Navštíveno 7764x

čau uměl by někdo VT těchto kol?nevím jestli mám ty správné fotky ale nemusí to být A1 stačí jenom tak přibližně.děkuji za ochotu

OT: poměrně stejné kola má/měl frajer u nás ve městě a vypadalo to na fóbii pěkně
to Midnite:chtěl bych je ještě dát do bílé barvy ale před koupí bych je rád viděl jak to bude vypadat +/- nenašel by si někdo chvilku?stačí mi to fakt jenom přibližně.díky
jen taka rychlovka

pekne vyzeraju a chcelo by to este spatatka a klucky do farby a lespie narazniky..
to mishan:díky moc supr.ještě se tě zeptám, uměl by si ty kola do bílý barvy a ten prostor mezi paprsky nějak přitmavit (černou nebo šedivou)aby to tolik nesplívalo.ale jinak fakt díky
uměl, ale není třeba, myslím že to bude dobré :o)

24.01.2010, 18:18 |
Kesam Kolik máš obsah??
to Kesam:1.4 16V 74kW , a ty kola mám v plánu koupit 7,5x16
a gumy chces dat aky rozmer?
to jajo.bb:205/55 R16 ale ještě nic není jisté.to auto budu teprve kupovat takže zatím pouze plánuju ale doufám že to klapne.jinak děkuji všem hlavně mishanovi
len ako to je u vas z kolesami a policajtami? u nas musime mat kolesa take ake su v tecnicaku,ja mam tiez fabiu a mam na nej cez leto 195/50 R15 lebo take najvacsie mozem nat...
to u nás musíš mít taky ale když tě zastaví policajt při běžný silniční kontrole tak to neřeší...spíš budu řešit zápis do TP kvůli pojišťovně kdyby se něco šustlo

24.01.2010, 19:40 |
Kesam Hele u nás jako u vás a asi jako všude :-)
no lebo kamos mal taku istu fabiu aj z motorom tym istym ale sestnastky tam mohol nat len v takomto rozmere 205/45 R16... a dalsi co ma fabiu tak ma 195/45 R16..
popravdě řečeno až takovýhle přehled nemám takže fakt nevim...to ti bohužel neporadím

24.01.2010, 19:59 |
MATTESS | Upraveno: 2010-01-24 20:00:34
205/55 R16 budou moc vysoký. Já mam povolený pro 16" 205/45R16. Třeba na alcar.cz máš kompletní výpis rozměrů. Určitě bych daný rozměr nechal zapsat, pokud tomu tak není
omlouvám se MATTESS má pravdu 205/45 R16.Určitě budu chtít mít v TP rozměr disku i pneu
s typovým listem pro zápis do techničáku bych uměl cokoliv od AEZ či DOTZ. V nabídce jsou i podobné designy.
to tykeev:já chci buď ty rondelli 16" co jsou tady nebo speedliny 15".kdyby někdo třeba uměl poradit se zápisem nebo by to šlo udělat bokem tak se domluvě nebráním.jinak děkuji
fabia049: pozri si technicak,tam bi si mal mat 195/50 R15 povolene vo vinimkach aspon ja to tam mam a mam rocnikovu 2000..a co maju rodicia fabiu rocnik 2005 tak tam uz aj maju povolene 205/45 R16...bez problemou ich tam mozem mat...