Navštíveno 12888x

Muze nekdo sehnat samolepku TK a emisi?Nejak mi zmizly pulky ze znacky asi nekdo zhanel a nechce se mi cekat nekde na stk kdyz nemam papir od stk a technicka mi konci na podzim,jde to nekde sehnat mimo projiti technickou ci ne
stačí když si zajedeš tam, kde ti dělali naposled STK, oni si to dle RZ najdou v počítači a z důvodu poškození, ti nalepí novou. Nemusíš kvůli tomu dělat novou TK nebo shánět jinde :-)
myslim, ze radim ma zrejme obavu, jestli je vubec veden v tom pocitaci:-)
jinak je za to poplatek 60, nebo 80,-CZK

07.03.2011, 15:27 |
Kmoda Nejspíš na magistrátu na odboru dopravy,registru vozidel nebo jak se to jmenuje. Asi by ti dali nový a procvakli podle STK v technickém průkazu. Když jdeš měnit RZ tak to taky dělají

07.03.2011, 15:50 |
Alííí Na STK nepotřebuješ papír, najdou si tě v PC, a známky stojí á 50,- CZK.
Taky jsem je kupoval extra (mám druhej německej font RZ)
nebo jako Kmoda, absolvoval jsem to jednou taky, stačilo předložit RZ a velký TP, kde bylo vyznačeno datum platnosti TK. Na počkání mi dali novou nálepku, dokonce bez poplatku.
jde o to ze auto jsem koupil v lete a technicka tam byla a papir od ni nemam tak ze tak
mycTD ..... proc bych nemel byt veden v pc kdyz to ma normalni i evidencku??? a ten poplatek je kde?
jde o to ze auto jsem koupil v lete a technicka tam byla a papir od ni nemam tak ze tak
mycTD ..... proc bych nemel byt veden v pc kdyz to ma normalni i evidencku??? a ten poplatek je kde?

07.03.2011, 22:35 |
Katy mycak mozna myslel P206 :))
2 Alííí: muzu dotaz? jsi přišel na STK, ze ti slouply nalepky a oni ti dali novy? nebo ti je snad nalepili na ten nemeckej font? Proste me zajima, jak jsi dostal nalepky na nemeckej font? me to vzdycky lepi primo a jen na originalni RZ.

08.03.2011, 07:34 |
Hráďa i kdyby nebyl veden v PC tak ve velkym TP je zapsána STK přesne do kdo....
je to jak píšw Alííí proste jakákoli STK tam za poplatek 50 Kč dostaneš nový známky (meje se auto Wapen - slezou, krade se, špatně odmaštěný - je moc důvodů)
a mělo by to fungovat i na magistrátu protože tam známky i kleště mají taky
koupit je dokážeš leda kdybys měl hodně dobrýho známýho na TP.... a ten by si byl jistej že je nezneužiješ.....
jinak jakákoli STK, kouknou do databáze a zjistěj si sami kde byla dělaná ale to je jedno, za 50kč nalepěj nový
Katy... i 206 byla ted na STK a na brzde i kdyz to bylo jak koza vysroubovane
uz jsem to vyresil na mestskem urade