Navštíveno 14421x

Určitě si pár lidí pamatuje na naprosto dokonalou renovaci Lancie S4 od firmy Makela auto tuning. Dneska jsem koukal a jejich stránky a u tohodle projektu jsem se málem uklikal...
[ Link ] Takhle nějak si představuju naprosto dokonalou renovaci auta. Úplně jsem žasnul co všechno vyrobili nově a s jakou přesností a smyslem pro detail.
Kdo by neznal S4, tak je v projektech na 4. straně, taky stojí za to.
masakr. to neni renovace, to hranici s vyrobou novyho auta... to mam na cely vecer co delat.

28.07.2010, 21:01 |
zazaa ja ted projizdim toho E-typa
radejc ani nepremejslim na kolik takova renovace u nich asi vyjde ....
H-Honza: JJ taky jsem si říkal když jsem viděl zbytky rámu :-D
zazaa: Tam stojí za to sject všechny auta a o penězích asi raději nepřemýšlet :-)
To vypadá spíš na seriovou výrobu :)
Takto si představuji tuning. Evidentně to auto dotáhli v detailech dál než původně výrobce. Prostě Tuning.
no, ten motor bych nechtěl seřizovat :-D Práce fakt parádní!
martin924 prosimte tohle seridi kazdej opravar helikopter:) Magnum 4ever!:D
Jinak pecka, tyhle 80"s ferka naprosto miluju, renovace no comment, masakr..
To už fakt neni renovace :-))
jako nektery ty renovace jsou fakt dokonaly, ja videt auto v tomhle stavu tak bys si rekl ze to je proste do srotu, k nicemu... Rezavy, pomlaceny... a vysledek je masakr.
[ Link ]
Vytahuju staré téma, protože neustále sleduju stavbu... Pořád jsem nechápal tu neuvěřitelnou preciznost a čistotu na dílně. Když se podíváte na tohle video až do konce:
[ Link ] tak pochopíte jako já proč :-))

15.06.2011, 17:37 |
dedo :DDD dobry su
Smetáčky a poďme :D
To je fakt spíš výroba než rekonstrukce :D
Předpokládám, že i smetáčky mají vyrobené na míru :-))

19.08.2011, 11:18 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-08-19 11:18:39
Už se pomalu ale jistě blíží finále. Např. u fotky 1991 a následných mě spada brada jak si hrajou s každým detailem:
[ Link ] Připomínám, že číslo fotky jde zadat a jít přímo na něj, nemusíte 1991x klikat ;-)

19.08.2011, 14:45 |
Conan Jo, maj to tam celkem vybavený ... :-)
Veľmi podobne stavia kámo S14-ku. Fakt veľmi podobne... :-)
Tak a mají hotovo. Je to mazec, mají i vlastní brzdu. Ráj na zemi...

Slint

Neskutečný...

7000 man-hours.. nechci vědět kolik učtují za hodinu :))
tomu rikam splneny sen... jak vysledek tak samotna prace .-)

13.10.2011, 13:19 |
AR no možná blbý dotaz ale co na tom autě zůstalo původního? Dyť to je jak by ho postavili komplet nového
apropo, pokud to dělaj na zakázku budiž, ale příjde mi divný vzít to auto v slušném stavu a předělat ho na "B"éčko.
AR: Tak většina dílů prostě nebyla a nebo ve stavu nepoužitelných, navíc sériovka má řadu věcí jinak.
Lucni.konik: To je snad jedno pro koho to dělají. I kdyby to dělali pro sebe, tak v tom nevidím problém. S Béčkem si zazávodí na veteránech/legendách a je je na to krásný pohled. 308ček ve slušném stavu je většina, neb ty auta nejezdí na nákupy v zimě ;-) Je to úplně to samý jako když tady v ČR se houfně skupujou dobrý kasle na stavbu 130LR a že těch zachovalých originálů ubývá a poměrově je jich rozhodně méně než 308ček je snad jasné...