Navštíveno 9855x

budu si porizovat tuto hracku tak shanim info a prime zkusenost.. doporucte mi primo naky model ktery mate odzkousenej, klidne i odaz diky...
[ Link ] ja poridil tohle, zatim namontovano ale auto jeste neni v provozu tak nvm, ale nastavis si tam horni mez s alarmem takze to nemusis porad sledovat, a jedno OT vi nekdo jak hluboko to cidlo ma byt?? ja slysel 6-7 mm ale rad si necham poradit ;)
ja mam stavebnici (dnes uz i ten DIY kit je komplet spajenej a delaj se jen kably) tady odsud:
[ Link ] ja teda k tomu EGT teplomer nemam, pro moje ucely pouzivam jen tu WB lambdu a jsem spokojenej...
kontroler 140usd + 50egt ....
pokud to teda je na ciste kontrolni cinnost tak wb je zbytecne draha no, podle wb se to naladi na brzde, tim si zjistim teplotu plynu jaka je normalni a pak kdyz mi nekdy jindy presahne urcitou mez tak vim ze mam chudou smes a je neco spatne ;)
fox_cali: WB z toho linku cca 200usd.... to mi neprijde tak zly, ja kupoval jeste predchozi verzi co byla za 100usd ale v rozsypu.... to mi neprijde az zas tak hrozny... jinak pak koupis uz jen teplomer a prepinas si.. pripadne boost atd... jo u toho teplomeru bacha, zatim nema ve firmware moznost zobrazeni v C.. ve F by to nekomu mohlo dost vadit...
tak jestli na to muze napichat dalsich 10 veci tak je to parada, existuje eima-electronics a ti to delaji paradne ale kdyz uz tak uz a to stoji raketu
[ Link ] to co poridil ja z ebaye tak je paradni ze to ma peak tudiz to hlida to co potrebuju a nemusim to sledovat jak pako a kdyz uz tak je to dost presne, zalezi na co to pyroman chce no ;)

25.05.2011, 08:42 |
Pagoš Používam STACK a maximální spokojenost. Už ho mám v autě přes dva roky a pořád to maká a to mam čidlo přímo ve svodech před turbem.
[ Link ]
koukam, ze Sportovni autodoplnky ani nevi co poradne prodavaji, kdyz maji inzerovane EGT pok kodem tlaku oleje nizsi rady :D Jinak Stack je dobrej. Cidla a steppery maji kvalitni.
to pagos: a jak s tim jezdis?? se divim ze po dvou letech se ti to cidlo neutavilo a nerozmrdalo turbo, spravne bys to mel mit pred turbem na ladeni a pro normal provoz to hodit za turbo ;)