Navštíveno 11420x

nemáte někdo reálné foto světel na audi tt ? obchody je mají akorát na objednáni takže se nemohu podívat, a na googlu jsem našel pouze v jiných barvách jedno provedení a druhé vůbec.
chceme nějaké černé, a rozhodujeme zatim mezi:

čiré nebo kouřové provedení

a těmito

13.05.2011, 22:06 |
maiky46 | Upraveno: 2011-05-13 22:07:06
případně jeslti nevíte o nějakých jiných led tmavých,
nebo něco jako se dává dnes na audi v origo .

13.05.2011, 22:17 |
Pajk za mě poslední
žádný, to auto je hnusný jak prdel samo o sobě takže tomu ničeim nepolepšíš :)

13.05.2011, 22:38 |
bafis NP : vis ze ty prasky mas brat pravidelne !!
Možná Nismo bere nějaký prášky, ale má pravdu.
jinak dopředu chce dávat tyhle..

jako Nismo, každopádně když už TT tak origo světla, v Olomouci jezdilo jedno zelené TT s těma předníma a 1. zadníma co si sem hodil, a blil bych
proto píšu jeslti někdo nemáte fotky jak to vypadá na autě ve skutečnosti ....

14.05.2011, 10:14 |
Kesam pomožme mu tam :-)
Nepočítej stím že až tam napereš tyhle šmuky že ti to buide lépe svítit :-)
Keď už chceš silou mocou meniť tak vymeň tie zadné za tie posledné, na tie predné a im podobné so svietiacou klobásou sa fakt vyser, bude to hnusné ako riť :-)
kesam: lespší se nedělaj, nebo sem nenašel, pak jsou jen origo a ty na autě jsou
slim: uvidime,zadní to chce určitě, a přední pak jedině nechat někde předělat na xenony a k tomu tam hodit nějaký ledky. jeslti to někdo dělá.

14.05.2011, 13:18 |
dedo

14.05.2011, 13:58 |
Alííí Jestli chceš změnu, tak zadní ty poslední, a přední nech origo, dej jen decentní mračítka. Toť moje rada.

14.05.2011, 21:25 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-05-14 21:25:56
tyhle přední teď dost frčej na fabiích a jedničkových oktávkách a je to parádička jako bejk :)))
u koncovych jako vetsina, ty cerveny, u prednich jako vetsina, vys*at se na to :O)
nevim v jake to mas barve ale spis bych nejak potrapil ty originaly
[ Link ] nebo porad mensi zlo nez ty s dennim svicenim
[ Link ] za tohle me tu asi ukamenuji :O)
[ Link ] a myslim ze nejlepsi z hlediska zachovani svitivosti vcetne tech dennich svetel by bylo neco jako tohle
[ Link ]
auto je stříbrný, do budoucna asi pude černá folie ale to doufam že ještě přítelkyni rozmluvim :)
ty poslední sou skvělý,nechápu proč nedělají něco takovýho jako náhradu .jinak mračítka určitě ne, ty se mi nelibi,
neni nějaká firma co by zabudovala do origo xenony a udělal dole ty ledky?
nekupovali jste červen tt? aspoň o tom si mluvil tady v diskuzi:) Jinak ohledně předních napiš xenomanovi,ten už si je vezme do parády :)

14.05.2011, 23:23 |
maiky46 | Upraveno: 2011-05-14 23:25:50
původně sme měli koupit červený ale neseděl rok výroby ,neseděli km dle audi a další věci , .. tak se nakonec koupilo tt rok 01,132kw,nějakejch 72najeto vypadá že skutečné, měla to 75 letá italka jako jediná majitelka,časem sem hodim fotky dyštak, asi jediný tt ve kterym sem jel a nikde nic neklepe,neni potrhaný,ošahaný, nebouraný, vše sedí a funguje jak má. prostě paráda na deset let starý auto, sice vyšlo cca na 200 ale zase je v top stavu.a celkem mě to auto nadchlo jediný mínusy co sem zatim postřehl je že zadní sedačky sou v autě k ničemu nebo max na mimčo :) pak výhled neni ani dopředu ani dozadu (když se dá clonítko tak je výhled tak 10cm:), a třetí nevýhoda bude spotřeba asi ale to se uvidi ,čekáme až projedeme nádrž... no ale prakticky se s tim všim počítalo takže zatim super auto
Za me ani jedno - k tomu auto to nesedi.
bafis: Hovado:))