Navštíveno 9873x

13.05.2011, 11:32 |
Aegis co tak sleduji TDICHIP, tak toto mě zaujalo....
[ Link ]
spis by me zajimalo, kdo jim povolil provozovnu mezi bytovkama
[ Link ] znamej tam bydli a docela si to mistní uzivaji :-/
To sa snáď celý svet posral z tých samolepiek Monster Energy odkedy videli videá Kena...

13.05.2011, 11:53 |
Aegis samolepky jsou úchylné, ale jedno se zapřít nedá, dobře chutná s vodkou :D

13.05.2011, 11:57 |
Aegis sice odbíhám od tématu, ale jedno z jeho nej videí :D
(aneb jak jezdí milimetrový profík)
[ Link ]
To jak byla driv moda s jego drift videama, tak ted je moda na nej nadavat?

13.05.2011, 13:19 |
Alííí Móda nemóda, Block umí. To že vydělává nemalý prachy žere spoustu lidí. :-)
Monster samolepky si dneska dávaj mladý "tuneři" i jen proto, že se opičí jeden po druhym, nejen po Kenovi.
A TDICHIp by měli bejt z Berouna, občas tu jejich samolepky vídám na autech, ale každý to auto vesměs jen hulí, a jinej efekt nevidim. Osobní zkušenost nemám, ale moc kladnejch recenzí na ně neslýchám... :-(
Ako Alííí, ja naňho nenadávam :-)

13.05.2011, 13:23 |
Pajk Když jsem v autě měl GT2871R, tak se mi právě ten kopanec, co je v tom grafu nelíbil. Zabírá to fakt hodně nahoře. Na dragy to ale bude asi fajn. Jeho web:
[ Link ]

13.05.2011, 13:25 |
Pajk Alííí: odladit to lanko přes 300PS muselo dát spoustu úsilí .. Klobouk dolů, pokud ten soft od někud nemají.
Aegis : co tě na tom jako zaujalo ? :))))) ten motor jede jak pumpa na sračky, místo aby se jako turbomotor choval a tahal někde zespoda s monstróznim točákem tak do 4500 jede na hovno a pak se to rozhrabe neb to auto nebude mít trakci aby v těhle vysokejch otáčkách pobralo ten náhlej výkon........celejch 4500ot to jen spooluje aby to mohlo vyrazit, z grafu fakt špatnej pokus o silný auto a v reálu to bude ještě srandovnější......
ad monster tak to nechám bez komentáře.....
ad Block tak taky na něj nenadávám, jen to je debil....;-)

14.05.2011, 10:03 |
Aegis NP: zaujal mě ten potenciál motoru, nevím jak je to s jízdníma vlastnostma a hlavně tím skokem na mapě... ale z koncernové 1.8T dostat 343HP je slušné...

14.05.2011, 10:05 |
Pajk No dá se i dvojnásobek toho co tu je.

14.05.2011, 11:23 |
cuir monster samolepky sou kapitola sama pro sebe. Ke Kenovi , tak ikdyz na nej nenadavam ,tak chapu proc na nej lidi nadavaji. neni to kvuli penezum ,ale je to kvuli tomu ,ze vybehl na internetu jako milimetrovy kral driftu (jak uz zde bylo napsane) a po te pak vybehly videa kde je videt ze najedno video potrebuje deset aut. Zkratka ze sebe na videu delal neco co neni. To ze ,ale umi to je bez debat, nikdo z tohohle fora by nezajel tak jako on. Ale dle me lidi proste sere to na co si hral ve videich a pravda je kousek jinde.

14.05.2011, 11:35 |
Pajk Nezajede co?? Drift nebo nějakou soutěž? Je třeba si uvědomit, že je ten sport je dost o penězích a až potom o řidičích.

14.05.2011, 12:38 |
Aegis cuir: máš pravdu
V téhle republice sere lidi nejvíce úspěch druhých a o tom to všechno je ;)

16.05.2011, 14:06 |
gizmi Nestavel se tento golf u DieselPower puvodne? :D Jinak souhlas s Nismem - ten graf je TOTALNE spatne a odladeno na pytel..;) Radeji budu mit polovicni vykon, ale rovnou krivku nez tohle - neuriditelne uhrabane knicemu auto :D
cuir : dej mi sponzora, řádný auto a tejden at se s autem seznámíš, pak to zajede za použití 5ti aut hromada lidí tady z fora a když to sestřiháš bude to vypadat bezvadně.....
gizmi : a o tom to je, bude každýmu vyprávět jak mu to hrabe jak vzteklý na každej kvalt.... akorát že mu ujede auto s polovičnim výkonem to nikomu neřekne hlavně že to pálí gumy na pětku :)