Navštíveno 17788x

Az je mi toho typka, co to prodavá, líto, tohle je už dneska kultovní auto :) jenom tady na fóru to bylo asi 10x :-D

27.01.2011, 10:32 |
hawai ta tu uz byla snad tisickrat :-)
tak to si toho kultu moc necení....u těhle paskvilů vídm vždycky ještě paskvilnější cenofku...
este jednou to sem nekdo hodi a ja se povesim,tohle auto me provazi snad pulku miho zivota na kazdym foru a aby toho nebylo malo tak kdyz zrovna bylo v praze tak sem kolem nej jezdil kazdej den :(((
je fakt že bylo několikrát, ale je zajímavý sledovat cenu jak letí volným pádem dolu. a stejně se nepřestanu divit nad tim, jak někdo mohl něco tak šílenýho udělat.
Jako Dexter, toho kdo to realizoval bych zbavil svepravnosti...

27.01.2011, 11:22 |
Veva na jaké ceně začínal? :-D
já si to pamatuju že to stálo snad kolem 4set tisíc na inzerci... a to to bylo čerstvě po téhle paskvilnosti

27.01.2011, 11:53 |
unregistered | Upraveno: 2011-01-27 11:56:57
Já to poprvé viděl asi za čtvrt mega... :D
Ale zas na druhou stranu, sundat z toho nárazníky, prahy, dveře, kapotu, dát celolak a za pouhých 100000,- kreditů máte krásnou fábku... :D
tohle auto už by mělo trvale skončit někde na vrakovišti....
to je největší tragédie jakou jsem viděl, je to strašný
kdyby bylo za 10K tak by se otom dalo možná uvažovat:)

27.01.2011, 14:13 |
Fordik | Upraveno: 2011-01-27 14:14:30
Tak schválně, aniž bych kliknul nebo najel na link, tak si myslím, že to je Fobie :o)
A schválně, jestli sem se trefil. Jdu se podívat.
editace: trefil jsem se ;o)
nadupaný motor = pořádný bodykit, aby to na té silnici udrželo ten výkon :-DDD
a stoji v tom nejhorsim bazaru co znam ;)

27.01.2011, 14:18 |
Veva to auto (jestli se tomu tak dá říkat) :-D musí mít o tunu vetší hmotnost :-D
mělo by se zřídit muzeum zrůdností a tohle by tam mělo mít první místo a druhé multipla :-D
fuj trapnejší auto sem neviděl
To už na bazaru stojí snad rok,jezdím okolo každý den a furt tam zatím plotem je.. už to někdo kupte konečně, at' se na tu ošlivost nemusím pokaždé dívat :D
driv v tom byla 1,4.kdyby to dali za 10k tak to koupim a necham sesrotovat.

27.01.2011, 15:18 |
Kesam To tady vytvořil Tuning zone firma v CB :D Asi před 10 lety at mi nikdo netvrdí že to má kastly ok dyt se to musí po takovémhle zásahu už rozpadat:-)
kridla uz koukam v zatacce upadly :-DDDDD
jestli ještě padne, tak uvažuju, že ho koupím...čí z vás auto znaj po celé republice a ukazujou si na něj: "hele, to je ten z netu" :-))
..škodovkář.. do jeho vozoveho parku dalsi klenot jen ty podbehy by to htelo do nejake barvy :-))

27.01.2011, 17:54 |
Kesam Rajdloš to mu prej šlohly :-)
velebnosti......jdu blejt!!!

27.01.2011, 20:05 |
Bladzej | Upraveno: 2011-01-27 20:06:24
Potřebovali kila hliníku :D Ve šrotu ten zázrak nevezmou, maximálně tak ve sběrnym dvoře :)
fabie je hnusna uz jako serie a jeste tohle,hnus

27.01.2011, 20:13 |
hanx No ale ty napájecí kabely pod pedálama jsou taky super.. :-D
zase na druhou stranu - tohle auto se nemusí zamykat, to nikdo neukradne :)

27.01.2011, 20:24 |
relax Jedna hlavni vec se mu musi nechat, majitel, kterej todle auto postavil, tak jej stavel pravdepodobne s umyslem to auto nejak prosilavit a to se mu evidentne povedlo ... Dle vetsiny reakci soudim, ze auto uz nejakou dobu znate a neni Vas malo co ho znaji. A kdo z Vas napr. vi jak na tom je Rko zname jako Rabbit ? :) ... Zkratka todle auto svuj ucel splnilo vic nez na 100% byt asi jinak nez puvodni majitel zamyslel :)
tohle na poblití fuj a do kopce to tlačíš ne ?

27.01.2011, 21:04 |
Schejby | Upraveno: 2011-01-27 21:05:11
Relax... někde jsem četl že to auto je něco jako reklama někomu.. ale nevěřím tomu.. myslím AK-47 alias adam králik- Rabbit
to prodava tech snad 10let furt jedem a ten samej clovek nebo to uz nekolik volů kopilo a ty to furt prodavaj jeden za druhym???
a nemate nekdo fotku kdyz tam byli plechace a to luxusni hlinikovy kridlo? :D:D
Tak ono to je o 100000,- Kč levnější, protože tam není teď to speciální přítlačné křídlo, to už asi prodal, možná do NSCAR :-))))))))
ja uz bych ty blatniky asi dodelal cele :-)

mycTD tak to neeee :DDDDD me by docela zajimalo kdo tohle vymyslel uplne na zacatku a proc to vubec udelal
relax: no Rabbita by sem netahal, co jsem slyšel za příběhy mi stačí. Samo že přímo z jeho okolí, tudíž žádná paní nepovídala

28.01.2011, 21:38 |
Syrup Tohle je snad nejslavnejsi auto na ceskym netu :D

28.01.2011, 21:42 |
Kesam Rapíd Králíka naposled v Brně dělal reklamu na folie 3D tuším.

28.01.2011, 21:52 |
relax Rabbita jsem jen uvedl jako priklad ve smyslu, ze se jedna, alespon dle me, o celkem povedeny auto, ktery ale ani tak nedosahlo "slavy" tydle fabky ... Jak pise syrup je to opravdu jedno z nejznamejsich ceskejch aut uz nejakou dobu. A jestli neco v tomdle smyslu stvoritel planoval, tak se mu to zadarilo :)

28.01.2011, 21:59 |
hanx Pochybuju že by majitel stavěl to auto za účelem být největší trotl v ČR :-D
o 11.07.2006, 23:22 | Petrik
Nahlásit závadný příspěvek porušující pravidla tohoto diskusního fóra.
Hodne zajimavy styl, mozna s tim budeme za 30 let letat na mars.
zacinam se obavat ze se nam to i splni :D:D
MycTD: megalol, aneb druhé vozidlo s kvantovým kapacitátorem a antigravitačnímy disky :D

28.01.2011, 22:06 |
Kesam relax myslím si že ten videoklip s Ryjanou je asi krapet slavnější než tenhle hnusnej fialovej šnek :-)

29.01.2011, 08:40 |
P3RF3KT | Upraveno: 2011-01-29 08:40:44
ale jo ten by sme si mohli pripomenout :)
[ Link ]
Kesam přesně tak.. Se řekne Rabbit a už vědí o jaký auto jde... A Taky co vím tak O autu byl natočenej krátkej kousek(to videjko mám doma). Časák autosport a tuning, a taky Tuning Magazine
PS: je možný že se pletu.
o tý Fabii by taky mohla být píseň - Shut up and tlač.

29.01.2011, 18:25 |
Kesam Schejby:V roce 2010 jsem měl auto ve 3 časákách A&T,TM,SM :-)
Tedka to vyhrabali v JZD tady u nás a sem tam osobnost :-)
Rabit je hustej no.
Kesam: to tu fiestu jsi měl v A&T? tak to asi budu muset prohrabat doma hromadu časáků a kouknout se na tu tvojí kárku jako dost se mi líbí :-) měl jsi tam i plakát?
Rabbit taky měl v A&T Našel bych doma plakáty a časáky za poslední dva roky...
Dexter pěkně :D Shut up and tlač :D

31.01.2011, 13:50 |
Bucci takhle s těma blatníkama mi to připomíná autíčka z poutě.. tohle má akorát střechu navíc a chybí mu tam ta tyč za prdelí...

31.01.2011, 18:39 |
Kesam Leden 2010
Tak to až budu doma tak se na to kouknu :-)

07.03.2011, 19:09 |
Losky
Ona furt jezdí

A ještě někde okolo Plzně a je to i čerstvě přihlášené, to je strašně sprasený, fuj.
Ty fotky by chtělo dát otočené

20.09.2011, 18:44 |
gizmi jestli tohle potkam v Plzni a budu ve sluzbe, tak mu seberu i obcanku :))))
prostě nekompromisní skvost, prostě Fialovo-černá krev :)))))
gizmi, myslim ze potrestanej je uz dost..:D :D jeste mu sebrrat obcanku, i kdyz pochybuju ze ji ma nekdo kdo am tohle ufo..

20.09.2011, 20:12 |
hanx růžovo-černá krev?
Medvěd povedenej, Fabie je málo osobitá, chtělo by to zkřížit s tou FebioFest kreací, pak by to byl strop, možná bych se nebál i těch krytých blatníku, ale makrolonem, aby bylo vidět ta kroko-kola:-) zimní fotka je the best, trumfne ji jen stribrnej BX z Brna, kdo zná, ví:-)))
Jsou auta,do kterych bych se stydel sednout....a to jsou napr vsechny v tomto tematu.
bože ono se to přesunulo na plzeňsko.... Blé