze najedu na cepu 3000km, sundam ho, odnesu do kelly a oni me daji za 3-4 tydny novej. :D
nismo: sem ted nedavno zahlid v tv reportaz z posledniho podniku rally (moc to nesleduju takze nevim ktera) a po rane v rychlym servisu menily rameno a geo provazkem... takze to s tim neuhlidatelnym vykonem a geo nebude zas tak zly...

23.05.2011, 15:06 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-05-23 15:07:03
Goemetrie napnutým provázkem či přesnou latí proč ne pokud jde o zbíhavost tak naprosto v pohodě a nebo dáš jiná sériová kola a udělat to na nich... Zbíhavost se kolama nemění narozdíl od dalších podstatných věcí na kterých záleží mnohem víc nemění...
Jo a Starline rozhodně nebrat kor na upravené auto...
radsej pozeraj swag, loemferder, moog... ine znacky by som ani neriesil. dokonca swag je cenovo podobny starline a kvalitou uplne inde. pripadne by som mozno vedel dodat bez faktury za velkoobchodne ceny....
starline brát, podporovat tuhle firmu a bude líp.....
ad geometrie tak sbíhavost dělám taky na tyči kterou sem si posvářel a neni problém to trefit zcela přesně jen nejsem schopnej uhlídat volant....
Takze ramena, osobne bych zainvestoval do Polyuretanovych silentbloku. Napr. Powerflex ale nevim jestli na fabku delaj, seriove ulozeni bude dostavat silenej coud. Pripadne si nechat udelat treba u silentbloky.cz zakazkove. Cepy a zbytek veci bych vzal bud MOOG (ne OEM MOOG ale MOOG!) nebo LMIcko (Lemforder) To jsou proverene kvalitni veci kteryma oszuje spousta automobilek prvovyrobu.

23.05.2011, 20:49 |
Pluto Na ramena dej ze Seata Cupra a máš klid. Ty jsou plný. PowerFlex je dost tvrdej a s tvým zozšířením to bude dost mlátit do auta. Ten Cupra je pevnej, ale zárověj ještě měkčí...

26.05.2011, 20:35 |
TUNER Starline ??? dobrej JOKE )))
Starline bych nikdy nekoupil, popravdě nechtěl bych to ani zadarmo. :D
OT: denně chodím kolem linky, která jeden den vyrábí pro červené auta se vzpínajícím se koněm a druhý den díly pro značku, nad kterou by tu někteří znalci ohrnuli nos. Rozdíly v materiálu, kvalitě apod by jste hledali dlouho
Pak nezapomen na nalepku na prahy nebo dvere "Starline"
Nemam s tim dobrou zkusenost, ale je to uz tak 6 let, nicmene to podruhy zkouset nebudu...
tahle Fábie by si podle mě zasloužila kvalitnější díly jako je Starline, kor po takové úpravě a takovým výkonem, a už vůbec nechápu když už úprava stála určitě spoustu peněz, proč pak šetřit na takových důležitých dílech?
Manolo, kdo tě bude dělat elektriku k motoru....?

16.06.2011, 19:38 |
hanx | Upraveno: 2011-06-16 19:40:23
Nejde o to, jestli Starline vydrží 1000 nebo 10 000 Km... K čemu je mi záruka 3 roky u takovýho dílu - namontuješ, za dva dny zjistíš že máš kus s vadou, odmontuješ, vyměníš, namontuješ, po 1000 km se to rozpadne, opět odmontovat, vyměnit, namontovat a možná na potřetí máš kus kterej vydrží těch 5 tisíc co potřebuješ..
to si radši zaplatim kvalitnější díl
EDIT: zapomněl jsem ještě dodat, že tohle jsou moje a kamarádovo zkušenosti, když jsme byli tak blbí a starline díl koupili...
Take mam otazku. TRW versus ATE ?

19.06.2011, 21:58 |
BALI on starline neni zase tak špatnej. ona je spíš chyba v českejch silnicích než ve výrobcích... navíc rada "kup swag" je jako kdyby jsi mu řekl kup starline. swag jede ze stejný továrny jako moog a je to "horší jakost" moogu.
hlavně starline neni výrobce,ale obchodní značka autokelly a teď už i elitu (když už nás vlastní jedna firma) a do starline krabiček se balí věci jako febi,swag,delphi atd. a na to množství věcí co se prodá,tak se to skoro nereklamuje.
já se třeba přiznam,že všechny podvozkový díly od starline- tak dlouho jsem otvíral krabičky,až jsem si vysbíral febi :-))
tak od Starlinu je všechno v pohodě, kromě toho podvozku, s tím mám špatnou zkušenost.
Tak nevím, ale starline jsem chtěl vzít jednou a kamarád co dělá u Kelly, která to prodává, mi řekl, že pokud to chci na svoje auto a chci jezdit (ne řešit reklamace), tak ať na to zapomenu a vezmu raději to co už tu psali kluci nademnou. Moog,swag,febi apod. Tak se toho držím a zatím v pohodě.

01.07.2011, 20:47 |
Pajk Jak je na tom značka AQ? Asi na kkta že?
AQcko je vlastne vika. Filtry ma v pohode a prodavaj se dost stejne jako cepy a loziska na skodovky atd. Ja osobne bych u teto znacky radeji zustal jen u filtru.
crazyape: To je doufám JOKE... Tchán koupil na Felinu právě AQ filtr na olej a kontrolka zhasíná po nočním stání asi tak za 4 vteřiny!!! Ano celé 4 vteřiny to běží bez tlaku a oleje. Já používám výhradně MANN a kontrolka zhasne už při roztočení startéru. Vzhledem k tomu, že MANN kupuju za 70,- nechápu jak někdo může doporučit tenhle Polskej shit!!!

03.07.2011, 12:05 |
Pajk Polskej? Čína ne?
Pajk: Tak Vika je co vím alespoň podle dílů na Škodovku Polsko, pravda některé díly už jsou i china o to hůř...

03.07.2011, 13:01 |
TROY já mám loemforder bo jak se to jmenuje komplet spodek ;)