Navštíveno 23552x

Na kolik tak vyjde zamračení kapoty na vůz Seat Leon m1?
ten prostředek by neměl být vystrčenej ven ale končit stejně v rovině
potřebuju to jen navařit, lak a ostatní si obstarám já.
Potřebuju okolí Kolína

Jestli Ti chybi origo znak a mrizka, tak urcite budou mit i v Kelly ;)))

11.04.2011, 15:03 |
Alííí Tuhle variantu jsem původně chtěl taky, ale :
1) není to vůbec znát
2) není to hezké
Takže jsem zvolil větší zamračení bez napojení na blatníky - zblízka hodně zamračené, ale při potkávání s protijedoucími auty neznatelné na světlech (pouze na znaku ano)
Ale na netu najdeš určitě spoustu dalších možností.

11.04.2011, 16:34 |
Kesam On ještě někdo mračí?? :-)
jako nevřis.... je to jak pest na oko :D
Ty woe Leon, který má úzký světla už sám o sobě a někdo chce mačit? Hrůza, zkazilo to i Alííího jinak celkem pěkné auto.
mě by se to líbilo takhle a takhle se to snažím dotáhnout:-)

ja tož to bych aj znésl , totok

12.04.2011, 07:15 |
BadyS to bylo moderní před 5 lety :-)

12.04.2011, 09:14 |
Alííí Ten modrej má divnou tu masku, už to ani nevypadá jako Leon... :-(
Jinak každému podle jeho gusta, bez mračení to podle mě není tuning. :-P

12.04.2011, 09:15 |
Alííí Ještě jsem zapomněl pruh na sklo!!!! :-D
A taky Áčka! :-DDDDD
tuner: moje rec, ten aliiho se mi libil nejvic kdyz byl v serii a cernej :) ale uz sem si tak nejak zvykl, ze on asi v normalnim aute jezdit nemuze:)

12.04.2011, 11:37 |
Alííí assassin: Ještě napiš jak se líbil Leon tvojí mamce, když se jí sám od sebe zaparkoval v záhonu růží... :-D To mě zamrazilo...
aliii: jo jeste stesti ze to zapadlo do zahonu, kdyby se to zastavilo az o tu rozvodnou el. skrinku bylo by to horsi :)
Up! Diky za pouceni co je tuning a za nazory. Potrebuju hlavne nekoho kdo to udela stejne jak ma ten modrej a za kolik. Diky za nabidky!

12.04.2011, 14:28 |
Alííí Šmarjá, udělá to kterejkoliv autoklempíř v místě tvýho bydliště.
Já za mračení včetně materiálu platil asi 3.600 včetně roztažení 4 blatníků (zadní se musely nařezávat).
Boha jeho, on to myslí vážně... v dnešní době a takhle to tuzit, ach jo. Jinak jako Alííí pokud chceš radu.
ja nejak prestavam chapat kterym smerem se v dnesni dobe podle nekterych zdejsich clenu ma tuning ubirat? Tuner2. Ty mas na prvni pohled na šáde hezky kola,velky brzdy,podvozek a dal? To dle me neni tuning ale upravy pro vyuziti tveho auta tudiz racingove upravy. Pokud chce nekdo tuning na srazy tak dle me jak alíího leon tak ten modrej je uplne spravnej krok. Oba dva sou naprosto luxusní. Ale to ty pochopit nemuzes protoze ty si nastavenej na tvuj směr. Tuning jako takovej jde uplne mimo tebe, to ale neznamen ze musis hned vse nazyvat tuzingem a ze to uz davno neletí. Ted me třeba ukamenujte ale za timhle nazorem si stojim!

15.04.2011, 18:49 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-04-15 18:51:49
"Ty mas na prvni pohled na šáde hezky kola,velky brzdy,podvozek a dal?"
A to jako nestačí? Pravda ještě úpravy motoru, ale ty nejsou na ten první pohled vidět :-) To co popisuješ ty ale nemá s tuningem nic společného, to je max. tak styling a ke všemu ještě žalostně nepovedený ;-) Tuning je od slova ladění a má mnoho podob a směrů na co se zaměřit, ale říkat zamračené kapotě tuning to chce v dnešní době hodně odvahy a kuráže...
t2:Ano tuning znamená lazení, takže se může ladit i styling ne?Tuning je o tom, že každý si může upravit svoje auto jak chce. A nechápu ty tvoje kecy o tom, že už to neletí.Nechápu ty lidi, co se tim řídí.
Dobře no tak dejme tomu ze je tuning a tuning. A je uz na kazdem kterym smerem se odebira a pro jaky smer ten tuning pouzije. Ty si nasmerovanej na tuning - ladění pro vykon vozu a veci s tim spojene. Ale myslim si ze vice lidi je nasmerovano na druhou stranu kde tuning- ladění je pouzivano pro vzhledove upravy, kde je treba auto pouzivano na show a shine, tuning cup, nebo proste jen aby vzbudilo pozornost lidi.

15.04.2011, 19:05 |
Midnite | Upraveno: 2011-04-15 19:08:09
škodovkář: můžeš už laskavě mlčet? víš o autech a úpravách naprosté ho*no a to samé jako o slovíčkách co používáš...
Perfekt: tak tímto komentářem ses nahrál sám.. Stojím plně za Tunerem číslo 2... co víc chceš? Já si myslím, že auto které je radost řídit je lepší než tyto štajlyngové....
edit na Perfekta: ale v tuning cupu jsou také "výtvory" co ani nejedou, tomu se pak dá říkat auto? každopádně kdo chce dělat tuning, jen tak dál a kdo si chce upravovat vzhled, ať si používá slovo Styling.. Pak to nemá vypadat v čr jak u hovad, že kdo má tuning je koko*
Midnite:hlavně, že ty jsi mistr
midnite: no tak snad tu nebudeme slovickarit ne? :D nevim kdo tomu tak zacal rikat ale proste vseobecne se uz upravam a to hodne dlouho rika tuning. Pochybuju ze to ted predelas na to ze pokud si budu upravovat auto vzhledove budu tomu rikat ze si stylinguju auto. Stejne tak tuning shopy by jsi musel prejmenovat na styling shopy atd. atd. Takze to hold proste ber tak ze je tuning a ten se nadale rozdeluje na dalsi kategorie podle kterych se pak ruzne lidi řídí a jdou si za nimi.
Neberu to jako slovíčkaření, však sám vidíš že čím víc zasereš auto zbytečnostma tím máš víc respekt bodů, ale o tom jestli je to funkční nepřemýšlíš.. Potom nikdy nebude tenhle tuning (např co dělá škodovkář) populární, protože budou jedinci (spíš stáda), co budou říkat tuning i eletrikářské izolačce
edit: hotovo

25.11.2011, 23:36 |
DaveX Mě se to líbí ;)
snad jsem se trošku přiblížil k tomu modrýmu, ale chci být originál:-)
jen mě štvou ty naše silnice :/ už takhle musím koukat po hrbech na silnici a když nějakej přejíždím tak se modlit ať neslyším ránu...chytám nějakou sponou na výfuku kousek od motoru...
vršek pěkný (přijde mi to podobou novým VW - Polo, Golf), ale v tom nárazníku bych to zakulatil, vymyslel jinak, auto je kulaté a ta hranatá díra tomu moc nesluší :-(
časem tam přijde cupra R nebo top sport nárazník a upravý se podle zamračení.. tohle bylo takový narychlo, a zkuška co dokážu udělat sám.
teď tam chci dát prahy z cupry, ale nikde nejsou :/
původní

jinak nesmí chybět muzika když jsme na autohificlubu
ale basák je tam teď jinej a to můj první carpower blackbass 12"

Neúměrně velká čelní plocha - hmota - spojleru vůči zbytku, nevyvážené, neladí k tomu úzká štěrbina masky mezi světly, ostré hrany ve spojleru vůči oblým hraná,m blinkrů - za mě - nelíbí (ostatně mně se nelíbí žádné takovéhlé patlaniny).
me se to teda hooooooooodne libi!naraznik vidim na leonu poprve,a zamraceni super,opravdu povedene,myslim si ze s eRkovym naraznikem by to nevypadalo tak dobre,aspon podle me,ja bych ho nemenil.

26.11.2011, 10:25 |
gizmi :D jhuhuuuuu konecne dalsi ovecka, kterou kdyz pak zastavim a dam mu na vyber bud
1. nafoceni vytvoru a ohodnoceni ve spravnim rizeni od 25t do 50t (samozrejme vozidlo odstavi a jde pesky)
nebo
2. pokuta 2000,- na miste
----------
vcera Plzen - bile BMW, vytazene lemy, lamino blatniky, jeden sterac, cervena strecha, ladak, karbon kapota co nejde otevrit (ono kdyz papirove je to 1.6 a pod kapotou 2.0 se mu ani nedivim - ale holt narazil na cloveka co mu to nesezere - nasledne priznal), SPZ neosvetlena a sklopena aby nebyla videt a ve finale mi lhal do oci ze ma auto STK - lustraci zjisteno ze nema - posleze vymluva ve stylu "nezbyli me penize".. :D:D:D v interieru nebylo nic - pry se prestavuje a nechybel semis volantik :o) Zaplatil a byl rad ze jsem ho pustil a nepatral kdo mu udelal evidencku. Tesim se az ho potkam priste, protoze stalej prijem do statni kasy - to potesi kazdeho danoveho poplatnika, no ne? :)
Takze jmenem PCR - gratuluji ke krasnemu leonu a tim padem te vitam v dobrovolnem klubu platcu do statni kasy :D
gizmi: myslim, ze si timhle chovanim vytvaris zbytecne dost nepratel a casem mozna zjistis, ze ta placka nema az takovou moc, jak si ted asi namlouvas.

26.11.2011, 10:58 |
gizmi walish: takovej dodatek - nejsem dopravak, ale obvodak a kdo me zna v praci, musi rict ze je semnou rec a jsem fairovej chlap (alespon to slysim kazdy den) - razim: kazdy sveho stesti strujcem, hlavne slusneho nebuzerovat a smejdum poradne zavarit..
ale co u me neprojde za 100,- (oblibena castka u me) a pres co vlak nejede a flastruju za maximalni castky:
x drzej ridic (nataci si me, vola pravnika, je vulgarni)
x nema dite v autosedacce
x xenony bez homologace
x bastl - tuning (mraceni svetel, nebezpecne upravy) - nemam problem s vetsima kolama, hezci svetla, atd
x alkohol a drogy za volantem (vozim pokazde od firmy Drager jak alkotester, tak Drugtester - vesmes standard vybava vozu PCR v Plzni)
-----------
myslim ze po ridicich nechci zase tak moc - pasy, svetla, atd pri slusnem vystupovani = 100,- a STK, procvaklej technicak, atd = 500,- .... ikdyz ne vzdy taky, zalezi na karte ridice ktera o kazdem dost rekne..
gizmi - neřeknu je tuning a tuning.. když dá jinej motor než kterej má a nemá stk a jezdí s tím, tak je to kokot. když nemá vnitřek, tak to je pro PCR, když ho zastaví lákadlo.
Neosvětlená spz a skrytá, to už si taky říká o problém.
jinak já přední nárazník nemám laminátovej je to originál. zamračení světel skoro nezasahuje do činný plochy světlometů.
zas tak černě bych to u mě neviděl:-)
stavěli mě třeba v Praze a PCR si auto prohlídla pochválila a jen řekla, že mám sjetý zadní pneu a ať je vyměním..

26.11.2011, 11:03 |
gizmi .mycTD: aaaaaaha, stinit svetlu (zamraceni) je dle tebe v poradku ... mno holt vec nazoru ;) Tak rovnou muzem prominout lidem vloupacky, muzou jezdit nafetovany, atd, ne? SVOBODAAAAAA slova i rukou..
Placka nema moc - to jsem si nikdy ani nemyslel - ale usinam spokojeneji s kazdym smejdem, kteremu zdelime a jde brucet a o tom to je. A k doprave: kdyz ma nekdo na to aby vybocoval tim, ze ohrozuje jine lidi (coz mracenim dela), tak proc by nezaplatil pokutu? Ono to dost lidi vyskoli. V Plzni jsem takto jednoho tunera "dokopal" k tomu aby sundal blikatka z kol, neony, napis na celnim skle (uprostred skla) a do dneska se zdravime a vpohode - je to jen o pristupu a domluve..
Gizmi, nechces Replaymana rovnou zastrelit az ho potkas?

26.11.2011, 11:07 |
.mycTD | Upraveno: 2011-11-26 11:08:48
gizmi: nemluvim tu o tve praci, mam na mysli jeji prezentaci.
az potkas jineho zmrda, tak se to muze otocit proti tobe.
Obecně s Gizmim tak nějak vnitřn+ě souhlasím. Protože to, co je k vidění na našich silnicích, občas zavání dost velkým průserem.
A slušnost? To byla být samozřejmost! A jednou je policajt POLICAJTEM a rpto by měl mít respekt. Schvaluji.
Gizmi:
a já bych ještě dodal, že bych se rád dožil toho, že se budou krutě a tvrdě trestat přestupky typu jízda na červenou, nezastavení na stopce, hluk výfuku (neodborný tuzerský zásah), přejíždění plné čáry, předjíždění v nebtzepčných úsecích (horizont, plná čára). atd...
Ale to jsem odbočil od tuzingu zde dotazovaného.
Ja jsem jednoznacne pro tvrdsi postihy za predbihani ve frontach v nezavodnich jidelnach!

26.11.2011, 11:18 |
gizmi Proffesor_W: pokud bych se vesel do zakona o PCR, proc ne? :) I takova prava jsou..
.mycTD: ted na rovinu - tobe me zasady prijdou TVRDE? Co se tyce dopravy? Ja myslim ze narozdil od dopravaku, kde se resi praskla zarovka, pasy, atd jsem fakt spravedlivej.. Kdyz to vezmu dusledne, to BMW jsem mel odstavit a hnat do spravniho rizeni - to by jsi asi jako majitel nebyl nadsenej :)) Tvrdil ze auto da do poradku - sanci ma ;) PS: to ze neberu uplatky a praci delam poctive je udel zamestnani - ver ze jsou horsi pozice (tchyne ucitelka, matka sestricka, tchan reditel exekuci na financaku, spousta znamych revizori MHD - u techto pozic je to 100x horsi dle meho..)
navic jsem jezdil nejaky cas u PMJ (vyjezdovka) kde se kazdou sichtu alespon 1x porves - oproti tomu ted tepla kancelar opravdu rozdil..
gizmi: Bylo to opravdu na me? :)

26.11.2011, 11:25 |
gizmi Zdeny60: bohuzel ne vsude je to jako v Plzni :( Potesim te, alespon nekde tohle resime.
4 dny zpet mi zastavil chlap vedle octy a celej orosenej s rodinou vzadu na me zacal volat ze ho malem zabil chlap v passatu pri predjizdeni - chlapa jsem dohnal a pri lehci honicce kdy nechtel zastavit dostal maximalku pokutu za vybavu (bohuzel mu prd dokazu kdyz me chlap rekne ze ma strach a nechce se do niceho namocit a odjede)
2 dny zpet: 2x jasna cervena s ohrozenim jineho vozidla - 1000,- a 5 bodu (vzhledem k bodum jeden vybodovan)
--------
bohuzel se vetsina z techto prestupku strasne spatne hleda a dokazuje :( Ale opravdu kdyz mam auto a jedu nekam setrit, tak se toho nebojim a tyhle vetsi prestupky resim.. Smutne je, ze za mou karieru u PMJ (nekde jsem to tu psal uz) jsme s jednim autem udelali kazdou 12tku sichtu vzdy alespon 2x drogy za volantem - ani si tu nikdo nedovedete predstavit kolik lidi fetuje :( Dohromady Plzen PMJ (3x auto) udelaji nad 70 pripadu narkotik za volantem - to je masakr!! alespon dle meho..
gizmi: ja mluvim o tvem holedbani, jak s kym (diky placce) zatocis/zatocil jsi/zatocil by jsi, az se ti dostane do rajonu.
je tu dost lidi, co delaji i na vetsich vecech a v soukromi to zdaleka tolik neprozivaji.
.mycTD - já myslím,že teď to zbytečně prožíváš Ty :)
hele walish, to asi prijde s vekem. ve skolce pro me byl prislusnik taky hrdina.
.mycTD - no comment. S takhle vyspělým člověkem s mnohými životními zkušenostmi a svou jedinou pravdou si vážně nemám co říct :) Kéž bych byl jednou tak moudrý, jako Ty.

26.11.2011, 11:57 |
gizmi .mycTD: ja spis myslim, ze to prejde s vekem u tebe - takovej ten vzdor vuci pravidlum ktera jsou nastavena :)
Kazdopadne te zklamu - je to prace jako kazda jina, rozhodne ji nezeru a hlavne ji delam s cistym svedomim tak, aby slusny clovek, co se umi chovat, nebyl zrovna ten, co na to doplati. Nevim zda me chapes, ale nepotrebuji si neco dokazovat a uz vubec ne na otci od rodiny co se zapomene pripoutat, vystoupi, pozdravi, rekne "ja vim, nevzal jsem si pas" a vytahuje doklady.. Rad s usmevem pana pustim domluvou nebo za 100,- kterou kazdy vpohode da a s usmevem se rozloucime. Spis si hledam prestupky viz vejs a to co stve kazdeho slusneho ridice (napsal Zdenda).. Asi by jsi se divil jaka je realita - rekl bych ze rejpes do vyjimky - alespon co slysim od lidi..

26.11.2011, 12:10 |
.mycTD | Upraveno: 2011-11-26 12:10:48
30.05.2011, 10:28 | gizmi Krasny kraviny mu radite, fakt skvele.. Tento tyden jsem nahlasoval jako prestupek do spravniho rizeni dva podobne co si mysleli ze neprihlaseni vozu je beztrestne :D Jeden v BMW 5tkove rady v tuzingu a druhe P407 be jedne znacky. Oba dva dostanou flastr d 50t, z 99% jak znam babky na spravnim to maji za 40t penez..takze jen tak dal radte lidem takove bludy, alespon bude ve statnim rozpoctu vice penez a vice lidi bez penez...
:-D
Gizmi s otuzenym golfem bude kázat moudra. No ty máš dost.

26.11.2011, 12:14 |
gizmi | Upraveno: 2011-11-26 12:15:30
.mycTD: a co je na tom spatneho? ANO, to jsem napsal jako reakci na to, kdyz mraky lidi radi nekomu at si na sebe nedohlasuje auto. Ze to je prestupek - o tom zadna. a taky jsem tam napsal jak to v realu chodi a proc. To uz jsi nezkopiroval. Majitel BMW je peknej smejd a 407 je vrak co stal a prekazel slusnym lidem v parkovani (reseno na popud oznamovatelky) - nevim proc se tomu smejes, to je preci v poradku, ne? Proc by opet mel slusny clovek trpet na ukor smejda? Zajimalo by me co na to napises
Vasekkch: co je na mem voze tuzing? Rad si poslechnu..
zadní alobalový lampy bez atestu, imitace chromovejch klik, podivná přední maska bez atestu, aukro-style denní LED svícení (možná taky bez atestu), nevyhovující elekroinstalace audiosystému bořící snad všechny zásady automobilového průmyslu a ty kola máš určitě taky zapsaný. Stačí to?

26.11.2011, 12:30 |
dedo Chcem vidiet toho Golfa, prosim
úpravu výkonu zajisté také nemáš v TP

26.11.2011, 12:32 |
Pajk gizmi já Tě chápu, ale jedna odrážka z Tebe dělá vola, aspoň v jistých případech.
"x drzej ridic (nataci si me, vola pravnika, je vulgarni)"
Že je někdo vulgární budiž. Ale že si Tě natáčí nebo volá právníka, tak se třeba jen brání, kvůli špatné zkušenosti. A Ty mu za to dáš plnou kládu??? Skoro všichni, mnohdy i policie, nemá právní vědomí na takové úrovni, aby věděli, co se stalo nebo nestalo. Blbej příklad, co se mi přihodil. Naprosto vylízanaj fízl mě zastaví a hned mě začne fistovat za výfuk, kterej má homologaci. Že prý moc trčí. Výfuk mám zalezlej do nárazníku, resp. když se člověk podívá zhora, není vidět. Začal jsem se bavit s kolegou radši. Ve finále za 500 povinná výbava. No a když jsem při výměně ŘP zjistil ztrátu 2bodů, ptám se za co a kde?? ...pásy pane. :) Jasný, neznalost zákona neomlouvá, chápu.

26.11.2011, 12:33 |
DaveX Bohužel to není sériové auto s litýma kolama (nejlépe nějaké origo), takže si každý rýpne.
Já si myslím, že pokud tam dáš ten TOP SPORT nárazník, tak to bude krása.

26.11.2011, 12:37 |
dedo Tak to si sa posral taketo veci rozpravat. Ja by som do zoznamu co pisal Vasekkch doplnil celkom dolezitu vec, bedna s wofrom bez upevnenia, velmi bezpecne riesenie, hlavne v pripade nehody, hlanve ze Ta seru mracitka...

26.11.2011, 12:51 |
gizmi Pajk: je mi to jasny :( Bohuzel švestka ma mit dost rozumu, aby zhodnotila situaci a nedelala takovehle podvody:( Posledni zazitek s Rusakem s SPZ 4 stejne cislice - projel zakazem vjezdu, ja zanim - ujizdi - na majaky ho dozenu az 3 ulice jinde - vystoupi a tvrdi ze tamtudy nejel. Inu povinna vybava a nemel zarovky. Rikam mu na rovinu, ze za zakaz jsem mu chtel dat 100,- pac situaci tam znam a je tam knicemu, ale za tohle zkratka 500,-. Ihned volal pravnika a mimoto kolegyni rekl ze s kurvou se bavit nebude. Po predani pravnika nakonec sam pravnik uznal ze 500,- je lepsi nez spravni. Pote se pan Rusak omluvil kolegyni a pozval ji na rande - docela jsem se divil ze mu neco nerekla a chovala se profesionalne. Inu fakt je to nekdy tezky a lidi jsou cim dal tim drsnejsi. Zkratka je to o lidech :( Sam se podivej co to tu dela s lidma, kdyz se dozvi ze delam praci jakou delam :D
Vasekkch: svetla muzu dle zakona vymenit za jakakoliv, ktera splnuji atest. Tyhle maji Nemeckej atest. Maska ma taky Nemeckej atest. Kola mam taktez s atestem. Kliky jsem tak koupil z Nemecka s autem (pochybuji ze Nemec by mel neco nehomologovaneho - precijen je tam Policie jina nez u nas) - konkretne denni sviceni MA CESKOU HOMOLOGACI a asi jsem jeden z mala!!!! Takze tohle si laskave odpust. elektroinstalaci ver ze nikdo neresi - to by jsi si nemohl v interieru dat nic :D co se tyce motoru - uprava zachovala puvodni blok s cislem - co chces schvalovat? :o) Rozhodne NIC z toho co jsi tu vypsal neni takova zavada, aby to spadalo pod technicky nevyhovujici stav = auto brzdi (ver ze dobre), auto sviti (vse homologovane a funkcni) a zadne ostre hrany.. Vcelku v tom aute vidim serii - rozhodne nevybocuje vzhledem..

26.11.2011, 12:58 |
gizmi | Upraveno: 2011-11-26 13:04:49
jeste neco - muzika je prichycena - dokonce 2x !!! Na pevno + gumicukem :) A v kufru to opravdu hodne lidi pri nehode ohrozi (naopak jako jeden z mala jsem zakoupil popruh s pasem pro sveho psa).. Jinak golf projde LEGALNI STK aniz bych byl nekomu vdecny ;)
PS: co sam resim - to sam neporusuji - nejsem drzej, nemam dobastlene xenony (ikdyz bych original system chtel), nebranim svetlu svetlometum, jezdim s STK, nekourim, nefetuji, nepiju, sexualne ziju :D:D:D Jak jsem psal - nemam problem s tuningovym autem - rozhodne bych nerekl ani tuk Tunerovi2 kdyz jej potkam (kdyz uz mluvime o Plzni), nereknu ani tuk Minimajkovi, Lamu casto potkavam, vsechny kluky z Hifoniscu (mimochodem ten co jsem ho prekecal at sunda osvetleni kol a samolepku z vyhledu byl zakaznik Hifonicsu)..nemam problem zkratka s normalnim clovekem ... az Vam nekdo zabije nekoho z rodiny nafetovanej za volantem, to bude kecu ze Poldove nic nedelaj - a xenony neorigo? to snad chapete, ne? Ja bych za to vrazdil jak to osvetluje!!!! To same zamracena svetla - fakt uzasna uprava - co trebas zamracit cele celni sklo a koukat dirkou? to bude tůůůůňo :)
Jako policajt bys mohl vědět, že německej atest, kterým se tu oháníš je ti bez české legislativní úpravy (kterou nemáš a nemáš ani jednu z těchto věcí zapsanou v TP) k ničemu, takže máš technicky nevyhovující stav. K výkonu.. správně by jsi měl projít přes státní technickou zkušebnu, která vyhodnotí jestli nový výkon vozu je adekvátní k dalším komponentům. Určitě to nebudou ty 280mm brzy, atd. Takže opět nevyhovující stav. Pokud někoho prcáš, že si místo 1.6l dá 2.0l, tak ty se dopouštíš úplně toho samého. To není o tom, že je rozdíl v objemu toho motoru, ale ve výkonu. Přeju ti abys jednou narazil s plácačkou na podobné indivuduum jako jsi ty. Ale to se nestane, vy jste všichni kámoši, že jo.
zamračení kapoty aneb jak dokurvit auto
Mě se to nelíbí to je tak vše.. :-)
Foceno na Avii..??

26.11.2011, 13:11 |
gizmi Vasekkch: videl jsi muj velkej TP? AAAAHA :) Jinak technicky nevyhovujici stav si rad zaplatim - kazdy sveho stesti strujcem stejne jako tady kolega s mracenim. Ale je velky rozdil mit auto co funguje ale nesplnuje normu VS auto co ohrozuje. A na to mysli i zakon. Ale OK, prave jsi me presvedcil, ze nema cenu pokutovat mraceni a budu dostavat zakona - nafotim, odstavim a pujdeme do spravniho jak to ma byt. Je treba rozlisit vozidla technicky nevyhovujici a technicky ohrozujici. Rad odkazu i na tuto diskusi :D:D
uprava motoru se stejnym blokem VS jiny blok je stejny ???? AAAAHA..techniku :D:D Ja narozdil od nej projdu legalni STK a legalni evidenckou..ON NE - to je velky rozdil, ne?

26.11.2011, 13:19 |
DaveX Děláte tu z toho kovbojku, jako prase.
Podle mě je daleko horší, když někdo jede ve tmě jen s jedním světlem, nebo druhým, co mu méně svítí a že jich je hodně.
Kolik nehod zaviní natuněné auto? Kolik normální? Všechno je jen o stylu jízdy a o samotném řešení. Řešíte akorát pí*oviny. Pořád dokola to samé.
To opravdu ten centimetr zamračení (navíc mimo světlo nahoře) vadí při svícení?
DaveX: on se tu vlastne puvodne resil jen vzhled, nez si sem prislusnik prisel honit triko, jak by nam mohl zavarit, kdyby si usmyslel :-)

26.11.2011, 13:28 |
kucik Tak jsem to pročetl a chtěl bych též zareagovat.
1) slušné jednání: - jsem jeho zastáncem. Policajt i řidič jsou lidé a mají se tak sobě chovat. Zajímavé je, že každý policajt vyžaduje slušné jednání od řidiče, aby mu div nepoklonkoval, jinak mu napálí takový flastr, že se bude muset zadlužit, ale policajt se chovat slušně nemusí a když má blbou náladu, tak to zas řidič odnese.
2)Upravená auta: - osobně auto upravené mám a to dost. Všechny úpravy se snažím dělat kvalitně a tak aby vše fungovalo jak má. Nechápu proč vadínapř laminátové nárazníky - když to není jak papír a na autě to nevlaje, tak to není v provozu nijak nebezpečné (při havárce je snad úplně jedno jaký je tam nárazník, stejně se roztříská na marast. Každý musí poznat, jestli je auto splácané horkou jehlou a nebo si s tím majitel vyhrál a auto je v lepším stavu než 3/4 sériovek na našich silnicích. Nechápu tedy policajta, který díky tomuto majitele opět nasolí. Policajti se mají zabývat vážnými přestupky a nebuzerovat (jedeš rychle, nebezpečně, nedodržuješ značky -flastr, máš zbastlené auto - flastr, máš auto kvalitně upravené, vše funguje, doklady v pořádku - můžeš jet).
3) Příspěvěk do státní kasy: - tohle mi někdo říct do očí, tak se asi neudržím. Z čeho asi policajti placeni jsou?-samozřejmě že i z mých daní. Co za to dostanu?- buzeraci od nich na silnici, když jsem nic neprovedl, protože to je přece jednodušší než vyšetřovat závažné přečiny proti zákonům, z toho peníze nejsou. A i kdybych tu pokutu zaplatil, na co peníze půjdou?-akorát někomu do kapsy a ne na nějaké zlepšení čehokoliv v tomto státě. Dle mého názoru policení prací má být dělání společnosti bezpečnější a ne buzerovat !
To gizmi: postup při zastavení bmw ok, ale napsat, že ten samý postup zvolíš třeba u tohoto leona je celkem sprosťárna, zvláště pokud vlastníš tky upravené auto.
koukám abych radši nevyjížděl :D
na silnicích potkávám potkávám, takový auta, že si občas říkám jak s tím můžou jezdit... prohnilý auta, nabastlený nárazníky atd. to podle mě ohrožuje mnohem víc než moje opečovávaný auto...
26.11.2011, 13:25 | .mycTD..
Jak říkáš.. :-DD
kucik: lamino vs plast je hlavně jako ochrana pro chodce.

26.11.2011, 14:38 |
gizmi kucik: nemam upravene auto - alespon si to nemyslim..
Replayman007: copak ty - spis ja abych uz nevyjizdel :D:D:D
Vasekkch: co ze se zastavas original plastu? Laminoooo, jedine laminoooooo :D Tůůůůňo musí být :D
a k autum patri i pekny zensky viz obrazek :D

gizmi: děláš ze sebe ještě většího blbečka

26.11.2011, 14:47 |
gizmi Vasekkch: dokud nadavas, jsem vklidu :)
"vytuněný" golf VS "hustokrutá" octavia . . . Jak toto dopadne? :D:D

26.11.2011, 14:56 |
gizmi walish: spatne - oboji jsou to Hitlerwageny, takze predrazene dily a odchazejici cidla..
ale jemu, nez se mu zacne vytentovavat, tak mu ji ukradnou :D

26.11.2011, 16:46 |
kucik Doufám, že při dalším snižování stavů PČR se jich prospustí tolik, aby už neměli čas na buzeraci a povyšování se, respektive na kontrolu nesmyslných zákonů a nařízení od těch šašků nahoře. Gizmi a jeho komentáře mě momentálně utvrzují v tom, že vtipy o policii jsou tvořeny na pravdivém základu.

26.11.2011, 17:14 |
gizmi kucik: :D ja nejsem ale dopravak, takze places na spatnem hrobe :o) a uprimne - plac zhrzeneho tuzera nad tim jak mu policiste ublizuji mi opravdu nevadi. Az budes potrebovat nekdy (nedej Boze) pomoc, jeste prehodnotis nazory - koneckoncu setkavam se s tim kazdy den..

26.11.2011, 17:54 |
kucik | Upraveno: 2011-11-26 17:55:13
No na pláč tady spíš vypadáš ty a snažíš se to maskovat všemožnýma smajlama. Víš, jak jsem psal výše, pod pojmem policejní práce by se krásně představovalo to heslo :pomáhat a chránit, ale spousta policajtů si pod tímto pojmem představuje povyšování a buzerování. A opravdu nejsem zhrzený tuzer, jak jsi mě nazval, a propo s PČR jsem problém bohu dík ještě neměl. A můj komentář se také netýká jen úprav aut, ale celkového chování mnohých policajtů. Tak hodně štěstí při práci (snad nejsi na seznamu snižování).
ty vole ja vim proc nesnasim ty sk.... fizly :o)) opet se me to potvrdilo! :o)

26.11.2011, 18:57 |
jzxr když pominu pane gizmi fakt, že se tě nikdo na tvůj názor nikdo neptal, tak se tady předvádět že máš placku to už je slušná úchylka...rozepisovat se tu jak rozdáváš pokuty, ses u toho udělal? prej až budeš někdy potřebovat pomoc, to si už vážně děláš prdel ne? tady jsi frajere na autohificlubu a ne na fóru policie, tam se můžete před sebou předvádět snad do sytosti.
Někteří tu mají dost :)))
gizmi: Ty frajere s plackou,vidíš,co si udělal?! :)))))))

26.11.2011, 19:04 |
jzxr to snad ani není možný aby to psal policajt. buď je to nějakej úchylák nebo opravdu nepovedenej zamindrákovanej polda. to jsem ještě neviděl:)
jzxr: sory že se tak zeptám, ale ty máš co za problém? :)))
nářez :)))))))) prej, ty máš místo jednašetky dvoulitr ale seš milej, takže kilíčko, ale ten drzoun bez lékárničky pěkně za dvojku :) že to tak funguje je jasný, ale takhle veřejně na plnou hubu, když to ještě nikoho nezajímá.... měl by ses krotit

26.11.2011, 19:18 |
jzxr zeptal ses tak odpovím i přesto že pochybuju že by tě zajímali moje problémy:) odpovím otázkou: je normální na autohificlubu hrozit pokutama a ještě tím stylem jak to tady pan placka prezentuje? by se ti líbilo kdyby ti zasíral tvoje téma plácáním jak tě vyboduje až tě potká? a ještě se tu placka chlubí jak má na svým autě neschálený věci, to už je trochu moc..

26.11.2011, 20:46 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-11-26 20:47:51
Jedné paní tady utekl malý pes bez náhubku a okamžitě měla problémy s policií, která zrovna na tom místě hlídkovala. Kousek odtud bydlí cikáni a jejich pes kousl malé dítě a zavolaná policie prý nemohla nic dělat, protože jim neotevřeli.
Takových podobných věcí se okolo děje dost, takže si opravdu nedělám iluze, že když je policie potřeba, tak tam bude. Záleží komu se to děje, dvojí metr je naprosto normální.
Ať si každý na autě dělá co chce. Až v případě, že něco způsobí a průkazně díky těm doplňkům, tak bych mu to pořádně osolil. Myslím že dost tunerů jezdí spíše opatrně, protože se o auto bojí. Více bude těch co mají sice sérii, ale pod kapotou třeba 400+ koní a jezdí jako prasata.
Zákony totiž platí jen pro ty, co se jich bojí. Těm ostatním je to fuk. Pan podnikatel, hokejista, politik pojede s Ferrari místo přikázané 50tky, klidně 150 a ještě se bude policajtům smát. Proto se potom musí zahojit na tunerovi co má zamračená světla, aniž je zajímá zda to zasahuje do činné plochy.
Líbí se mi jak gizmi převychoval toho gangstera, co měl světýlka v kolech, hned se cítím bezpečněji.
Je to jen o každém jednotlivém člověku. Každý by měl umět přijmout odpovědnost za své konání a to žádný zákon, ani pokuty nikdy nikoho nenaučí.
jzxr: Musíš to brát trochu s nadsázkou ;) Jestli bereš všechno vážně, tak musíš teda život pěkně na hovno :D
Ber to prostě jako srandu, nic víc;)

27.11.2011, 00:10 |
gizmi walish: mnojooo mnooo :)) A kolik lidi se chytlo :)))

27.11.2011, 00:48 |
jzxr walish:gizmi to psal s nadsázkou abych tak reagoval?:)
gizmi:v 00:10 je reakce inteligentního policajta bo reaguješ po flašce rumu? ale to by ses asi necejtil dávat někomu pokutu za svítící ventilky co?
To u tý benzíny vypadlo jako kolesa z 147 GTA :-) Nebo BBS? Origo fabrika jsou dneska gut auta.

27.11.2011, 13:55 |
gizmi jzxr: nejde o pokutu preci, jde o to presvedcit mladeho kluka (15 let - v aixamu - jinak profi otunenem a nalakovanem jako predvadecka Hifonics a 3kW cista hudba) ze napis Hifonics uprostred celniho skla a modre ventilky neni to prave orechove.. a to se povedlo ;) Zrovna dneska jsem klucinu potkal znovu a fakt me to potesilo.. ;)
hifim@ni@k: naprosto souhlasim ;)
"ty máš místo jednašetky dvoulitr ale seš milej, takže kilíčko" jdi do politiky - krasne umis pretocit neci rec :D:D Tak to zkratka neni a NEFUNGUJE. Na druhou stranu zakonodarce z nejakeho duvodu dal moznost pokutovat od x do y za ten samej prestupek a pokud vim, ze dotycnej jezdi jako prase (mam pristup do jeho evidencni karty ridice), nevidim duvod, proc mu nedat vic, nez kdyz zastavim slusneho cloveka. Ted na nocni - seat cupra - krasnej decent tuning, staven kvuli xenonum (z dalky jsem vedel kulove), ktere mel dle zakona (naklapeni i ostrik), takze jsme pokecali a sam uznal, ze xenony bez naklapeni je na ranu, kdyz mi snima nekdo sviti v protismeru.. Naprosto vpohode kluk - poradil jsem mu, kde parkovat, aby byl pod kamerou a oba stastny jak blecha.(na miste jsem byl z duvodu vloupacky) Jak jsem tu psal: NEJSEM dopravak a resim si jen kdyz neco zahlednu po ceste "vyjezd" - "kancelar" A jeste neco - nemam duvod jako vetsina poldu nekomu lhat, nebo nerict jak to funguje!!! Preci je 100x lepsi nekomu rict - nedelej tohle a tohle a budes mit klid a on to delat nebude a da si pozor, nez byt hajzl..nebo jsem spatnej? Porad si myslim, ze prevence je dulezita..
kucik: bohuzel mas pravdu - mam tu lhat a rikat ti, ze kolegove (Kord Praha co tak slychavam) takovy nejsou? Ja nevim porad co lidi chteji. Mam se chovat jako dalsi ovecka ze stada a lhat lidem? NE!!! a kdyz napisu realnou situaci, jsem oznacen za uchyla :( skvele!!!! S tim co jsem napsal jako prvni - nemyslel jsem to zle - zkratka jsem jen rekl pravdu - bude pokutovan a musi s tim pocitat. Jen jsem to nechtel napsat na hulvata na tvrdo a necekal jsem, ze se toho nekdo chytne az tak doslova..;) Par lidi pochopilo, par ne - zkratka co nadelam.. Myslim, ze Plzenaci co me znaji osobne mohou potvrdit, ze jsem normalni clovek s rodinou a psem a za celou karieru u krachujici spolecnosti PCR jsem se po nikom nikda nesvezl. Ve finale majitel BMW jak jsem psal byl jeste rad - ve spravnim by dopadl jinak a vysvetlil jsem mu to pratelsky tak, ze pochopil