Navštíveno 14503x

Dnes mi někdo objel koktu cca 20 cm na kufru..Dál nechcu být sprostej..
No a dotaz zní kde koupit tu opravnou tužku a jestli na můj lak vůbec je??Na netu jsem nic nenašel..
Barvu mám béžovou capuccino..
Děkuju :-(
Nechce se mi to lakovat,ale jsem řádně nasranej,auto je rok staré...
asi bych zkusil zajet do skodovky,jestli tam neco nemaj
Jo to je jasný ráno zavolám přímo do lakovny,ale třeba budu líp spát :-(
zkusil bych přímo do tý lakovny zajet, možná by to šlo rozleštit...

15.03.2011, 20:25 |
hawai tužka je prej naprd, prej se časem smeje. já mám namíchanej stejnej lak jako na autě v takový malý flašťičce se štětečkem. vypadá to jako lak na nehty.

15.03.2011, 20:29 |
Kmoda

15.03.2011, 20:34 |
hawai jo tak přesně to co sem dal Kmoda mam, hezky to kreje, barva opravdu stejná jako na autě (fialová metla) a vydrží to poměrně dlouho, já tim zapatlal už asi půlku auta :-)

15.03.2011, 20:45 |
Komba Klidně napiš a nějakou barvu vyberem a pošlu v tužce:)
Zjístím možnosti a když tak se ozvu..a rozleštit ee to už jsem zkoušel..nevím..není to široké ale je to až na plnič :-(
Já bych ruce lámal vyhulencům jednejm..
Komba, ty máš něco společnýho s tím shopem? Možná bych taky nějakou tužku bral. Díky

15.03.2011, 21:29 |
Komba S žádným s uvedených shopů nemam nic společného:) jen mam přístup k těmto věcem co se týče lakýrnictví,tady u nás.
TeĎ to vypadá, jako bych tě nařknul že tu něco prodáváš, to vůbec ne :o)
Můžu icq na tebe? Díky
Přesně jako hawai ... taky nám někdo odřel auto.. tka se to zapatlalo tou tužkou ale ta tužka je opravdu na prd.. zlatej sprej.. a je pravda že se ta tužka smeje...

15.03.2011, 21:47 |
Komba To ta barva v tužce byla možná vodou ředitelná a vůbec bych se tomu nedivil:) to dřív dávalo,ale už se toho zase více ustoupilo.
AInOne:v pohodě nic se neděje:) icq 261969941
škodovka ty barvičky s štětečkem prodava orygo..v sadě je barva a čiry lak...
[ Link ]