Navštíveno 9588x

použít na hliníkové víko ventilů.Lakýrník mi to nastříkal barvou na karoseri,prý tu teplotu snese ale plnič nedrží na hliníku a za pár týdnů se to začalo místy odlupovat.Poraďte
nech si to vylestit a budes bez problemu jinak se prodávají barvy na motor do 800°C

26.02.2010, 12:18 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-02-26 12:19:37
Na hliník musí být základ na lehké kovy a ne plnič to je blbost. Pokud chceš mokrou barvu, tak ale jiný základ např. Galvinol.
Pokud chceš jít jinou cestou, tak zakrýt spodek, opískovat a komaxit.
Barvy na motor jsou nesmysl, některé se lopou stejně, protože tam obvykle dotyčný nedá ten základ na lehké kovy a navíc to stojí nesmysl...
no za mě rozleštit a poprdeli

26.02.2010, 14:36 |
Pajk Aji za mě leštit :)

26.02.2010, 14:44 |
Kesam Leštit mede:-)
No já nevím, mě by se teda leštěný víko na mém motoru nelíbilo, ptá se na barvu a vy mu radíte leštění?...
barva vynde draho , výsledek nejistý , leštěný to vypadá lepší.
řešil sem to stejný a jak to dopadlo ? leštil sem
možná bylo by dobrý sem hodit foto motoru , pro představu

26.02.2010, 16:57 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-02-26 16:58:10
Draho? Já nevím, ale opískování a komaxit mě vyšel kolem 200,- a tady je výsledek po 4 letech provozu v létě. Nikde se nic neloupe:
[ Link ]

26.02.2010, 17:05 |
fredh za 60kč komaxit, motor nešetřím- takže teplota tam bude každopádně a už to rok drží a nikde se neloupe

fredh: Pěkná cena, ale já to vlastně tehdy měl i se sáním a pískováním. Takže jak říkám, cenově lepší než leštění ať už svépomocí s nakoupením past a kotoučů či si u někoho leštění zadat.
mam striknute taky venitlove viko klasika lakem na auta a nikde se nic neloupe, mam to uz dva roky na aute mozna i vice
dyž se na to dívám , je to nic moc :o)

27.02.2010, 12:56 |
fredh na co se díváš? Na moji fotku focnou v garáži mobilem?
Za 60kč to bylo i s pískováním atd. Je tu jeden chlapík, kterej dá do komaxitu 15" kola za míň než litr. Někdy to ojebe, to je pravda, ale víko udělal super:)
jura.j: Na co se díváš? Co konkrétně je nic moc?
tož borci , nemožu si pomoct , ale víko ventilů v barvě už sem měl před jedenásti rokama na mazdě a nestálo ně to ani kačku.
Ale byl čas popojít negde inde a tož sem leštil :o)
je ně to celkem jedno , co si tam dá a jak dlůho to tam vydrží , ale za mě je to leštění tak nejak opticky hezčí :o)
jura.j: Tož to seš teda borec, když to nestálo nic, ale pochybuju že každý má možnost si barvu někde "vypůjčit" a nastříkat sám. Co se vzhledu týče, tak platí co jsem psal 26.02.2010, 14:54.
tož teda dík , su dojatý :o)