Navštíveno 24010x

nemate nekdo zkusenost s touto znacku??
Už rok po nich koukám,ale zatím jsem nenarazil na nikoho,kdo by je měl a byl schopen vyplodit nějakou schopnou a objektivní recenzi..Nečekám,že to bude brzdit líp(spíš doufám,že to nebude brzdit hůř a pak je tu taky případná možnost větší náchylnosti k popraskání..ale třeba taky ne)Kdysi tady na fóru dával svoje Zimmermanny(což je obecně jedna z osvědčených značek) a ty vypadaly jako rozpraskaný sklo(nikdy jsem nic podobnýho od Zimm neviděl-tedy při běžným používání)...čili nic není nemožný.ATM jsou podle všeho Poláci,ale reference nejsou...Snad to nebude jako z plechu..kdoví?

čaute,mam ty kotouče na BMW E36 a jsem max spokojen ,mám snima najeto 3000km a zatím v poho zatím nemaj ani osmicu :-DD
jinak značka je ATM Mikoda
samo že to mám na denní ježdění jen aby to vypadalo hezky za kolem a oprvavdu zatím žádný problém řekl bych že jsou i lepší než jiny srač...

15.12.2010, 15:25 |
Ravo když koukám na ty obrázky, tak se rozlišuje levý a pravý kotouč...to je kvůli tomu megahustýmu drážkování, který způsobí že když budu couvat (kola se otáčí opačně) to nebude brzdit? Nebo je to tam jen tak ze srandy aby to bylo víc "technology"?
tak at to vypada že je to ve směru ale funkci to určitě nemá žádnou je to přece jenom obyč kotouč.
L a P se rozlisuje kvuli vnitrnimu chlazeni. ty sprusle nejsou kolmo k obvodu , ale jsou sklonene po/proti smeru jizdy.
Nejel kvůli vnitřním lamelám (je otázka zda to tenhle polák vůbec má skloněný - nevím ptám se) ale i kvůli drážkám na odvod prachu z desek. Jen škoda, že jsou vrtaný :-/
Mam je na E39-ce, najeto asi 8000km a taky zaden problem! Pristi mesic kupuju i dozadu;-)
Mam na 3L lagune,moc sem s nima jeste nenajel ale dostaly uz misty pekne zabrat a zatim pohoda.Desky mam forodo DS 2000 a brzdi to dohromady slusne.
treba divny je, ze Zimermanny je smerove ty drazky nemaji
protoze na drazky sere pes. ty jsou sikme jen proto, aby se o ne nesekala deska.
kopim zadky a uvidim co to bude delat jak dojdou dam vice info
zadky jsou doma a jsem prekvapenej lepsi spracovani nez od jinych znacek ktery jsem mel v rukach. behem tydne jdou na auto. dam vedet pokud budou o.k obednem i predek
tak naprava v laku pruziny komaxit a kotouce atm mikoda gt serie na aute. co vy na to??

a jaká je cenovka? je to o tolik výhodnější než jiné osvědčené značky..zimmerman apod
např. 256mm (Škoda,VW,Seat)- orientační cena za pár (Google na pár kliků)
ATM 2000,-
FERODO DS Performance 3950,-
ATE Power Disc 3100,-
OZ Zimmermann 4500,-
jé, natrefil jsem na toto téma, jen doplním, Zimmermanny bude cena za sadu - 2 ks, a ATM za 1 ks, takže cenově se to vyrovnává...
HIGHTY: ee..kupoval jsem je(ATM) jaro 2011 a cenovka byla za pár..aktuálně mají najeto cca 48tkm (desky DS2500)a naprostá spokojenost,nevlněj se,brzdí jak mají,nemodrají...a koupím si je zase.