Navštíveno 15842x

mátě někdo nějaké poznatky ? jestli se to loupe neloupe? potažení karbon folie

11.04.2011, 10:52 |
Alda Asi i zalezi na folii, ale kamos ma 3M karbon folii potazenou pulku motorky (blatniky, zrcatka, blinkry,... a absolutne bez problemu.
mám na BMW ty samé, o potažení taky uvažuju :) mimo jiné chci udělat i difuzor v zadním nárazníku, odtrhovku na kufru apod..

12.04.2011, 13:35 |
Fiaro chtěl jsem udělat kapotu, kde sehnat levněji než 1650,- za 122cm x 100cm? :)
fiaro pokud nesezenes ctvrtek se ti podivam

12.04.2011, 21:18 |
FBS Fiaro poradím ti kde ji seženeš, napis mi na info@foliaset.cz :-)
Fiaro: taky není problém dodat kdyžtak:) a téměř za půlku

13.04.2011, 00:01 |
FBS za půlku??? original 3M Di-Noc?
FBS: 3M určitě ne, myslel jsem jinej materiál... KPMF nebo Oracal 970 Premium Wraping Film tam by ten rozměr co uvádí vyšel téměř na půlku...
tak pokud by někdo uměl 3M nebo něco v tom stylu za solidní peníz, taky bych vzal.. :)
mam skladem 3M, ale zalezi co je u Vas solidni peniz :D
já potahoval origo zrcatka e36, ale mám problém, už třetí verze potahování se skrabatí a stáhne, je to tím že to třeba moc přehřeju? přitom máme v carbonu dost věcí a dost věcí sem udělal ale tohle se mi nestalo, nahodím fotku...

15.04.2011, 16:57 |
Fiaro bych taky radši 3M.
3M je kvalita a znacka ale taky si ji pekne zaplatis... Oracal vyrabi hoodne podobnou folii tez s 3d strukturou, akorat vzor vlaken je v mensim meritku a ta folie je vic cernejsi nez 3m. Tloustka folie a prace s ni je naprosto stejna jako s 3m.

15.04.2011, 22:27 |
FBS tloušťka a práce s oracalem je diametrálně jiná. Já dělám i se třetí značkou 3D karbonové folie a na střechu/kapotu nemusíš mít vůbec horkovzdučku :-) a je levnější. Tím neříkám že je lepší :-)