Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Kde auto do laku

o Navštíveno 14756x o
o 05.05.2010, 19:47 | Woofers
Čau klucí, mám v plánu nyní dávat auto ,,celé´´ do nového laku. Chtěl bych Vás poprosit o vaše zkušenosti, kde u koho a (cca) za kolik v okolí Berouna, Hořovic, Kladna do 25 tis. (není to metaliza) Děkuju za Vaše příspěvky a rady.

o 06.05.2010, 06:41 | Petura
zkus clena Mladas, je z Pribrami
o 06.05.2010, 09:28 | Alííí
Záleží co je to za auto, a jakej chceš mít výsledek.
V Hořovicích mi stříká Radim u STK, lakuje i Ferrari pro Scuderii Praha, a je levnej.
Pokud však chceš opravdu leštěnku, a skleněnej povrch (dokážeš ale zároveň přitlačit na peněžence), pak jezdím do Lán - Vašek Hamouz (AVV).
o 06.05.2010, 10:20 | DaNNy
Doporučuju Lety u Dobřichovic - Autolak Zelenka. Máš to kousek, profesionální přístup, rychlost, vše bez problémů... Akorát by jsi asi musel trochu na tý penežence přitlačit, ale záleží co je to za auto...
o 06.05.2010, 18:04 | Woofers
Diky. Auto to neni velke, je to alfa GTV. O AVV jsem se take dozvedel a same hodne kladne zpravy.Asi si udelam vylet a pozeptam se za kolik. Ale myslim, ze to bude raketa. Hlavne chci aby to bylo v boxu a nejak to vypadalo,kdyz se do toho investuje.. Nemusi to byt uplnej top s autem se jezdi.. Toho Zelenku bych mohl taky ocihnout i toho Radima, bych ti pak napsal o vice info.
o 06.05.2010, 19:20 | DaNNy
Určitě se tam pozeptej a řekni, že tě doporučuje Dan s Polem GTi! Je to lakovna se zaměřeím na luxusní auta, takže výsledek stojí za to. Hlavně mě u nich zaujalo jednání, naprosto super, ochota, spolehlivost... odkaz : [ Link ]
o 07.05.2010, 09:27 | jamie.thomas
Připojim se taky, jelikož bych potřeboval nalakovat mýho Hyundai Coupe s tim, že kapota, víko kufru a střecha je carbonová, takže v podstatě lakování auta od okýnek dolu a chtěl bych to metlou, ale investici bych viděl taky kolem 30 000 CZK. Bohužel si nemohu dovolit dát za lak 100 000 CZk jak mi bylo nabídnuto. Sice by to bylo asi fakt perfektní, ale to je fakt moc. Sem z Karlovarskýho kraje, takže pokud možno západní čechy nebo Praha a okolí.

Díky za rady.
o 11.05.2010, 19:02 | Woofers
DaNNy: tak dnes jsem byl v autolak Zelenka. Opravdu super pristup, doporuceni jsem vyridil :-) a cenu mi rekl 35tis. To je uz na me moc.. ale jeste si to necham projit hlavou. Takze diky
o 25.01.2012, 00:02 | martan01
Stejna prosba .Lokalita Praha a okoli.
o 25.01.2012, 00:02 | martan01
Stejna prosba .Lokalita Praha a okoli.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4177 sekund.