Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > prosím o radu, čepy, tyčky řízení atd

o Navštíveno 16191x o
o 23.05.2011, 09:26 | manolo
tak panove, mam tady zapeklity dotaz. Vzdy jsem nakupoval dily naprav delphi, trw, bilstein atp... Dnes vybiram a objednavam veci na mazlika. A tazi se, muzu vzit veci starline? auto najede za rok 5000km max a kdo vi jestli. Geo budu resit nejak od oka, pac na mych kolech nevim jak vyresit. A cena je u kazdeho dilu nejmene o 30% nizsi. Kdyz jsem se zeptal, jestli vse vydrzi, oponuje mi klucina tri letou zarukou na vymenu dilu.

Prosim o rozumne odpovedi. Nechci setrit, ale ani kupovat zbytecne neco co ma na krabicce jen jine logo a je to treba stejny vyrobce.

P čep spodního ramena
L čep spodního ramena
2x P/L tyčka stabilizátoru
2x P/L náboj kola s ložiskem
čep řízení - MOOG
čep řízení - MOOG

o 23.05.2011, 09:29 | Vasekkch
No vzhledem k tomu, že všechny tyto věci budou daleko více namáhané než u seriové fabie, tak bych koupil něco kvalitnější než starline. Ani tak nejde, že ten čep dřív odejde, ale aby se celý neurval a neskočil jsi v poli.
o 23.05.2011, 09:37 | Only_One
joo tak od starline jsem měl spodní čepy na Mitsubishi COlt Gti a vydržel tam 1500km SLOVY TISÍC PĚT SET KM....
o 23.05.2011, 09:53 | Nismo.Power
ať žije neuhlídatelnej FWD výkon a geometrie od oka :D lol.....

ad starline tak zcela vlidu, s timtvojim setupem prostě odejde o 30procent ryhclejch než delphi nebo vydrží uplně stejně..... záruka tma je a ty díly sou kvalitní at si řiká kdo chce co chce, zpravidla se jedná jen o kvalitní výrobce a je tam umazanej název nebo ubroušenej.... a jejich výrobky sou taky zcela ok, používáme jich dost a reklamace jsou zcela výjmečný, spíš je víc reklamací na "kvalitní" výrobky ala delphi silentbloky a uložení, ate kotouče apod....

já proti tý značce nic nemám a opět to nemá lautr nic společnýho se zemí odkud jsou.... ba naopak uvítám víc takovejch brandů který budou svym obratem zboží tlačit ceny dolu i kdyby měly jako starline vykupovat jejich výrobky ve velkoobchodních cenách a dávat jim svoje krabičky....
o 23.05.2011, 10:12 | manolo
to nismo: geometrii budu resit, ale radeji se ani neptej jak...

ad ten starline, me taky prijde, ze x dilu bylo hodne podobnych co jsem v ruce drzel se znackovyma, no uvidime.

jen se mi moc nechce verit, ze najedu na cepu 3000km, sundam ho, odnesu do kelly a oni me daji za 3-4 tydny novej. :D
o 23.05.2011, 10:37 | assassin
nismo: sem ted nedavno zahlid v tv reportaz z posledniho podniku rally (moc to nesleduju takze nevim ktera) a po rane v rychlym servisu menily rameno a geo provazkem... takze to s tim neuhlidatelnym vykonem a geo nebude zas tak zly...
o 23.05.2011, 15:06 | Tuner#2 | Upraveno: 2011-05-23 15:07:03
Goemetrie napnutým provázkem či přesnou latí proč ne pokud jde o zbíhavost tak naprosto v pohodě a nebo dáš jiná sériová kola a udělat to na nich... Zbíhavost se kolama nemění narozdíl od dalších podstatných věcí na kterých záleží mnohem víc nemění...

Jo a Starline rozhodně nebrat kor na upravené auto...
o 23.05.2011, 15:38 | jasisoft
radsej pozeraj swag, loemferder, moog... ine znacky by som ani neriesil. dokonca swag je cenovo podobny starline a kvalitou uplne inde. pripadne by som mozno vedel dodat bez faktury za velkoobchodne ceny....
o 23.05.2011, 15:38 | Nismo.Power
starline brát, podporovat tuhle firmu a bude líp.....

ad geometrie tak sbíhavost dělám taky na tyči kterou sem si posvářel a neni problém to trefit zcela přesně jen nejsem schopnej uhlídat volant....
o 23.05.2011, 15:39 | crazyape
Takze ramena, osobne bych zainvestoval do Polyuretanovych silentbloku. Napr. Powerflex ale nevim jestli na fabku delaj, seriove ulozeni bude dostavat silenej coud. Pripadne si nechat udelat treba u silentbloky.cz zakazkove. Cepy a zbytek veci bych vzal bud MOOG (ne OEM MOOG ale MOOG!) nebo LMIcko (Lemforder) To jsou proverene kvalitni veci kteryma oszuje spousta automobilek prvovyrobu.
o 23.05.2011, 20:49 | Pluto
Na ramena dej ze Seata Cupra a máš klid. Ty jsou plný. PowerFlex je dost tvrdej a s tvým zozšířením to bude dost mlátit do auta. Ten Cupra je pevnej, ale zárověj ještě měkčí...
o 26.05.2011, 20:35 | TUNER
Starline ??? dobrej JOKE )))
o 26.05.2011, 21:14 | P.E.T.R
Starline bych nikdy nekoupil, popravdě nechtěl bych to ani zadarmo. :D
o 26.05.2011, 23:01 | crestik
OT: denně chodím kolem linky, která jeden den vyrábí pro červené auta se vzpínajícím se koněm a druhý den díly pro značku, nad kterou by tu někteří znalci ohrnuli nos. Rozdíly v materiálu, kvalitě apod by jste hledali dlouho
o 27.05.2011, 06:59 | tappaja
Pak nezapomen na nalepku na prahy nebo dvere "Starline"

Nemam s tim dobrou zkusenost, ale je to uz tak 6 let, nicmene to podruhy zkouset nebudu...
o 28.05.2011, 20:10 | Raimmii
tahle Fábie by si podle mě zasloužila kvalitnější díly jako je Starline, kor po takové úpravě a takovým výkonem, a už vůbec nechápu když už úprava stála určitě spoustu peněz, proč pak šetřit na takových důležitých dílech?
o 16.06.2011, 19:22 | Thomas
Manolo, kdo tě bude dělat elektriku k motoru....?
o 16.06.2011, 19:38 | hanx | Upraveno: 2011-06-16 19:40:23
Nejde o to, jestli Starline vydrží 1000 nebo 10 000 Km... K čemu je mi záruka 3 roky u takovýho dílu - namontuješ, za dva dny zjistíš že máš kus s vadou, odmontuješ, vyměníš, namontuješ, po 1000 km se to rozpadne, opět odmontovat, vyměnit, namontovat a možná na potřetí máš kus kterej vydrží těch 5 tisíc co potřebuješ..

to si radši zaplatim kvalitnější díl

EDIT: zapomněl jsem ještě dodat, že tohle jsou moje a kamarádovo zkušenosti, když jsme byli tak blbí a starline díl koupili...
o 18.06.2011, 00:06 | martan01
Take mam otazku. TRW versus ATE ?
o 19.06.2011, 21:58 | BALI
on starline neni zase tak špatnej. ona je spíš chyba v českejch silnicích než ve výrobcích... navíc rada "kup swag" je jako kdyby jsi mu řekl kup starline. swag jede ze stejný továrny jako moog a je to "horší jakost" moogu.

hlavně starline neni výrobce,ale obchodní značka autokelly a teď už i elitu (když už nás vlastní jedna firma) a do starline krabiček se balí věci jako febi,swag,delphi atd. a na to množství věcí co se prodá,tak se to skoro nereklamuje.

já se třeba přiznam,že všechny podvozkový díly od starline- tak dlouho jsem otvíral krabičky,až jsem si vysbíral febi :-))
o 19.06.2011, 22:06 | M.Á.R.A.
tak od Starlinu je všechno v pohodě, kromě toho podvozku, s tím mám špatnou zkušenost.
o 20.06.2011, 04:48 | Fordik
Tak nevím, ale starline jsem chtěl vzít jednou a kamarád co dělá u Kelly, která to prodává, mi řekl, že pokud to chci na svoje auto a chci jezdit (ne řešit reklamace), tak ať na to zapomenu a vezmu raději to co už tu psali kluci nademnou. Moog,swag,febi apod. Tak se toho držím a zatím v pohodě.
o 01.07.2011, 20:47 | Pajk
Jak je na tom značka AQ? Asi na kkta že?
o 02.07.2011, 18:01 | crazyape
AQcko je vlastne vika. Filtry ma v pohode a prodavaj se dost stejne jako cepy a loziska na skodovky atd. Ja osobne bych u teto znacky radeji zustal jen u filtru.
o 02.07.2011, 22:27 | Tuner#2
crazyape: To je doufám JOKE... Tchán koupil na Felinu právě AQ filtr na olej a kontrolka zhasíná po nočním stání asi tak za 4 vteřiny!!! Ano celé 4 vteřiny to běží bez tlaku a oleje. Já používám výhradně MANN a kontrolka zhasne už při roztočení startéru. Vzhledem k tomu, že MANN kupuju za 70,- nechápu jak někdo může doporučit tenhle Polskej shit!!!
o 03.07.2011, 12:05 | Pajk
Polskej? Čína ne?
o 03.07.2011, 12:45 | Tuner#2
Pajk: Tak Vika je co vím alespoň podle dílů na Škodovku Polsko, pravda některé díly už jsou i china o to hůř...
o 03.07.2011, 13:01 | TROY
já mám loemforder bo jak se to jmenuje komplet spodek ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4409 sekund.