Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Zámky + vystřelovák

o Navštíveno 8004x o
o 07.02.2010, 12:24 | Octan
Chtěl jsem se zeptat ohledně zámků dveří u Audi A3. U mé Audi A3, jeden zámek u řidiče je na prd, klíč jde do něho jen s poloviny a nejde odemčít ostatní zámky (spolujezdec a kufr fungují). Auto má centrál ale né na dálku. Chtěl bych taky nechat udělat nový klíč - vystřelovák.
Jaké jsou možnosti?

Zde jsem našel že se dá koupit sada za 1400,- Kč, zde link: [ Link ]
- ale je to na Octavii 1 a nevím zda o bude na Audi A3 fungovat, chci jeden klíč jak do zámku od dveří tak i do zapolování.

Co třeba toto link: [ Link ]
- auto nemá alarm tak že bych koupil tuto sadu namontoval, klíče nechal vybrousit jako originál aby fungoval do zapalování, zámky zaslepil a otvítral to na DO. Je to takhle možné? Bude to fungovat? Co lze a nelze.

Díky za rady a pomoci.

o 07.02.2010, 13:30 | Skury
Koncern má planžety klíčů stejný.
o 07.02.2010, 13:49 | PAVELK
asi něco dělám špatně ale ani jeden link nefunguje
o 07.02.2010, 13:56 | Pajk
co máš za rok výroby?
o 07.02.2010, 15:14 | Octan
Zde jsou ty linky:

1.- [ Link ] .

2. - [ Link ] .

Jde o rok 2000, 1,9TDi, AGR
o 07.02.2010, 15:56 | Pajk
Hmm, to je zrovna přelomový rok. Jakou máš frekvenci na klíčích? 433 nebo 434?
o 07.02.2010, 17:05 | Octan
Tak to nevím, jak to poznám?
Mám pouze centrál bez DO a ten starý klíč, ne vystřelovák.
o 07.02.2010, 17:08 | PAVELK
Nejde jen o frekvenci na klíčích ale i generaci imma takže jedině přeloupnout čip ze starýho klíče a dát do nového, také bych řekl že A3 má jinou kliku než octa takže zámek dveří tam nejde dát je prostě jinej
o 07.02.2010, 17:09 | PAVELK
jasný nedáš to tam z octávky určitě ne, jiná klika tam je
o 07.02.2010, 19:23 | Octan
A ty kliky je takovem problém jo? Myslíš že tam bude jiné uchycení?
Co ten alarm od DS Technik do by šlo né?Připojilo by se to na origo centrál, takže bych otvíral přes DO a vystřelovák co je v sadě bych nechal vybrousit dle originálu do zapalování a zamky poté zaslepit, to už by šlo né? Tam by problém nebyl.
Díky
o 07.02.2010, 19:53 | PAVELK
Problém je stále zapomínáš na čip imma. Klika je problém velkej prostě ten zámek vypadá jinak a nenacpeš ho pod tu kliku takže nemožný, pokud máš klíč s do a nejde ti otvírat zámek ve dveřích tak bude určitě z jiné sady tak stačí vyndat zámek a přeskládat stavítkam pak je vše oki
o 07.02.2010, 19:54 | PAVELK
nebo sadu z octule a přestavět k tomu ten tvůj původní zámek ve dveřích, variant je mnoho záleží kolik do toho chceš dávat atp.
o 07.02.2010, 20:16 | Octan | Upraveno: 2010-02-07 20:19:51
No ale přeci by šlo dát čip immo do toho novýho klíče né, někde jsem viděl přestavbu ze starýho klíče na vystřelovák kde ten čip immo dali do nového klíče.
A co ten alarm taky by to šlo?Nad tím uvažuji více a to z důvodů že v současné době auto nemá žádný alarm.Takže pokud by to šlo vyřešit tím alarmem tak bych to vyřešil takto, díky.

A DO nemám, pouze centál, takže pomocí klíče oočením v zámku kufru nebo spolujezdec.
o 07.02.2010, 20:50 | Pajk
Znáš číslo svojí komfortní jednotky? Máš maxidot? Pravděpodobně budeš mít 2,5generaci. Tudíž origa vystřelováky neřeš. Musel bys vyměnit půlku auta. Kup si Rakso vystřelováky [ Link ] . Jinak jde vše, ale příklad, pokud bys chtěl originál vystřelováky, dostaneš se s prací přes 10000.
o 07.02.2010, 21:26 | Octan
Číslo ti teď z hlay neřeknu. Maxidot nemám.Ja ani nechci originál vystřelováky. Jen bych rád věděl zda by šel dát ten alarm aby to fungovalo jak jsem psal výše, jak už alarm od DS Technik nebo třeba od Rakso. To mě stačilo.
o 07.02.2010, 22:00 | Pajk
Půjde to:) Na Octě jsem to viděl. Jenom šikovný ruce to chce. Ten zámek zkus rozebrat, možná jsou jen ty stavítka špatný nebo nějak kouslý.
o 07.02.2010, 23:05 | Octan
No mě spíš přijde že ten zámek KO, jako by to někdo zkoušel otevřít šroubovákem, takže bude KO. Mě jde spíš o to dostat tam ten alarm, napojit na originál centrál a nechat si udělat klíč dle originálu i s immo.
Takže to půjde to jsem chtěl vědět. Vezmu ten alarm od Rakso.
Díky za pomoc
o 08.02.2010, 00:01 | Pajk
JJ, za mě Rakso. Kdyžtak mrkni na skodahome.cz forum, tak to kluci řešili a určo poradí více.
o 08.02.2010, 07:50 | PAVELK
jo kup si Rakso čínu až ti klíč spadne tak se rozpadne :-), Pajk si asi myslí že o klíčích nevím nic a to je dělám asi 8 let i pro kluky ze skodahome :-)
o 08.02.2010, 08:28 | Pajk
Rozpadají se, to jo. Musí se často měnit baterka. Ale je to nejrychlejší a nejlevnější řešení a o to mu nejspíš jde. Osobně jsem předělal na 3g, ale těch peněz... Ještě je varianta, že si nechá svou 2,5g, koupí komfortku s DO, origo alarm. Ale vystřelováky jsou myslím 3g - nevím jak u Audi.
o 10.02.2010, 10:32 | Octan
To PAVELK: Co bys mě tade doporučil ty?
Aby to byl alarm k připojení na originál centrál a hlavně s vystřelovacím klíčem? To Rakso je špatný nebo co?
o 10.02.2010, 14:04 | PAVELK
Rasko ti bude stačit do té doby než se vyvrklá klíč a vypadne ti planžeta nebo se rozpadne celý to ovládání,
o 10.02.2010, 16:46 | Octan
Tak pokud znáš lepší tak poraď, pokud to Rakso stojí za prd tak asi nemá cenu to brát.
Je něco lepšího?
Díky za pomoc.
o 10.02.2010, 17:48 | PAVELK
jde určitě o peníze a zároveň kvalitu, kup si Rakso a doporučuju si koupit 2 origo klíče VW třeba ode mě a naplácat dovnitř tu elektroniku z Raksa a máš vystaráno, nikde nic se nerozpadne do klíče nezateče a už to i něco vydrží. Asi tak bych t volil já aby to nestálo raketu
o 10.02.2010, 22:59 | Octan
Oki to by šlo, kolik tu tebe vyjde ten klíč?Vzal bych asi tři kusy.
Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3934 sekund.