Navštíveno 7633x

Prosím o radu a názory.
Chci snížit auto -40/40 a otázka zní:
1) nové sériové tlumiče + kratší péra?
2) set pevného podvozku (tlumiče a péra) Super Sport, JOM?
oboje je cenová (ekonomická) varianta +- 8tis
Je mi jasný, že ani jedno není žádná "závodní" hitparáda, ale více méně mi jde jen o efekt snížení výšky auta. Auto je téměř denně využívané s ročním nájezdem cca 15tkm. Co bude mít delší životnost?
komplet podvozek rozhodně - bude to mít stejný ladění.
Na jaký je to auto?
je to na Hondu Civic ...
ale jak říkám, nebyl by to žádný extra set podvozku (Weitec, KW, apod) prostě low cost podvozky JOM a Supersport

08.04.2010, 15:43 |
JR na Jom nebo Supersport je vy*er .... jsou to levny podvozky a tomu odpovidaji i jizdni vlastnosti, kvalita a zivotnost.

08.04.2010, 15:45 |
TROY z těch levněších snad jedině FK nebo APčko podle toho co píšou angláni tak tyhle dva u nich vedou v low costu

08.04.2010, 15:48 |
Petura | Upraveno: 2010-04-08 15:49:09
JR: ano to vím, že to je to nejlevnější na trhu a že jízdní vlastnosti nejsou žádná hitparáda, ale když bych to srovnal se sériovýma tlumičema + péra weitec tak výsledek bude jaký? stejný nebo lepší než JOM/Supersport?
tlumiče co mám na autě budou na výměnu, takže nákup nových mě nejspíš nemine a řeším finance 15tis na to nemám a jen tak nedošetřím (vždy se ukáže něco jinýho kam je potřeba zainvestovat) :o)

08.04.2010, 16:26 |
TROY add weitec
v sobotu jsem se vezl v čtyrce co je na weitecu a nepřišlo mi to tvrdý,ale to bude asi tim,že je to na autě už aspon rok a něco
Petura:
nenašel bys tu dvojku na Weitec?
[ Link ]

08.04.2010, 17:43 |
JR Petura: napis mi nejak pres den na ICQ a neco vymyslime ...
psal jsem ti na icq, co takhle podvozek Koni
JR: zítra se přes den ozvu
cendler: nic nepřišlo :o(

08.04.2010, 23:28 |
Lefi JOM je to nejhorší co můžeš autu udělat :(