Navštíveno 12831x

:-D chci slyset hlavne samy pozitiva... samolepky uz mam v krabici :D
[ Link ]

14.05.2011, 10:30 |
dedo ked das monster nalepky, tak to bude kuuul, inak bezan tuctovka,ktoru na kadzy....
A teraz vazne, mne sa to paci, kolesa su super, jedine co by som ja spravil inak, su smerovky

14.05.2011, 10:47 |
Kesam No peckovice no :-) co chceš jako slyšet?

14.05.2011, 11:48 |
JR jestli te nestal alespon 3/4 mega, tak jsi sracka :-D

14.05.2011, 11:54 |
cuir pekne utopenejch 500 tisic :D
Takový nějaký moc modrý. Vypadá to divně.

14.05.2011, 12:46 |
MONEW kola hnus

14.05.2011, 14:08 |
PlusOne | Upraveno: 2011-05-14 14:09:07
Na prdeli chybí pořádný žehlicí prkno, a vpředu laminátovej tunynk nárazník. A eště bysem napral na dveře ty kůl samolepky (to neva, že tam ty komponenty nejsou, vždyť jde hlavně o vzhled, ne?), přední haubnu ze švindlkarbonu, a přes celý auto bílý fofrpruhy ála Shelby, pak by to mohlo bejt xvětu...tolik pro MONEW, kterej tomu evidentně rozumí, a za sebe - máš to moc pěkný!
ty kola jsou otázkou vkusu, asi by chtělo vidět na živo, ale narozdíl od monewovo auta, na kterým jsou pěkný asi jenom ty kola, je to jako celek docela gut.

14.05.2011, 19:57 |
MONEW vse je otazka vkusu boze
chrom kola a byl by dokonalej....
monew: samo, vše je otázkou vkusu a způsobu vyjádření toho vkusu
Diky :) ty 4 roky prace a vyvoje za to staly :) Dneska jsme meli mensi ford sraz tak zase budou nejake fotky.
Ja mam cele auto sladene do modro - cerne takze nejake chromy opravdu ne. Zamer byl z toho udelat auto, ktere bude hezke ale zaroven bude budit dojem "zavodaku" (nevim jak to napsat, proste decentni racelook) coz se podle me povedlo. Kola by jste museli videt nazivo. Takhle na fotce a kort orizle to strasne zkresluje :( Mam z toho fakt radost a jeste vetsi radost vzdy po projeti :))
JJ tohle je moc dobrá práce narozdíl od toho Mišáka ve stylu F&F s výkonem 105tky. Moc pěkně ladí na autě každý detail a ty kola jsou peckovní.
Celek super, hlavne barevna kombinace a lak na 1*.
Hezký a moc !
a ani jedna samolepka - tohle je stará škola !
veliké uznání !
takový obyč kola a tak hezký - fakt uznání !

14.05.2011, 21:34 |
crazyape | Upraveno: 2011-05-14 21:40:52
Jeste jednou diky, jsou tady lidi od kterych me kladne komentare tesi jeste vic :) Prikladam jeste nejake fotky z dneska. Skoda ze fotak nepobira barvu tak jak ve skutecnosti krasna je :)
pěkný dobře investovanej čas :-)
v reálu mi to celý přijde takový světlejší :) ten kompakt to moc nebere..
To me prave ne, me to prijde tmavsi a sytejsi

14.05.2011, 22:34 |
PlusOne | Upraveno: 2011-05-14 22:39:08
Barva luxus, kola luxus, motor super. Jinak je to furt Esco ;-) Teda ale jedno z nejhezčích, jaký jsem viděl...máknul sis na něm fest, a výsledek stojí za to.

14.05.2011, 22:59 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2011-05-14 23:07:17
nema nahodou RS-o stejny vykon jako to 2,0 Eclipse?
jako ze auto s vykonem 105 je hlaska zavanejici tak trochu NPowerismen :O)
ja dneska koukal na poradne esco, stoji v podzemnich garazich centra Flora nejaka firma auto flora, dneska jsem ho okukoval.
dá se sehnat expanska z hliníku s krásnym modrym uzaverem. Jenom info ... :-)
[ Link ] a taky se nechaji sehnat dve pekne modre rozvodove kola od pipercams :-) zase jenom info ...
za mě taky pěkný, pěkně sladěné detaily, kola sedí jako prdel na hrnec, ty žvásty o chromech-by to akorát degradovalo, takhle je to super
:-)

15.05.2011, 09:20 |
JR Proc sem seres ten TP, kdyz se tu resi neco uplne jinyho?

15.05.2011, 09:29 |
MONEW lepsi je smazat ze?

15.05.2011, 09:31 |
MONEW nekdo resil ze moje auto ma koni jak 105 tak me zajima kdo ma Ve 105 150kW

15.05.2011, 09:31 |
MONEW nekdo resil ze moje auto ma koni jak 105 tak me zajima kdo ma Ve 105 150kW
150kW? Tak to bych chtěl vidět :)
Ty rozvodový kola (pro řemen určitě) budou hodně vidět pod tím železným deklem :o))
Asi tak, expanska - vim o ni ale pro me draha zbytecnost. Mam uz doma nachystany trosku jiny motor na stavbu noveho :)
Jinak tohle je 110kW a 200nm. Abych rekl pravdu, me to zatim uplne dostacuje.
dj.DEKL - dekl pryč of course :-)
pěkný esco, taky jsem kdysi měl ;-)
jen se zeptám, jsou nějáký přední blinkry funkční?
dle mě tohle téma vzniklo jako hodně trapný pokus o zesměšnění a nahonění ega. To Mitsu se může zdát přeplácané, jako tuzing, apod, ale přesně splnilo účel, že vypadá jak z filmu FF, snaží se napodobit tuning východu a upoutá na sebe pozornost. Na rozdíl od tohodle, kdy sice taky padlo spousty času na kvalitní práci, ale není to ani tuning, ani renovace, ani audio a neotočí se za tím skoro nikdo...kola vypadaj dobře v krabici, ale na autě jak pěst, páč když je to hit letos, tak to dám taky na 20 let staré auto. Stejně tak ta karbonová folie všude možně. Mě osobně se to líbilo nejvíc s tím původním lakem v podobě, než se tam začla cpát ta hudba
Hanys: jojo, to vedle svetel jsou pozicky, dole v narazniku jsou zatmavene blinkry aby to ladilo. Videt to je :)
crestik: taky nazor a neberu ti ho... mysli si co chces :)
Tohle tema vzniklo ironicky...a opravdu si tady nic honit (ego :D) nechci, jen me zajimaji nazory ostatnich lidi stejne jako na jinych diskuznich forech kde jsem.
V tematu u eclipse ani neslo tolik o vzhled ale o chovani/psani majitele kde si myslel ze se kazdy z jedny fotky bez popisu posadi na prdel.... resp po zmineni ze vsechno stalo pul mega. Ale co, to uz nerekne a pise blbosti.
Je me jasne ze se kazdemu nezavdecim s fake carbonem a kolotocarskejma kolama a antiracelookem :) Snazil jsem se spojit od vseho neco a udelat omlazeneho youngtimera se sportovnim nadechem. Kdybych se drzel originalnich a dobovych uprav, vypadalo by to samozrejme jinak. Ono videt to v realu je take jine... mozna by jsi trosku zmenil uhel pohledu :) Myslim ze lidi co to videli na vlastni oci potvrdi ze na fotkach je to trosku jinaci..
Kazdopadne hlavni je, ze se to libi me a to neskutecne. Takze i kdyby se to 90% hnusilo, me je to jedno :)
MONEW: No pár jich jezdí s 1,8T 20V v různém stupni úprav, ale jsou i takové co mají 500, 600 i 700HP a ono jde i o celkové využití auta k čemu má sloužit...
crestik: Tohle jsi psal asi zhulenej ne? :-DD
crazyape: Jen malá vsuvka proč na středech kol/pokličkách není ten znak RS to se mě tam moc líbilo.

15.05.2011, 19:33 |
MONEW no jo ale to neni skoda to je rarita a uprava
NPowerismus : dobrej terminus technikus....
MONEW : 150kw ..... ježiš já už nemůžu :D ještě jsme ani neviděly tu nádheru pod kapotou a už tam je dvoulitr o kvalitách S2000 :))

15.05.2011, 20:32 |
MONEW boze 2 l turbo
T2: řekni konkrétně, co se ti na tom mojem nezdá, zvláště po tom, co jsi vyplodil tohle zde -> 14.05.2011, 21:00. Jinak stále žiju v tom, že za tím nickem se střídáte dva
crestik: Tak přece hulí a nebo si něco píchá... crazyape se mnou nemá nic společného, klidně může Daryl prověřit IP.
Co se týče jeho auta, tak přesně takhle by měla úprava auta vypadat, pěkně do šroubku rozebráno včetně podvozku. Kola jsou moc dobrý nápad a celkově to auto ladí jak po designové stránce, tak po technické. To že je tam muzika může někomu jít proti srsti, ale to už je o vkusu každého soudruha.

15.05.2011, 21:09 |
Alííí crazyape: Auto jsme Ti už chválili v tom druhym topicu s postupnejma úpravama... Chceš snad trumfnout LUKE-JEEPA v počtu témat o jednom vozu v jednom měsíci (Lukova part č.38 ještě nebyla, že?), nebo postneš ještě pár obrázků, a chceš aby SLIMA odvezli? :-D
Znak rs se vyrabi ba dokonce uz je to objednane. Snad pristi tyden nekdy stickers na poklicky dorazi :)
Tuner: muzika je tam jen takova "soft" aby se tam dalo neco lepe poslechnout. Bez muziky bych jezdil porad jako c*rak :D Jinak je to porad +/- stejne tezky i s hudbou, jelikoz zadek byl kompletne vykuchanej.
Alii: nee jen jsem chtel zalozit tema aby bylo videt, ze se s autem konecne neco deje a jezdi. Spousta lidi nema nastavene zobrazovani prispevku podle aktivity, takze puvodni tema je nekde uz skoro v archivu :)
znak(y) RS jsme mohli udelat laserem a zalejt 3D pryskyrici :-)
No mam normalne podkladovou cernou folii s modrym RS znakem a to zalite 3D pryskyrici. Ale to co jsi psal neni spatny napad, jen se obavam je ponekud drazssi ( klidne napis maila kolik by to tak kostovalo, diky )

16.05.2011, 06:40 |
hanzz Jako že se k tuningu a "tuningu" obecně nevyjadřuju, tak tohle se mi líbí. Poctivá práce a dokonce docela pěkný výsledek! ... jen kola to chtělo růžový :o)
ako si prerabal palubovku??čim si to pripravil a čim si to striekal?

17.05.2011, 03:08 |
JP crestik: Z vlastní zkušenosti řikám, že za timhle autem se neotočí jedině hluchej:DD
Jinak samo pěkný, zvlášť ty kola, jenom mi tam prostě pořád neladěj ty karbónový blikače.

17.05.2011, 07:44 |
JR jop, parkovacky a blinkry do bily barvy.

20.05.2011, 13:48 |
crazyape | Upraveno: 2011-05-20 13:50:07
Nevidim duvod tam cpat cossu, kterou tohle auto stejne neuridi a bude problem ji tam vubec rozumne narvat. Bude to jak potrefena husa litajici po silnici ze strany na stranu :) Ty napravy jsou docela naprd. Dokazu si v tom predstavit 180-200ps. Vic ne.
Navic chci stavet rs2300 ktery by temto hodnotam mohlo odpovidat. Zda-li 4klapka nebo turbo jeste sam nevim.
Tak jsem dopnil par novych fotek...
->
[ Link ]