Navštíveno 8949x

23.03.2010, 16:33 |
BULOH Jakej sportovní filtr koupit?
Jinak jde mi o vložku do origo boxu.
Díky.
Případně kdo ze zdejších prodejců?

23.03.2010, 17:55 |
Pajk Z těch tvých je to jedno, oboje stejně kvalitní.

23.03.2010, 17:56 |
Kesam Taky si myslím že jsou na tom tyhle výrobci kvalitou stejně.
Mam K&N a nikdy jsem si nestezoval...(taky vlozka do airboxu)
ani jednou věcí nic nepokazíš :)
V tomhle případě je to fuk, rozhodni se podle oblíbené barvy :-D
Já mám Green. Doporučuju si k tomu pořídit i tu čisticí emulzi a impregnační olej...

23.03.2010, 20:17 |
BULOH No já mám ve mondeu a focusu KaN, tenkrát jsem ho kupoval na tuning srazu a v DaM v Brně prodávaj Greeny, tak bych vzal ten Green. jinak mám čistící sadu na KaN ko, tak to by mělo jít aji na ten Green že jo?
BULOH: Půjde to,akorát ten impregnační sprej je červenej,takže to chytne jinou barvu.
Vyhozený peníze, ale pro ten pocit:)
hele jen pro zajimavost ???? jakej je rozdil mezi origo a timto ,,rádoby sportovním" filtrem ? už mam ho mam nejakej zasranej , tak vplatí se tato vlozka ??? nez origo papir ?
ja osobně volmím K&N už jen proto že do boxu sedne jak prdel na hrnec a nemusi se upravovat ta guma kolem jak u greenu abych ho tam vubec nacpal.
Jinak rozdíl no větši vykon atd od toho nečekej ale co mam zkušenosti z omegy 2.0 16v a omegy 3.2 V6 tak vždy ten motor byl kultivovanějši s timhle bavlněným než s papirem.
no jde o to jestly vidrzí dele nez papir ,po bavlnu mohu umej ne ???
luda551: no bavlnu stači omejt naimpregnovat a jedeš dal u toho KN je psane snad 1milion km že ma vydržet každopadně cenově si myslim to vyjde lepe když to vezmu u svyho auta tak za 100 000 km vyměnim papirak 10x což mi děla cca 3tis a ten K&N jsem kupoval myslim za cca 1800,- .
nechal bych origo, jednodušší je každej rok vyměnit papírák a hotovo, než se srát s praním a olejem,ale jestli chceš utratit peníze pro lepší pocit,proč ne...

25.03.2010, 01:10 |
20bad já bych volil BMC
Škoda, že přínos těhle filtrů je asi takovej, jako chyba měření...
Ono něco to přidá, ale pozná někdo pocitově 1hp?
Tak ono čekat že to něco přida je nesmysl ale co mam zkušenosti tak se ten motor vždy s bavlněnou vložkou choval lepe než s papírem.
Ještě maj rády váhy vzduchu ten olejík? :o)