Navštíveno 25218x

Pokud sháníte dárek na poslední chvíli, znám řešení.
Na dílně mám k dispozici tyto designové záležitosti - foto řekne více.
Samozřejmě, že těmito třemi klenoty nekončíme. Pokud má zákazník jinou představu, rádi mu ji splníme a vyrobíme stolek přesně na míru - velikost a výška skla, samotné provedení, "podstavec" stolku - to vše je jen a jen na fantazii zákazníka.
Toužíte po "nějakém takovémhle" designovém skvostu ale nemáte přesnou představu? Kontaktujte mě - mám v hlavě ještě spoustu nápadů. Každý kus originál.
Sami si takouto záležitost nekoupíte, ale vítě o někom, kdo ano? Spolupráce (provize) samozřejmostí.

a kontakt :-)

20.12.2010, 21:42 |
sotek LUXUS!!!
To by se mi doma líbilo......

20.12.2010, 21:43 |
Kesam Tedka jsem doskládal doma z ikei dřevěnej :D,ale fakt tohle je maso :-)
parada ani nechci znat cenu,ale jo,orientacni by me zajimala, i kdyz to asi pujde mimo me
ceny při vážném zájmu mailem.
Orientačně - ten první (originál VW Scirocco kolo) řádově 10tis.
Mě by zajímalo jak se hejbe s tim stolíkem z bloku motoru :D
Kesam: škoda že jsi z takové dálky. Protože jsou u mě k vidění na dílně live :-)
Meteorik: ani takhle - bez skla ho přeneseš bez problémů. Je to blok z 4,2 A8 takže hliníku. Do mašiny na leštění i z jsem to dával sám :-)
je to pecka ale všechny jsou dobré na utíraní prachu :D

20.12.2010, 22:46 |
Katy nadhera !!!
no tak to je nadhera ... mit penizky tak si to nadelim pod stromek :D
ten stůl(blok) je jako z Top Gearu, jenom hezčí:-)
aneb od kol k nábytku:-D
jop, presne ked som to zbadal som si spomenul na topgear a ich slavny stol....

21.12.2010, 07:15 |
Midi34 | Upraveno: 2010-12-21 08:14:51
Nevřis: asi je to profesionální deformace, ale já z nich utírám prach rád. A to je mám na dílně, kde se neustále brousí.
ruffrider: taky si sobecky myslím, že ten nás je hezčí a propracovanější. Oni tam maj blok jen vyčištěnej a sklo jen položený. My ho máme leštěnej a sklo fixovaný. V TG maj ale V12 - a to se počítá :-)
endru.ondra: pokud tě zajímá určitej kousek, vyřešíme to mailem. Pokud uvažuješ o spolupráci (jsi schopnej "to udat"), vyřešíme to osobně popř. telefonicky.
Midi34: taky jsem se pousmál, když jsem to přečetl. Ten pán je o kousek dál :-)

21.12.2010, 09:25 |
Veva super nápad a navíc to skvěle vypadá, začínám šetřit :-)
je to hezký ale nedokážu si představit jak by mi to šlo k ostatnímu nábytku kdybych si to dal do obýváku.. asi bych musel zbytek bytu prizpusobit viz. link od midiho :)))))

21.12.2010, 12:11 |
pakostik | Upraveno: 2010-12-21 13:10:44
jj paradni prace, videl jsem na finale i pred mesicem
P3RF3KT: ten stolek - sání, hlavy.. - jsem instaloval zákazníkovi do pracovny... Je to našenec do aut a prostě se mu to líbilo. Zbytek pracovny měl ve dřevě.

21.12.2010, 12:17 |
DaveX Pěkná práce ;)

21.12.2010, 15:45 |
Boďa Pěkné.
Jak je to s úběrem materiálu, při tom chemickým leštění?
Nebo přesný plochy zakrejváš? Aby z toho pak nepadaly ložiska :-)
A louhuješ to jenom v lázni nebo se povrch ještě připravuje jinak - pískovaní např. balotinou nebo čištění CO-čkem...
Pak jak se určuje cena. Podle váhy, složitosti... ksichtu :-) ??
Třeba škodováckej blok mě bude stat kolik?
Dík.
tak na vybavení pracovny, baru, clubu apod. je to super, v obýváku si to taky nedokážu představit, ale každý máme jiný vkus ...
do pracovny bych už něco bral, jenže mi schází ta pracovna :o)
Prosím tě, co by stálo vyleštění hlavy motoru? Orientačně stačí + časová náročnost?
Dudu_481: Příští rok budu vybavovat byt a tak mě zajímala orientační cena stolků (obzlášt se mně líbí ten druhej), popřípadě jestli máte i jiné ? Stačila by mně jen jednuchá nabídka a cca kolik asi tak stojí. Jedná se mně oto jestli mám na to šetřit či si nechat jen oněm zdát :) díky
DaveX: děkuji
Boďa: toto není chemické ale strojní leštění.
Chemické = povrch je v podstatě "jen" vyčištěn tj. všechny nerovnosti, porezita atd. je zachována
Strojní = celý povch je opracováv různými brusnými resp. leštícími tělícky tzn. je hladký a zrcadlově lesklý.
Cena je samozřejmě dle složitosti přípravy.
Hoď mi prosím do mailu alespoň orientační foto. Pokusím se nacenit dle fotky.
Petura: jj tak je to i myšlený. Já mám tyto stolky také na dílně. Do baráku bych si ho také nedal. A pokud ano, musel bych k tomu upravit další věci. To ale neznamená, že nejsme schopni takto stylově zařídit celý byt. Je to o korunách...
SiverGhost: jako Boďa - alespoň orientační foto da mailu. Nacením a dohodnem termín. Nyní je ale už nejvyšší čas - termíny se rychle plní.
enduru.ondra: odpo ti pošlu mail.

22.12.2010, 14:07 |
Fipo mně se líbí ten s držáčkem na pivka :-D
Fipo: wole - to jsou nějaká drahá vína od známého. Bohužel už jen prázdné láhve :-)

23.12.2010, 13:32 |
Boďa Aaa sorry...
Nepozorně jsem četl...
A taky s takovým povrchem se tomu těžko věří :-)
Něco nafotím a pošlu do emila.

24.12.2010, 10:02 |
Hráďa taky mam doma v obýváku a nevidim v tom problém. Je pravda že se trochu zvláštnější povahy, ale nedělá mi to problém

Hráďa: předpokládám, že z toho bude funkční do auta... Nebo si z toho vyrábíš stolek?

24.12.2010, 11:29 |
Hráďa stolek už z toho cca rok je tohle byl polotovar, mam k tomu i ve stejný barvě sedačku a teď se chystam na křeslo ze staré dobové skořepiny MTX a jako nohy (základna) poslouží 19" kolo

Hrada ... pochlub se i se sedackou ;-)

25.12.2010, 10:56 |
crazyape | Upraveno: 2010-12-25 11:57:53
Hrada: blok je BOB nebo BOA ne? :)nebo jsem uplne vedle :)
Blok pěkný. Vadí mi tam ty šrouby. Navlékl bych na ně leštěnou/chromovanou trubičku.

25.12.2010, 18:21 |
Hráďa | Upraveno: 2010-12-25 19:24:13
foto udělam, na těch šroubech samo nerez je a leštěnej a pak taky nerez leštěný kloboučkový matky, blok je V6 z Probe nejak moc se v tutom nevyznam, prolítla ojnice stranou a tak byl zadara, pak se rozmontoval umyl pak znova umyl opískoval a práškově nalakoval, víka měly bejt leštěný ale nedopadlo to dobře a tak se lakly černou mat.
tady lepší foto polotovaru ještě bez vík

hifim@ni@k: jj to je taky věc, který jsem si všiml jako první. Pokud to je ve finále nerez tak je to lepší, ale "čepičky" šroubů nad sklem... Dle mého názoru má být sklo "čisté" a rovné.
Celek mi ale nějak neladí k sobě - 3 díly, 3 různý barvy.
Ale 100 lidí, 100 názorů.

07.01.2011, 17:12 |
Hráďa tak aspoň rychlovka nejak vubec nestíham, foto nic moc ale pro představu...

martan01: myslim ze od konkurencie to ma daleko....... kks, ako tam moze niekto hodit tie hnusne plastove kolecka ? ved to je hnus velebnosti...
Hráďa: beru zpět. Vidím, že i zbytek interiéru je laděn do těchto 3 barev. Takže to je jiná liga. Osobně bych jen bloku přidal nějaký "nožičky". Tohle bych klientovi nedal - měl bych strach o poškození podlahy spodní hranou bloku.
martan01: podívej se na funkční věci: chybí fixace skla vůči pístům, plastový kolečka, uchycení kliky do bolku...
A když jsem v Brně viděl, jak si lidi fotí detaily provedení, bylo mi janý, že to nejsou potenciální zákazníci, ale konkurece, která udělá něco podobného, ale hlavně levněji. Jinak samozřejmě děkuji za info.

08.01.2011, 18:25 |
Hráďa blok ma zespoda takovy ty filcovy kolečka aby se podlaha nepoškrabala, jinak nožičky nejsou z jednoho důvodu a to je výška... Takhle mi to vyhovuje a s nožičkama by to bylo vysoký
topgear neco ukazal a ted megaboom :oD ale me se to libi, jen tak dal :-)
to Dudu prosim o zaslani ceny stolku. Dekuji
Masakr, všechny výtvory...