Navštíveno 16722x

...brutální design, dobrýý!! první brouk co by se mi líbil..

05.12.2010, 09:34 |
hawai neni to jeden z tech brouků který maj DJové Uwa a Lucaso? často to stojí na václaváku před Duplexem

05.12.2010, 09:58 |
hanzz ta věc před zadním kolem mi nepřijde úplně vkusná, nějak mi k celku nehraje...
samozřejmě to je Lucaso a Uwa :)
To by mi zajimalo,jestli to byl vazne tak blby nastrik a zaclo to hnit a kali na to nebo jestli je to schvalne
samozřejmě to je schválně...

05.12.2010, 11:50 |
hawai tak jsem to řikal správně :-) a jestli se nepletu, tak v tom má motor z porsche tusim 911?

05.12.2010, 14:24 |
Kesam Brutální taky jsem si to hned myslel že to jeden znich :-)
zajimave, ze s tim jezdi tak dlouho a nikoho nesere ta nalepovaci znacka...
Je to Dj Uwa a Lucaso. Znam firmu, ktera jim to delala a to neni rez, ale komplet delanej airbrash (nebo jak se to pise). Na nynejsim Diamond Race jeden z nich mel opletacky s policajtama diky te nalepovaci znacce.
to Hawai: Zadnej motor z 911 tam neni. To jen hlasil na Gumbalu, jen aby byl zajimavej. Jednou vyfotil motor na broukarske forum a vsichni jsme se zasmali, protoze to z Porsche nema nic spolecneho a uz vubec ne z 911. Je to prach obycejnej brouci motor. Jen by me zajimalo jestli si tuto bachorku o 911 vymyslel sam a nebo jestli mu to vymyslel jeho mechanik a nasledne si za to nechal i zaplatit za ten pseudomotor z 911. :-D
Jinak me se to osobne vubec nelibi. Myslim si, ze doba snizenejch strech na broukach je uz daaaavno pryc. Diky bohu.
kamil: neinspiroval, je to evoluce toho co jsi dal ty...
ta "rez" je schvalne... ;-) a muzu Vam i rict jak to delal ;-) je to asi pul roku co jsem s tema dvema silencema stravil u toho jejich mechanika asi 4 hodiny...
To ma folii i na prednim okne?

06.12.2010, 08:15 |
Veva to je pecka!!!
nelíbí. připomíná mi to stylem trošku auta z rally smrti..

06.12.2010, 11:11 |
Bucci tohodle sem nedávno fotil na Bělehradský...
deywis: jaja death rally rulez :-)

07.12.2010, 09:32 |
Pagoš Mně se to docela líbí, nemusí přece být všechno podle pravidel, co zrovna letí nebo neletí :)
Luke: A to teda ten nahoře je novější, jak jsem dával já? Nějak jsem to nepochopil s tou značkou (v odkaze veterán)
kamil306: to co si sem dal ty, je prvni evoluce, vete znacky mu pak vzali a prihlasil to na nejaky "jiny" klasicky doklady. Proto ted na fotkach to uz ma normalni znacky.

07.12.2010, 19:11 |
Syrup to je hnuj teda :)
mne se libi a je to delany ve stylu Mad Maxe-Rallye smrti vysla asi 2roky po tom co to meli
ale ja mam radsi trochu klasicctejsi vzhled tady mam myho z roku 2001:-)

13.12.2010, 13:55 |
Ravo Jedinej pěknej brouk kterýho znám parkuje v Brně - viz par threadů výše (žejo Luke-Jeep? ;-)
Ta Uweho rat-brutal agresiv hrůza se mi moc nelíbí, neplatí tady že když máš peníze, máš všechno...chce to ještě mít taky hlavu a trošku soudnosti... ale zase jsem tolerantní člověk, takže proti gustu žádný dišputát