Navštíveno 9581x

Mám xsaru 02 2.0hdi a ztratil jsem jedinej klíč který jsem k tomu měl. Auto mám odemčené na zahradě, tak se chci zeptat jak postupovat. Mám jet do citroenu s TP a nechat udělat novej a nakodovat ho? Zjistí podle TP původní klíč? Nebo vymenit spinacku? Kazdopadne to zas bude stat penez:(

19.05.2011, 01:14 |
cuir nez tam pojedes tak jim zavolej. nevim jestli umi nejaka automobilka podle vinka , kor kdyz je to postarsi povoz udelat nahradni klic. Nakodovat chip aby se odblokoval IMO asi takovej problem nebude ,ale naprosto netusim podle ceho vyriznou tvuj klic. Dost se obavam ,ze ti navrhnou vymenu zamku a spinacky. Coz v autorizovanem servise bude ranec. Takze nakonec asi skoncis na vrakaci ,kde to z neceho kuchnes a budes rad. tohle je velmi neprijemna situace a vubec nezavidim. Tata tohle resil u mazdy r.v.95 a nepochodil.
cuir: renault to dělá... jestli i citroen, to nevím.
jardajuzik: zavolej k nějakýmu prodejci/do servisu a uvidíš jestli má citroen databázi...
např. u fiatu/alfa /lancia
stačí dodat vin a klíče dostaneš... tedy mechanickej klíč, elektronickej klíč musej nakodovat a to o5 na základě vinu, podle kterýho jim to vyjede kódy imobilizéru, centrálu, alarmu...
jen to stojí cca 5000,- nová sada klíčů + 1200 zjišťění kódu a TP a kupní smlouvou musíš prokázat, že jsi majitelem vozidla
my to resily na trafficu cena 12000,- za 2klice pres servis <>

19.05.2011, 08:16 |
Hanes Citroen to umí, jen pokud to byl klíček s dálkou tak si docela zaplatíš. Nebo ti pošlou klíč bez dálky, to je cca 1500Kč.
Do citroenu staci zajst nadiktovat VIN, das zalohu, objednaju ho. Ked pride, musis pristavit auto, a nakodoju ho. Takto sme postupovali, ked sa zene zlomil kluc. Cena bola na C4 cca 200 € so vsetkym. Je to vyskakovaci kluc, klasicky je lacnejsi.