Navštíveno 20510x

04.03.2011, 22:41 |
Pluto Tak moje Fabča nyní vypadá asi takto:

04.03.2011, 22:42 |
Pluto Křidélko šlo do světa a je na cestě (cca 3 týdny) nové.........jaké?..........EVO.............05.........celokarbonové :-)
Zde nějaké fotečky od dodavatele. Už aby bylo doma....

04.03.2011, 22:42 |
Pluto

04.03.2011, 23:40 |
cuir no tak parada..jen aby doslo v celku .... moc dobre vim jak se prepravni spolecnosti chovaji k balikum...a vubec je nezajima co je uvnitr a samolepek KREHKE a tak pdoobne tam muze bejt klidne milion a stejne se to do te dodavky haze pres halu z pasu az do nakladoveho prostoru a na to doleti dalsich moc baliku...Kdyz se neco rozbije tak se clovek stejne nedomuze, protoze se to pak resi tak ,ze se prohlasi ,ze zbozi bylo neadekvatne zabaleno pro prepravu a reklamace poskozeni zbozi pri preprave se neuzna.
Kazdopadne drzim pesti at ti to dobre dorazi. Ale delal sme u PPL a vim jak to tam chodi.

05.03.2011, 00:02 |
Pluto v poho, pojedu si pro něj osobně, tím na cestě jsem myslel, že se vyrábí :-)

05.03.2011, 10:09 |
cuir aha tak to je super... :) ja to take tak radeji resim, kdyz mam cas a dil je prilis choulostivy a drahy a je problem ho znovu objednat. Tak sem zvedavej jak bude na aute vypadat.

05.03.2011, 23:18 |
Kesam Na tohle auto určitě pecka.
Nejvíc u tvého auta se těším na podvozek,to bude třešnička na dortu,ale už šotolina verze je good.

08.03.2011, 20:26 |
Schejby | Upraveno: 2011-03-08 20:27:21
Bude pecka :-) Jsem byl v Mladý Boleslavy a to křídlo jsem si na tom vyfotil z blízka to klřídlo je mazec :-) na tvoji fabču padne pěkně :-) Ps : pokud je to stejný :-)

08.03.2011, 21:38 |
Pluto Schejby: JJ, je to přesně ono jako je na Fabii v muzeu, Evo05. Jen je to replika. Není to originál prvovýroba, ale bude taky z karbonu...
Thomas: Podvozek už letos taky bude :-)
Pluto : Jo tak to joo mě přišlo stejný ale nebly jsem si jist jestli v tom není nějakej háček :-) jinak to křídlo je luxusní :-) Celkem jsem ho v MBL koumal :-) a tka jsem si ho vyfotl i z boku jak kouká :-)
Já myslel že tam podvozek už máš :

09.03.2011, 17:30 |
Pluto Nee, podvozek ještě není, jen jsem tu jednou dal VT po snížení, proto se možná pleteš :-)
Jooo tka to je možný :-) jinak jsme fotil i pozvozek v Mlady boleslavy trošku.

09.03.2011, 18:07 |
Pluto Schejby: Nemáš tam foto Oktávky s detailem na pneu? Potřebuji zjistit, jaký rozměr dávali na 18"kola. Jestli je to 20/65 18? Zkus mi kouknout... A jak jsi psal, žes fotil křídlo, tak mi taky prosím pošli všechny fotky s křídlem na pluto(at)dbdragteam.cz
Díky moc...
Pluto: Fotky křídla máš daný ma mailu :-) Pak jsou Ty co tam nemáš ( fabka z ruznej stran a úhlů) najdeš ještě viz. link :
[ Link ] Jinak Detail kola u oktávky nemám :-( vůbec netuším proč.. ale detail kola Fabči to mám...

09.03.2011, 19:22 |
Pluto Super, díky moc.....
Pluto: kdypak bude křídlo doma? nebo už je doma?

28.03.2011, 00:12 |
Pluto mělo být tento už tento pátek, ale musím počkat do dalšího, prý nestíhají vyrobit :-( Tak snad těch 5 dní uteče a klane to :-) Už i lepidlo na něj čeká :-)
Jasný.. snad to uteče :-) Tak pak každopádně nahod fotky :-) a nebo mi je můžeš poslat na mail. ten máš jak jsem ti posílal fotky toho křídla :-)
Má stejný pružiny jako já, jen na jiným autě :o)
Na křídlo sem zvědav, vypadá dobře.
kolo okta

07.04.2011, 00:00 |
Pluto Tak dneska jsem si udělal výlet do Mladé Boleslavi pro křidélko, konečně. Zítra se s ním musím poprat, doladit, aby pasolvalo jak má a ještě večer snad do lakovny. Už se těším, jen mám strach, aby mi potom neuletělo :-)
By člověk neřekl, jak je karbon lehoučkej, na to, jak je to velký :-)

07.04.2011, 00:00 |
Pluto
Oooo paráda :-) teďka už jen tu lakovnu a přilepit :-) Kolikpak stojí takový křídlo? pokud nechceš zveřejňovat tak mail ten máš :-) jak jsem ti posílal fotky :-)
Pluto: jedeš do MB a ani se nestavíš :-(

08.04.2011, 00:29 |
Pluto Schejby: Není to tajný :-) 12000,-Kč
Infernus: Byl jsem někde vidět? :-)
dneska si jel ve vesnici mezi strakonicema a horazdovicema ze jo? urcitte sem te potkaval v katovicich rpotoze jsem se jeste otacel a slintal:D
Pluto: neviděl jsem tě a o tom že jsi tu byl jsem se dočetl až tady :-(

13.04.2011, 16:37 |
Pluto axetom: JJ, jel jsem. Pro okno :-) Tos byl ty s tou Fiestou ST? :-)

13.04.2011, 16:38 |
Pluto Tak vcera jsem si udelal vylet k Trnenymu a privezl si zadni okynko. Neni to sice Top stav, ale zase za ty penize

13.04.2011, 16:39 |
Pluto Hned v noci jsem ho polepil folii:

13.04.2011, 16:40 |
Pluto Tak okénko je na místě:
Ted už jen to křídlo, jdu volat do lakovny
Více foto klasika na
[ Link ] 

13.04.2011, 16:44 |
Pluto Tak pro křídlo jedu zítra v 9.00. To bude zase masakr. V pátek ráno mám být na výstavišti na MobilSalonu :-)
Takhle, když si vzpomenu, že jsem si ve čtvrtek před rokem vyzvedl auto z lakovny a v pátek jsem měl být ráno také na výstavišti opět na MobilSalonu. Kompletoval jsem do 3.00 v noci a v 7 už jsem jel na výstavu :-) Ten MobilSalon je nějakej zakletej :-)
Tak sem pak nahaz fotky. Uz sem fakt zvedavej:-D

14.04.2011, 23:52 |
Pluto Tak křídlo je na svém místě, ale nejsem z toho happy. Při utahování posledního šroubu mi rupnul makrolon :-(
Takže, až na to zase někdy budu mít náladu, tak si to dám ještě jenou (polepit nový makrolon folií, nechat ho přendat na auto, odřínout křídlo, znova navrtat, zase přilepit) Jsem myslel, že si to půjdu hodit :-(
Tady alespoň nějaký foto z mobilu z výstaviště (to jsem sice stihnul, ale nějak z toho nemám radost)...
Do neděle hodím lepší fotky, vezmu foťák...

14.04.2011, 23:52 |
Pluto
Rano sem na vystavisti jako na koni a budu zase zavidet!!!!

15.04.2011, 00:17 |
Pluto Já tam budu celé 3 dny, tak se tam třeba potkáme, bude se flákat někde kolem auta :-)
Klucí, křídlo hodně dobrý, až sem se kvuli tomu musel vratit, abych si to prohlidnul jeste jednou!! :-)
Tak tohle je pecka :-) a to fakt veká :-) vypadá to parádně :-) ta bílá s černýn křídlem :-) nekde jsme četl že by jsi na ot chtěl samolepky.. já bych je tam nedával :-)

15.04.2011, 22:12 |
cuir hmmm praskleho "plexi" skoda :( ale to karbonove kridlo musi bejt fakt pecka. Jednou dojel kamos s celikou a mel karbonovou kapotu. Odepl sem zamky a ze ju zvenu. vzal sem za to a malem sem mu ju hodil 20 metru pres auto a vylomil ji na uchyceni pantu. Ze je to tak svinsky lehoucke sem fakt necekal a to mel jeste dane kovove zebrovani. predstava ,ze je to vystuzene ne kovem ,ale zase karbonem tak sem mu ju vazne utrhnul. je to obrovitanskej rozdil ve vaze.
Fotky od spolužáka