Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Za kolik je prodejná MR2?

o Navštíveno 11735x o
o 29.03.2011, 10:41 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-29 10:47:57
Za kolik si myslíte,že je to prodejný? Viz [ Link ] . Na autě bude nový čelní sklo, vyměněnej olej v motoru a navoskovanej lak. Navíc vyřeším EKO poplatek přes ZTP, tak ho nový majitel nebude muset platit. Chtěl bych za ní 85000. V zimě dělaná brzdovka,olej v převodovce a chladící kapalina. Myslím si,že je bez investic. Když porovnám co se tady v ČR prodává,tak si myslím,že cena je solidní. Není to žádná past. Samozřejmě nějaká kosmetika na ní je. Dnes večer sem zkusím hodit lepší fotky.

edit: ještě v zimě nový zadní kotouče a destičky, nový lanovody ručky, zrepasovaný brzdiče. Ve předu v létě dělaný destičky, kotouče vydrží. Rozvody myslím ještě na 40tkm, svíčky asi na 50tkm. Poslední rok a půl jsem to servisoval v Toyotě, ale nemám doklady. Kámoš to tam dělal jako meloucha. Ještě jsem před 2lety nechával strojně čistit lak a v létě jsem nechával čistit interiér.
O olej si řekne mezi výměnama maximálně o 0,5l, což si myslím že je super, když tenhle motor žral olej už jako novej. Kdyby se s ní jezdilo dědkostylem,tak věřím,že si neveme ani 1dcl. Voda se neztrácí, brzdovka taky ne.

Vady:
zadní kufr je zlomený, na pravý straně zhruba o 1cm výš a křídlo je nadzvedlý. Navíc kufr má pod písmenem O puchýř. U B sloupku je prasklý lak,ale není to téměř vidět, už jsem tak auto kupoval před 3roky a rez se pod tím neobjevuje.

o 29.03.2011, 10:42 | M.a.R.i
Většinou jsem měl nabídky na výměnu za jiný auto, ale pokaždý se z toho vyklubal šrot. Minulý rok mi za ní nabízel jeden člověk 80 nebo 90,ale v tý době jsem na to nepřistoupil.
o 29.03.2011, 10:46 | M.a.R.i
Ptám se, neboť my známej nabídnul,že má za 80000 kupce, ale chce 10% provizi. Takže bych za to dostal nějakých 72000 a to mi přijde dost pod cenou.
o 29.03.2011, 10:54 | hanx
Já si myslím, že cena je úplně v pořádku, jen je prostě špatně prodejný auto. Každopádně kupce se určitě najde, jen to může trvat dlouho. Jen se musíš trochu snažit, pořád dávat inzeráty všude kde to jde atd. Možná zkusit i bazar, ale nemyslím si, že pro takovýhle auta se jezdí do bazaru.

Tomu známýmu bych řekl, že chci aspoň 80k a jestli chce nějakou provizi tak ať si jí zaslouží tím, že to auto prodá za víc:-) Každej by chtěl 10% z něčeho absolutně bez práce, tyhle vyžírky nesnáším.
o 29.03.2011, 10:56 | M.a.R.i
Mám stejnej názor,ale každej zájemce se mě snaži utvrdit v opaku :).
Bazar jsem nezkoušel,ale myslím, že by to tam jenom zbytečně stálo a pokud jí vykoupí tak za 40 a budu rád.
o 29.03.2011, 12:14 | Only_One
za 70 budeš rád
o 29.03.2011, 12:16 | Only_One
ty jo to co je za kec že má kupce? On si neumí najít na tebe číslo? :-D Zase to auto neviděl a už je kupec? :-D Ty jo a ted tu o perníkové chaloupce :-D
o 29.03.2011, 12:41 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-29 12:46:26
Only_One: nechápu tvojí reakci. Ten člověk mě zná zhruba 4roky z posilky, je to majitel posilky a příležitostně kšeftuje s autama. Auto zná 3roky co s ním jezdím do posilky. Nedávno jsem mu brečel, že to nemůžu prodat a dělal jsem si srandu, že když ho prodá za 90,tak mu dám 10% provizi. Vzal to vážně a včera na mě přišel s tím,že má kupce,ale za 80. Samozřejmě mi nechce říct koho, neboť by přišel o provizi. Akorát mi řekl, že ten kupec mě a auto zná velice dobře.

Nebo myslíš,že si to známej vymyslel a chce si ho koupit pro sebe? I to mě napadlo...

Ale to stejně není předmět tohohle tématu.

Tahle se prodala tenhle měsíc za 70 [ Link ] . Bývalý majitel jí vyměnil za nějakýho jeepa a novej majitel jí prodal za 14dní. Sice má kůži oproti mý,ale na druhou stranu bude mít nejspíš sprasenej lak tím polepem, proto ho nový majitel asi nesundal. A navíc to byla před dvěma lety cena v tombole na nějakým tuningovým srazu, tak tomu bude asi i odpovídat stav. Ale samozřejmě se můžu plést.
o 29.03.2011, 12:46 | gizmi
Kupec te zna velmi dobre, ale radeji da 10% nekomu a vezme auto pres nej :D:D:D:D tak to je jeste lepsi pohadka..promin, ale nedava smysl ;)
o 29.03.2011, 12:50 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-29 12:51:05
gizmi: No, ne velice dobře,ale prý už dřív auto očumoval a zná mě podle vidění. Ale je mi taky taky víc než jasný, že to má pro známýho a chce uhádat slevu a nebo to bude mít pro sebe :).
Dnes jí nechám umejt, udělám nějaký normální fotky a zkusím hodit na sauto.cz. Do teďka jsem jí dával na neplacený inzerce, tak to třeba zabere.
Proto jsem i založil tohle téma,abych zjistil nějakou slušnou cenu za kolik jí nabídnout.
o 29.03.2011, 12:54 | Paczqo | Upraveno: 2011-03-29 12:55:04
M.a.R.i.: když jsem dělal v bazaru byla běžná praktika třeba u auta za 70tis toto
Kupec - koupít o auto za 60tis
Bazar - zavolám majiteli
Bazar - odkoupím vaše auto za 45tis penize hned o to auto jinak neni zajem bude tu stat ještě dlouho abudete čekat atd...
Bazar na kupce - tak majitel to nechá za 60tis
Majitel - Ok

Vysledek bazar uděla z obou vola a nahrabne si 15 misto běžných 3tis provize.
Tohle bude podobnej připad.
o 29.03.2011, 12:54 | M.a.R.i
Samozřejmě jsem několikrát prolejzal net a hledal ceny. Do nedávna byla moje nejlevnější,ale teď se objevila jiná černá viz:
[ Link ]

třeba ta žlutá z odkazu změnila snad 3x nebo 4x majitele za tu dobu co mam svojí,tak to bude asi vylítaná mrcha.
ta červená je z Toyota klubu, má to jeden majitel zhruba stejnou dobu jako já,ale nemá originální lak a je na ní počáteční tuning.
Tu černou neznám.
o 29.03.2011, 12:55 | M.a.R.i
Paczqo: Hezky :)
o 29.03.2011, 14:11 | Šestikule
podle mě není doba, aby si lidi kupovali takovýhle auta jen tak z plezíru, nebo spíše těch lidí je minimum, takže bych to s čistou hlavou prodal hned za 72k a ať si má na tom někdo klidně provizi neb to můžeš prodávat klidně dalších pár měsíců a pak to nebude mít cenu ani těch 72.
o 29.03.2011, 15:25 | schimi
Daj na okno na predaj, svoj mobil a kupca sa ozve sam :-)
o 29.03.2011, 15:37 | AllInOne
Rozvěs všude kolem posilky inzerát za 80 000 Kč :o)
To nebude moc kámoš / známej. Kdyby řekl...hele, sehnal sem ti kupce, mám u tebe flašu, tak je to jiná.

Vyměň posilku, to bude pěknej vyjebávač :o)
o 29.03.2011, 15:38 | Midi34
jako schimi

o 29.03.2011, 16:02 | Jerry.s
tu červenou mám já a prodat ji je fakt kotel. pár lidí se mi ozvalo, ale každý to chtěl vyměnit za jiné auto nebo za motorku což já nechci. ještě chvilku tam nechám tuhle cenu a když nebude zájem budu muset jít taky dolů, ale jak říkáš, prodávat to pod cenou by byla škoda. Když se podívám na mobile.de tak tam se ročníky 90-93 pohybují taky kolem těch 100 tisíc +-.Tohle auto holt koupí buď to nějaký sběratel nebo nadšenec. Nebo by to mohl koupit nějaký movitý tatínek svému synovy za maturitu tak jako to bylo v případě mého předešlého auta :D
o 29.03.2011, 16:09 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-29 16:10:38
Jerry.s
Taky jsem měl spoustu nabídek na motorky,jelikož nemám papíry na motorku,tak mi je to celkem k prdu :). Přijde mi, že se na tohle auto ozývaj spíš socky co nemaj pracha a nebo za to nabízí nějakej střep. Když už jsem dostal pár nabídek na auto ve stejné cenové kategorii, tak se z toho nakonec vyklubal skoro nepojízdnej střep :).
Taky sleduju ceny v německu a tam cena na trhu neklesá, spíš roste. Když to někomu říkám,tak si myslí, že si dělám prdel :). Ale na druhou stranu buhví jestli se za ty inzerovaný peníze prodaj.
A i kdybych měl peníze a prostory na to,abych si auto nechal jako čtvrtý, tak je mi to proti srsti. Je škoda, aby stálo někde v garáži a skoro se s ním nejezdilo.
o 29.03.2011, 16:35 | Nismo.Power
já si myslim že vklidu těch 80k je reálný to prodat.... jen prostě tyhle auta se netočej jako oktávky v tdi takže musíš vyčkat a s tim musíš počítat už když si to pořizješ že to prostě jen tak neprodáš....
nadruhou stranu teď začíná jaro tak bych bejt tebou vyčkal, začne o takovýhle povozy bejt zájem......

na nějaký jednání že má někdo kupce a chce 10procent to bych ho regulérně poslal doprdele, lidská svině i kdyby to byl kamarád (pokud to neni bazarník teda nečet sem to celý)
o 29.03.2011, 17:58 | M.a.R.i
N.P: Počítal jsem s tím, že se to bude těžko prodávat, jenže jsem myslel, že jí budu mít minimálně 5let a mám jí necelý 3roky.
AllInONe: dobrej nápad :)
shimi: nějakou dobu jsem ceduli za oknem vozil, jenže vzadu mám dost tmavý folie, tak to nešlo zvenka skoro vůbec přečíst :)

Zrovna jsem vypucoval interiér a srdce mi zaplesalo nad tou nádherou :D
o 29.03.2011, 19:12 | P3RF3KT
ja se divim ze se furt drzis ty ceny co chces. Ja to prodavat tak dlouho co ty tak uz to nechavam pomalu za prepis.
o 29.03.2011, 19:19 | gizmi
P3RF3KT: videl jsi nekdy tohle MR2? Ja to auto znam myslim dobre a zrovna OnlyOne ho zna jeste lepe. U Pavla dostala maximum pece a je to opravdu kocka ktera svou cenu urcite ma. Je to jen o tom vydrzet. Kazdopadne pokud Mari potrebuje penize, tak bych sel na 70t ...niz asi urcite ne..;)
o 29.03.2011, 19:20 | Šestikule
ono nemuzes srovnavat s cenami v Nemecku, prodavas to tady a ne tam. To je jak kdyz fotak stoji v DE 4000 Kc a u nas 5300 Kc a nemecky prodejce to bude nabizet u nich za 5.3k s tim, ze v CR to prece tolik stoji. Pokud se citis pevny v kramflecich, inzeruj to v Nemecku za jejich ceny.
o 29.03.2011, 19:57 | M.a.R.i
PERFEKT: GOOD JOKE!. Inzeroval jsem to s hudbou za 130-150, bez hudby to inzeruju za tuhle cenu necelý dva tejdny. Ale jestli chceš, tak ti jí dám za přepis :D. Jinak se fakt toho šrotu nezbavím :D:D

Šestikule: to je jasný,ale je tam větší trh, tak jsou ceny směrodatnější než v ČR, kde se prodávají maximálně 4ks najednou. Německo je naše sousední země, tak věřím, že ceny aut se víceméně kopírují,ale jsou vyjímky.
o 29.03.2011, 19:57 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-29 20:02:47
PERFEKT: GOOD JOKE!. Inzeroval jsem to s hudbou za 130-150, bez hudby to inzeruju za tuhle cenu necelý dva tejdny. Ale jestli chceš, tak ti jí dám za přepis :D. Jinak se fakt toho šrotu nezbavím :D:D

Šestikule: to je jasný,ale je tam větší trh, tak jsou ceny směrodatnější než v ČR, kde se prodávají maximálně 4ks najednou. Německo je naše sousední země, tak věřím, že ceny aut se víceméně kopírují,ale jsou vyjímky.

gizmi: nechci se nějak chvástat,ale myslím, že teď je ještě v lepším stavu než za Pavla. Najel sem s ní za tu dobu 20tkm a spoustu věcí jsem udělal, doladil interiér, zrenovoval lak. Dal kufry do origo stavu...
o 29.03.2011, 20:50 | Akordýsek
Já bych mu řekl 75 že je to kompromis ale tohle bych prodával s velkou slzou,kdybych to vlastnil..
o 29.03.2011, 23:25 | martinz
asi jako NP vyckat sezona je za dvermi, pokud pospichas tak sleva, ja kdyz prodaval Porsche 924 taky mi vecina zajemcu nabizela vymenu nebo to byly mladici bez penez
o 30.03.2011, 07:56 | Šestikule
teď je taková nezvyklá situace, že auta u nás (ať už nový nebo ojetiny) jsou levnější než v DE, ale jinak samo pokud na to nespěcháš, tak čekat až se někdo chytne. Nicméně osobně volím strategii, raději prodat hned a být -10k, než za půl roku a být -20k.
o 31.03.2011, 21:53 | P3RF3KT
cenu nesleduju jen to vidam vsude mozne po inzeratech uz krute dlouho.
o 31.03.2011, 22:25 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-31 22:27:37
P3RF3KT: ano, ale je to cenou za kterou jsem to prodával, jelikož jsem k tomu chtěl dát vše, to znamená, druhá sada pneu, kouki, světla, poměrně drahá audiozástavba...
A dřív jsem aktualizoval inzeráty max do měsíce, bylo mi jedno jestli ji prodám, tak jsem s cenou nehejbal.
o 05.04.2011, 13:42 | M.a.R.i
Tak jsem udělal nový fotky, zkusil dát inzerát i na sauto. A od pondělí volá jeden člověk za druhým, myslím, že za chvíli bude pryč.
o 05.04.2011, 13:53 | Midi34
zkus taky YAUTO
o 05.04.2011, 14:12 | M.a.R.i
Díky moc! Netušil jsem,že je to na yauto.cz zadarmo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3461 sekund.