Navštíveno 9758x

kluci neznate nebo neni tady nekdo kdo zmakne udelat sportovni svody na tento motor bouhzel na netu zadny nemuzu najit.. mam v planu delat komplet vyfuk motor bouhzel bez turba :-( aspon ty svody by tomu trosku mohli pomoct nebo je to zbytecny??
popripade zkusenosti zapa-vyfuky??
svody ti nepomůžou, zbytečně vyhodíš peníze

24.04.2011, 10:37 |
Pajk tak tak, radši kup motor za desítku s turbem ..
nepomuzou?? ja mam v planu delat go vyfuku od predu do zadu ty svody jsou jen navic... jde me o to jestli se nedaj sehnat popripade kdo je udela? a cpat tam motor s turbem neni jen 10K ale ve fainale tak 40.... kompet elektrika jednotka vyfuk turbo atd atd.... jinak jen holej blok bez niceho je za 10...

24.04.2011, 20:13 |
Pajk No nechci Ti nic říkat, ale ten motor za 10t koupíš komplet nastrojenej (el. svazek, jednotka, turbo) Čas od času se prostě taková cena objeví a nedávno zrovna někde byl.
no tak ještě teda jednou... nepomůžou!!! .... a jestli nevěříš, tak si je tam dej a příště se na to neptej....
mischan...ja si je tam ale chci dat....precti si poradne co pisu. jen je potrebuju sehnat nebo od nekoho nechat udelat.
pajk...dam ti 20k a mas moznost tam ten motor dat
já číst umím, ale ty asi ne.....
no, vidím že to nemá cenu vůbec něco psát...
souhlas s mishanem..... svody ti prostě nijak nepomůžou maximálně designem....
máš v autě nejhorší motor široko daleko co tam moh bejt, lepší investice je ho prodat na hliník a koupit normální 1,8T což je to samý akorát s turbem a je až k nevíře že to jede jak z praku, žere málo a je výdržnej přitom to je stejnej motor, tenhle nejede, žere a sere se to pořád asi tak jako by vzaly 1,8t a jen vyndaly turbo a neřešily vůbec ECU a nechaly turbo mapu.....
jelikoz jsem auto kupoval pred 7 roky a cena byla polovicni na tu dobu tak jsem motor vubec neresil.. dam 20 litru a muzes tam tu 1.8t nacpat vim moc dobre jak jede.... v zadnym pripade se ti to za tuto cenu nepovede... a proto jsem to chtel poladit aspon nejak jinak... no necham to v originale a je klid