Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jednohmota

o Navštíveno 10789x o
o 28.02.2011, 23:38 | jardajuzik
zdravím:)
tak spojka se kazdou chvili odporoučí do věčných lovišť. Mám jednohmotu a chci chipovat, tak bych chtěl vědět když jí dám na repas nebo koupim novou kde mi udělají tvrdší obložení, aby snesla větší výkon a neprokluzovala. Díky :)

o 01.03.2011, 07:21 | Rajdlos
www.brzdy.cz - HDS oblozeni

jinak dobry by bylo napsat minimalne na jaky je to auto
o 01.03.2011, 07:55 | Hráďa
jako nade mnou, seriovy spojky snesou celkem dost a neni v tom problém. cip je nahoru o 10 max 20 procent a v tom by nemel byt problém, spíš koukni na setrvák a přítlačák jestli nejsou vypálený a potrhaný - když chceš jen repas lamely...
na tvojí otázku: kdekoli v tvym bydlišti prodavaj díly na auta většinou sou schopný poslat brzdový pakny na repas do feroda a tam ti pošlou i lamelu a udělaj ti jakou chceš, s příměsí měděných drátů,karbonu a já nevim čeho všeho ještě
o 01.03.2011, 08:54 | Meda
Ja se jen privtirnu s otazkou zda.li tady nekdo umi za rozumne penize vyrobit setrvak? Jde mi spise o to, ze mam origo dvouhmotu a prumer lamely 240mm (BMW M5 E39), v USA se da sehnat cela spojka z 850csi (280mm) a prodavaji k tomu jednohmotu setrvak upravenou primo na M5 na ten vetsi prumer.

Takze az bych resil spojku, dala by se koupit lamela s pritlacakem na 850tku a setrvak nechat udelat? Nebo je tam vice problemu pri prechodu z dvouhmnoty na jednohmotu?

Diky
o 01.03.2011, 08:58 | Nismo.Power
jardajuzik : předpokládám že to bude tak astronomickej výkon tédéíčka že to možná bude mít po 10s na sto a proto je nutný mít spojku která ukočíruje 600nm...... sériová to zvládne jak prd, pokud zátěžovou lamelu tak ferodo nebo brzdy.....

Meda : setrvak ti určo někdo vykrouží pokud tam máš prsten se zubama sundavací..... problemy tam nejsou je to jen o vzdálenosti kterou musíš dodržet tj abys to měl jednohmotou tak dvouhmotou stejně daleko k ložisku
o 01.03.2011, 09:54 | jardajuzik | Upraveno: 2011-03-01 09:55:29
nismo: neboj o astronomicke vykony nejde. jen znám pár lidí co chipnuli a spojka jim v místě největšího kroutaku lehce prokluzovala. tak mi jde spíše o prevenci. jinak xsara hdi 80kw.
o 01.03.2011, 11:01 | Meda
Nekde jsem cetl, ze kdyz se dava misto dvouhmoty jednohmota, mela by se dat odpruzena lamela??

Kazdopadne by to chtelo asi nekoho se znalosti materialu, aby to taky neco vydrzelo..
o 01.03.2011, 18:12 | Lukin.xxx
jak tam praskneš jednohmotu musiš tam dat i jinou spojku která ma torzní tlumiče v lamele.Ale při tomto zásahu vyhazuješ z auta torzní tlumič a budeš muset trpět vic vibrací a u toho hada bude dostavat po prdreli řemenice na klice a převod
o 01.03.2011, 18:14 | Lukin.xxx
ty pevne setrvačniky misto 2 hmoty se davaly do aut jen diky tomu že je cela sada o 30% levněšní než seda s 2 hmotou
o 01.03.2011, 21:06 | CervinVega
Meda-tak sezen odpovidajici setrvak nebo jej nech vyrobit z podobneho jednohmotoveho... jinak samo musis dat odpruzenou lamelu, jinak to bude skubat... nebo dej rovnou vicelamelovou spojku, ale tu bych po zkusenostech dal na tu odpruzenou 2 hmotu a jen ji stocil/odlehcil...
na S50B30-jednohmota z M20 nebo M30, zmenseny prumer, prohozeny venec, utocenych par kg, vystredena 2 lamela Tilton, vyvazene, rozdil neskutecny... ale na denni jezdeni bych udelal viz vyse...

foto k příspěvku  od CervinVega

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3314 sekund.